Şimdi Ara

Playstation 3 ITX Pc Mod (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler
  • Hll qnq çalışıyormu peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel olmuş. ekran kartı nedir
  • Herşey çalışıyordu.
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ekran kartı Sapphire HD5570
  • Eline sağlık hocam yaratıcı olmuş. Küçük olduğundan ısınma problemi olmuyor mu?
  • Jiraiyaa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Isı problemi hiç olmadı çok stabil çalıştı. Bundan daha ufak ve dar bir çalışmam daha var aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Onda da ısı problemi yok . Ağır programlar açmıyor günlük net flim vs. kullanılıyor gayet serin çalışıyor.

https://forum.donanimhaber.com/m_115795618//tm.htm#115795618
  • quote:

Orijinalden alıntı: thxdolby

Teşekkürler. Isı problemi hiç olmadı çok stabil çalıştı. Bundan daha ufak ve dar bir çalışmam daha var aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Onda da ısı problemi yok . Ağır programlar açmıyor günlük net flim vs. kullanılıyor gayet serin çalışıyor.

https://forum.donanimhaber.com/m_115795618//tm.htm#115795618

Hocam elinde ne çok kasa varmış

Gayet güzel olmuş ikiside emeğinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasalara karşı moda karşı çok büyük zaafım var kasa görünce dayanamıyorum daha çok şeyler yaparımda ahh bu hanımlar yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thxdolby

Merhaba;

2 gün önce can sıkıntısına başladığım ve bugün bitirdiğim ufak amatör bir mod çalışması :) Elimde uzun süredir yatan bozuk Ps3 kasasını değerlendirmek istedim. Umarım beğenirsiniz..

Playstation 3 ITX Pc Mod Playstation 3 ITX Pc Mod Playstation 3 ITX Pc Mod Playstation 3 ITX Pc Mod

İyi fikir hea bende buna benzerini yabancı bir forumda görmüştüm adam ps2'nin içine apu sistem kurmuş tv takmiş full hd tv bağlayıp oyunlar oynuyordu arkadaşlarini kandiriyor şakayla bak ben yazılımla ps2 upgrade yaptım ps4 oyunları oynuyorum die video gördümde gülmekten yarıldım arkadaşida diyor ps4 hemen gidip iade etcem beni kandırdılar die

• eline sağlık güzel bir çalışma
  • vLTeFo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • bayağı temiz çalışmışsınız. orijinal başlatma tuşlarını ve disk girişini fonksiyonel kullanabildiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.