Şimdi Ara

Playstation 3 Kablolu Kulaklık Mikrofon Bağlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

aynen ses cihazı ayarlarından usb audio olarak seçiyorsun , giriş ve çıkışı ondan sonra keyfine bakıyorsun

Dediğin gibi yaptım hocam giriş çıkışı ancak olmadı malesef :(
    Oyun içindede denedim menüdede müziktede, malesef olmadı.. Zaman ayırıp cevap verdiğin için çok teşekkürler tekrardan...

Öyle yaparsan oyunun sesini değil oyundakilerin konuşma sesini alırsın o yüzden sen bişey duymadın :)

Görüntü ayarlarına geliceksin en son adımda ses çıkış ayarları var ordan usb seçilebiliyorsa olur oyunların seslerini alırsın cihaz bende olmadıgı için verebiliceğim bilgiler bu kadar bugün almayı düşünüyorum bakalım.

seçilmiyor boşuna almayın. oyun sesi gelmiyor bu cihazdan.

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Bena oyuncu sesi lazım bf4 te telefon bluetooth kulaklıgı var bende kulağa ses gelmiyor onun için almayı düşünüyorum arkadaşların sssi gelsin yeter bana geliyormu peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bena oyuncu sesi lazım bf4 te telefon bluetooth kulaklıgı var bende kulağa ses gelmiyor onun için almayı düşünüyorum arkadaşların sssi gelsin yeter bana geliyormu peki?

oyunların sesini alırsınız demişsiniz ya ben ona dedim öyle. oyuncu sesleri geliyor mu onu bilmiyorum yalan söylemeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

oyunların sesini alırsınız demişsiniz ya ben ona dedim öyle. oyuncu sesleri geliyor mu onu bilmiyorum yalan söylemeyeyim.

ben yapamadım olmadı valla hiçbir şey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

ben yapamadım olmadı valla hiçbir şey :)

Evet arkadaşlar bugün aldım kullandım gayet iyi tatmin edici yani bf4 oynuyorum sadece oyundaki arkadaşlarının sesi geliyor ve benim sesim onlara gidiyor istedigimde buydu zaten oyun sesini alamıyorsunuz ama
     Playstation 3 Kablolu Kulaklık Mikrofon Bağlama Playstation 3 Kablolu Kulaklık Mikrofon Bağlama

• quote:

Orijinalden alıntı: AğırVasıta

Merhabalar Arkadaşlar,

Playstation 3'ün USB ses kartı desteklediğini biliyor muydunuz?
    Kendi kullandığım sistemi sizlerlede paylaşmak istedim.

Bize lazım olan sadece bir usb ses kartı, sisteme takıldığında otomatik olarak tanıyor sizede sadece jakları yerine takmak kalıyor..

Playstation 3 Kablolu Kulaklık Mikrofon Bağlama

Hocam lütfen yardım edin aynı ses kartı bende de var ama PS3'e bağladığımda algılıyor ama kulaklığa ses vermiyor. Mikrofon çalışıyor ama. Onu test edebiliyorum ancak kulaklığa ses gitmiyor.

• Bi sıkıntım var usb ses kartı aldım 5.1 ama sesim gitmiyor ve ses gelmiyor acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamaaj -- 27 Şubat 2015; 16:57:41 >
  • 5.1 ses kartımı usb den taktım resimdeki gibi ayarıda yaptım fakat kulaklıgıma ses gelmiyor usb ses kartım uzerınden.ses hala tv den çıkıyor.napmak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

5.1 ses kartımı usb den taktım resimdeki gibi ayarıda yaptım fakat kulaklıgıma ses gelmiyor usb ses kartım uzerınden.ses hala tv den çıkıyor.napmak lazım?

Sadece oyunki chat sesi gelir bide senin sesin gider.Oyun sesini alamıyorsun.

• logitech g230 u tanitamadim
    ..

• Arkadaşlar selam. Geçen hafta PS3 aldım, hiçbir şeyini de bilmiyorum, öncelikle onu bir belirteyim

Şöyle bir sorunum var, bir arkadaştan şunu temin ettim: ...
    Menü sesleri de gelmedi, oyun sesleri de (hem Sony telefonun kulaklığını denedim hem iPhone kulaklığını) ama ayarları doğru yaptığımdan da emin değilim.

Menüler dahil tüm sesleri alabilmem için kullanabileceğim aparatın linkini ve kulaklığımı PS3'e nasıl tanıtabileceğimle ilgili bilgi paylaşır mısınız?

Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Ayrıca konu olarak da açtım, isterseniz oraya da yazabilirsiniz. Tekrar teşekkürler.

ÇÖZDÜLDÜ: Kulaklık uzatma kablosu alıp kulaklığı televizyona bağlayarak çözüm buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocco_reccy -- 11 Temmuz 2016; 17:25:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.