Şimdi Ara

playstation 3 multiplayer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar playstation 3 almayı dusunuyorum genelde online oynanan oyunları tercih ederim..merak ettigim online oynarken baglantı durumu nasıl lag oluyor mu ya da oynanabilirliği etkileyen olumsuz kosullar var mı?? pc ve xbox 360 a göre baglantı durumu nasıl??

• Oyundan oyuna göre değişiyor.Zaten popüler oyunların online desteği sağlam oluyor.Eğer sendede sorun yoksa lag ve benzeri bir sorunla karşılaşmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 31 Mayıs 2009; 22:12:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: del piero 10

arkadaşlar playstation 3 almayı dusunuyorum genelde online oynanan oyunları tercih ederim..merak ettigim online oynarken baglantı durumu nasıl lag oluyor mu ya da oynanabilirliği etkileyen olumsuz kosullar var mı?? pc ve xbox 360 a göre baglantı durumu nasıl??

pes 2009 da lug problemi ciddi oluşuyormuş oynamaya çalışan bir arkadaşım iletti.
    onun dışında
    resistance2 de problem yok gayet akıcı oynayabiliniyor. hem cooperative hem de competative modlarında sıkıntı yok.
    motorstorm da da bi sıkıntı görmedim zaten araba yarışı oldugundan rakibin kuglama olayı çok az
    st4 de genelde lug oluyor. normal çünkü karşı taraf ile aynı anda bir çok tuşa basman gerekiyor. diğer oyunlara göre biraz farkı bir işletim tipi var. ama bir süre sonra lug ile oynmaya alışıyorsunuz, başlangıcta sinir olsanızda...bu arada network de bağlantı tipinizin type 2 olması gerekiyor. type 3 de problemler yaşanabiliyor. Oyundan kopabiliyorsunuz. Konuyu aratın, forumda bulabilirsiniz.

• arkadaslar cevapladıgınız ıcın tesekkurler..street fighter 4 te lag olması kotuymus fifa da lag oluyor mu oynanayan arkadaslar cevap atarsa sevinirim..
  • Fifa 09 da kesinlikle ve kesinlikle lag olmuyor. 1 mbit hızla ve %50 lik wireless sinyal gücüyle hiç bir sorun yaşamıyorum.

Oyundan oyuna değişiyor ama bunu söyleyim. Ama ben oynadığım oyunların genelinde lag sorunu görmedim.

Lag sorunu biraz da adamların serverlarından kaynaklanıyor. Bf bad company mesela lagdan geçilmiyordu şimdi düzeltmişler.

Yani sorun olsa bile adamlar düzeltmek için çaba sarfediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.