Şimdi Ara

playstation 3 super slim 12 gb sahibiyim harici harddisk ile hafıza arttırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
29.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abiler ps3 super slim 12 gb var bende en ucuz hdd yi nerden bulurum.olmadi pc hdd desini söküp yapicam dell d600 olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 super slim 12 gb var en ucuz hdd nerden bulurum yada bilgisayar hddsi nasil oluyor dell d600ünki olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Burc.kutlu

Ps3 super slim 12 gb var en ucuz hdd nerden bulurum yada bilgisayar hddsi nasil oluyor dell d600ünki olurmu

evet 2,5" Laptop HDD'leri oluyor.
  • Olurmu bu hdd ps3 super slime
     playstation 3 super slim 12 gb sahibiyim harici harddisk ile hafıza arttırma

• Kardesim sata hdd ise olur. Tam secemedim ama galiba sata ve 2.5" )
    Laptop hdd'si. Resmdeki sekildeye olur kardesim.
     playstation 3 super slim 12 gb sahibiyim harici harddisk ile hafıza arttırma playstation 3 super slim 12 gb sahibiyim harici harddisk ile hafıza arttırma

• Fujitsu MHV2080AH 80GB Notebook var
    kullanabilirmiyim ?
  • Arkadaşlar ben hdd ile kullanıyorum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Sata2 notebook hddsi olmak zorunda. 5400 veya 7200 rpm olabilir fakat ben 5400 öneriyorum. Araya karton peçete vesaire şeyler sıkıştirmanizi önermiyorum çünkü işi garantiye almak en iyisidir. Media Markt da Vega gold da rahatlıkla bulabilirsiniz kızak. Ucuz bir fiyata.

• arkadaşlar hdd 2,5 5400 rpm ve sata II olmak zorunda değil mi ?
  • ben 12 gb süper slim aldım hdd ile birlikte verdi arkadaş gta 5 e güncelleme yaptım fakat yeterli alan olmadığı için oyunu oynayamazsınız gibi bir uyarı çıkıyor makinenin hdd yi görüp görmediğini nasıl anlayabiliriz ? 250 gb lık hdd var içinde
  • bende içinde 12 gb lik disk var. sistemi ona yüklediler oyunlari ise harici 320 lik hdd ye yüklediler...ara ara bazı oyunlarda donma yapiyor. siz de de bu şekilde sıkıntılar oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acronice -- 14 Ekim 2015; 22:13:41 >
  • 12 gb ps3 superslim cihazıma dediğiniz gibi eski bir laptoptan 2.5 sata hdd takmak istiyorum fakat
    ps3 ün içindeki mevcut hdd yi çıkarıp diğerini mi takmam gerekiyor yoksa 2. bir hdd olarak ekleyebilir miyim ?
    ayrıca eğer ps3 ün mevcut hdd sini çıkartmam sonucunda psnde sorun yaşar mıyım ? online olarak orjinal oyun kullanıyorum çünkü..
    yardımcı olursanı sevinirim..
  • BaBoFaTaL11 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 1 ay önce 12gb Ps3 aldım media markttan oradaki adam bunlar yeni nesil kırılmaz ve hafızası arttılamaz dedi acaba doğrumudur o adamın dedikleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CITY OF DETROIT

Hocam ben 1 ay önce 12gb Ps3 aldım media markttan oradaki adam bunlar yeni nesil kırılmaz ve hafızası arttılamaz dedi acaba doğrumudur o adamın dedikleri

Eger cihaziniz son ps3 modeli super slim 12 gb ise kırılmaz dedikleri doğru ama artırılabilir hafıza 100-200 lira arası bir fiyata alacagınız 500 gb hdd ve sony'nin ps3 hdd yerlestoricisi ile 500 gb a rahatça yükseltebilirsiniz internette videolar mevcut

• Evet Ps3üm en son modeli,satıcıya bunun hafızası arttırabilirmi diye sordum o hayır arttılamaz dedi herhalde yanlış anladı beni

Şimdi sizin dediğiniz gibi yapsam hafıza sorununu kesin halledebirimiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CITY OF DETROIT

Evet Ps3üm en son modeli,satıcıya bunun hafızası arttırabilirmi diye sordum o hayır arttılamaz dedi herhalde yanlış anladı beni

Şimdi sizin dediğiniz gibi yapsam hafıza sorununu kesin halledebirimiyim

Ben vatan 'dan aldım toshiba 7200 rpm 2.5 inch 500 gb hdd birde hepsiburada dan sony ps3 hdd candy aldım vidalar onun içinden çıkıyor zaten youtube da anlatımlı videoları da var 30 dakika da taktım ve gelen önergeleri kabul ettim flash memory deki tüm dosyaları hdd me kopyaladı toplamda 30-40 dakika gibi kısa bir sürede 12 gb ps3 üm 500gb a dönüştü

• Arkadaşlar bende ps3 super slim ps var 2-3 yıl oluyor ben hdd taktım eski laptopdan 2.5 sata kontrol ettim girince kopylanırken hata oluştu diyor ben bu hdd nasıl format atarım? Bir arkadaş attım demiş acaba nasıl atabilirim?

• Arkadaslar sizin yapmaniz gereken sata hdd almaniz... Bircok yerde bulabilirsiniz fakat hdd markasi west digital almamaniz ps tanimiyomus bide alacaginiz hdd fat32 formatinda olmasi lazim diyende var demeyende bende yukseltcem cok arastirdim ve zorlananlara yaziyorum alacaginiz 5400 rpm olsun bu donus hizi aslinda 7200 rpm daha iyi fakat isinmasi sıkıntı olur. Hdd nin 2.5 boyutunda olmasi lazim yoksa hdd sığmaz yuvasina, hdd nin yanina bir kızak alin diyolar fakat birçok arkadas Türk olduklarindan galiba hdd yi ortaliyacak bir şekilde yanlarına kagit vb. şeyler koyuyor...!!

Arkadaşlar bide bazilari ps super slim almayin diyolar yalan cd okumasi falan bozulmuyor süper slim in iyi yani bircok oyunda iyi fps vermesi ve donma olayinin az olmasi ..normal kasalar da bazi oyunlarda kasmalar oluyor yani süper slim öneriyorum...!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.