Şimdi Ara

PlayStation 4 Avrupa Konsol Pazarının En Az %70'ini Kaplıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•       Sony, yeni nesil konsolu PlayStation 4'ün Avrupa'daki satış rakamları hakkında verileri VG247'te verdiği röportajda açıkladı. SCEE'nin başkanı Jim Ryan, PlayStation 4'ün her bir Avrupa ülkesinde konsol pazarının %70'ten fazlasını kapladığını dile getirdi.

Ryan, "çok önemli pazar liderliğimiz var. Pazar payımızın, hiçbir Avrupa ülkesinde %70'ten az olduğunu düşünmüyorum. Avrupa kıtasındaki çoğu ülkede bu rakam %90'dan fazla." yorumunda bulundu. Daha sonra konsolun Avrupa fiyatı hakkında konuşan Ryan şu sözlere yer verdi: "Tüketiciler fiyattan ve değer önermesinden memnun görünüyor. Fiyatı şimdilik olduğu gibi bırakacağız."

Son olarak Ryan, Star Wars: Battlefront üzerinde EA ile çalışmaktan ve özellikle Call of Duty üzerinde Activision ile anlaşmanın Sony için büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. 

• Xbox cephesinin Avrupadaki satiş- tutundurma stratejisi daha yeni yeni rayina oturuyor malesef. Sony nin oyun yerelestirme vs konusunda nasil isler yaptigida ortada. Hak edilen bir liderlik olmus.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS4 bu kadar başarılı olduysa Uncharted 4, The Last Guardian, The Last Us 2, RDR 2, GOW4, GT7 gibi oyunlarıyla rakiplerine fatality yapar. xbox'dan mucize bekledim ama hala ilgi çeken birşey yok. Artık çember gittikçe daralıyor Naughty Dog'ı gördükten sonra rakipler ağzı ile dinazor tutsa bile kurtaramaz... pc'de sims 4 batman fiyaskoları ile çalkalanıyor
  • PS4'ü almamdaki en büyük etkenin The Last Of Us 2'nin çıkacak olması desem yeterli olur sanırım.Konsolu sattıran donanım değil oyundur ben şahsen xbox da ilgimi çeken bi oyun göremediğim için ve Sony'nin IP lerini çok sevdiğim için PS4 aldım.Çıkmamış oyun için neden aldın demeyin çıkacak olması bile almaya sebeptir o derece önemli işte

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Geçen haberde ps çiler ağladı ya :D şimdi bu haberlerle gazlıyorlar avutuyorlar sizi olum :D

• ya ne olacaktı? Türkiye de yapsalar %98 çıkar.

• UK hariç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodborne

ya ne olacaktı? Türkiye de yapsalar %98 çıkar.

forumdaki xbox one cılar %2 mi yani :)

• Ps4 yapar, xo bakar.
  • bana da etti şikayet ettik, en kısa zamanda defederler umarım, Ramazan günü küfür ediyor insanlara Allah belasını versin diyecek bişey yok.

• Cıkmamıs oyunların, hatta yenı oyunun gelıstırıldıgı haberlerının saatler once soylenmesınden sonra, ps4 severler bu avrupadakı pazar payını bu olaylara baglıyorlar ya ınanılmaz gercekten, nasıl bır duz mantık sevdanız vaarmıs. Kendı dunyanızdan yasadıgınız cevreden bır kac saatlık olaylardan dunyanın gıdısatını genellememız yokmu helal olsun. Ps4 xboxı s.. atsa nolucak bızmı kazanacagız? Sevıncekmısınız cıdden? Abı nasıl bı ozumsemdır bu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 30 Haziran 2015; 20:59:03 >
  • kötü olmuş fiyatın aynı kalacak olması :S

• Çoğumuz xboxın varlığından haberdar yaşıyorduk. Bu bizim suçumuz değil microsoft'un suçu. Önemli olan Kuzey Amerika pazarıdır.

• Nintendo+Pc gerisi hikaye

• Bence ps4 ve xbox one hep böyle rekabet içinde olmalı bize yarar dicem ama sony microsoftu bir tarafına takmıyo gibi görünüyo ama kendi kaybeder son zamanlarda xbox one için yapılan hareketler bence xbox one konsolunu öne geçirdi güzel oyunlar duyurdu birde xbox live üyeliğinden güzel oyunlar vermeye başladı sony bu kafayla devam etsin bakalım daha nereye kadar devem edecek biz daha büyüğüz olaylarından bu gidişle microsoft ön planda olacak.

• Microsoft, Xbox One'ı ilk tanıtırken ki durumunu oldukça düzeltti 2 senedir üst üste çok iyi E3 konferansları yapıyor, eğer gösterdikleri oyunları beğenmiyor ya da ilginizi çekmiyor olsa bile üst üste oyun gösteriyorlar ve çok hızlı bir şekilde geçiyorlar. Fakat ilk Xbox One tanıtırken yarattıkları nefreti ve olumsuz duyguları bir türlü yıkamadılar. Örneğin bu seneki E3 için olmasa da geçen seneki E3 de açık ara daha iyi bir konferans yapmışlardı ex. oyunlara yüklenmişlerdi ama Sony hep oyun her platforma çıkacakta bize özel içerik olacak havasındaydı yine de yorumlara baktığım zaman herkes Sony'i övüyordu çünkü dediğim gibi çoğu oyuncu Xbox One'a nefretle bakıyor. Özellikle bu forumda gördüğüm bir örnekte Xbox One ex. oyunları PC'ye çıkacak haberlerinde hep Microsoft ile dalga geçiliyor halbu ki adam istese çıkmasına izin vermez, yani demek istediğim şimdi Bloodborne PC'ye geliyor haberi olsa herkes çok yaşa Sony der fakat Xbox One için durum tam tersi oluyor. PC ve PS4 sahibi biri olarak benim Xbox One hakkında kötü bir düşüncem yok çoğu oyuncu gibi hatta ex. çoğu oyunu PC'ye gelmiş ve gelecek olmasa alabilirdim ama tüm bunlara rağmen Sony hala iyi olan halka ilişkilerini çok iyi bir şekilde sürdürüyor ve bu ona avantaj sağlıyor. Son olarak da Xbox One durumu hala düzeltebilir çünkü 199 dolara Halo Master Collection ya da AC:Unity ve 500 GB Xbox One'ı alabiliyorsunuz yabancı ülkelerde ve eski nesil oyunları oynama desteği büyük avantaj. Benzer bir sistem Sony de de var fakat Xbox One'ın artısı eğer Xbox 360 da o oyunun CD'sine sahipseniz konsola taktığınız zaman konsol anlıyor ve para vermek zorunda kalmıyorsunuz.

• bunun en buyuk sebeplerinden biri. donanım farkı... kimse konsola aynı parayı verip, oyunada aynı parayı verip daha düşük çozunurlukte oynamak istemez... bu e3 te microsoft sony den biraz iyiydi.. banada aldırmayı düşündü xbox one ama bende ps4 olmasa.. öncelık olarak tabıkı yine ps4 alırdım..sony sımsıkı sarılıyor konsoluna.. bir konsolu kaldı..bu nesil sony böyle başarılı olmasaydı belkı gelecek nesıl playstation falanda göremeyebilirdik.. belli mi olur..

• Sony çalışanı kendi tahminini söylemiş resmi bir durum yok kısacası bu habere yav he he diyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodborne

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Sir Maximus

aynen öyle abi nedir bu ya mübarek ramazan günü olacak iş mi bu?istediğim fotoğrafı koyarım ben profilime.cinsel tercihlerime de kimse karışamaz,ben bu fotoğrafı bütün heryerdeki profil resimlerime koydum ancak tek 1 tepki dahi gelmedi,ailem dahil.Bu nasıl bir kafadır ben anlamadım yahu,size ne size ne!

</blockquote>
    kimse kimseyi yargılayamaz zaten, Türkiye de malesef bu zihniyet çoğunlukta. çekip gidicem zaten 2 sene sonra bu ülkeden amerikaya.

Senin gibi başkalarının konsol ve oyun zevklerine saygıdan zerre nasip almayarak fırsat buldukça açılan haber başlıklarında elinden geldiğince haberi sulandırıp dalga geçmeye çalıştığını herkes biliyor. Şu haberde bile ülkemizdeki oyunsever profilini %98 Playstation fanatiği olarak belirliyorsun. Üstüne hiç alınmadan birde başkalarını hiçe sayan zihniyeti eleştirebiliyorsun. Senin yaptığın ne peki? İyisi mi, go home yankee!

• Sony ezsin, bizde ucuza xbox live alıp indirimleri kovalayalım :) Rekabet iyidir aynen devam...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.