Şimdi Ara

PlayStation 4 CD'deki Kılcal Çizikler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gran Turismo Sport CD'min Üzerindeki Parmak Lekesini Kolonya Döküp Silerek Geçirmeyi Denedim Fakat Daha Kötü Oldu Üzeri Kirlendi Tamamen Bende Su Serpiştirdim Üzerine Ve Gözlük Beziyle Sildim Tertemiz Oldu Fakat Üzerinde Kılcal Çizikler Bıraktı Işığa Tutunca Belli Oluyor Sizce Kılcal Çiziklerden Bişey Olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efektm00 -- 18 Kasım 2020; 15:46:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kılcal ciziklerden bisey olmaz tabi cok derin degilse cunku, polishing bile yapılamıyor.Olabildigince temiz tutmaya calıs ama elinde sonunda oksijenle temes ettigi icin cd altındaki film paslanıyor bundan dolayı film ve oyun koleksiyonlarını bi kısmını cope atanlar var.

• Xrdem kullanıcısına yanıt
    Hocam Ozaman En İyisi Bundan Sonra Dijital Almak Çizildi Film Zarar Gördü Derdi Yok :D Sadece İndirmemek İçin Kutulu Alıyordum

• Ya dijitalinde artıları var blurayinde ama koleksiyona gelince ben dijitale gectim.Hı dijitalde takas yapamam veya oyunu tam degerinde satamam ama daha gecen battlefron 2 gitti mesela ...Birde bluraylerin filmi eskisi dvdlerin filmi gibi saglamda olmuyor.Adamın bi tanesi gecen gormustum üc kere aynı filmi almıs ücünde de paslanma var kısacası sony bununda azına sıctı.Eger merak edersen buyuk dvd ve bluray savasını ...

• Xrdem kullanıcısına yanıt
    Hocam 2020 Şartlarında Arşiv Yapmak Pek Kolay İş Değil Açıkçası Her Oyun Olmuş 350-500 TL Dijital Ucuz Oyunlarda Daha Mantıklı Kalıcı Oynayacaklarım Yani R6,Pubg,The Forest,GTA V gibi
    The Last Of Us Part II Gibi Oyunları Kutulu Alıp Satıp Ghost Of Thusisma Ve Eşdeğeri Oyunları Almak da Bi Artı Oluyor
    Bundan Sonra Ben Sadece Hikayeli Oyunları Kutulu Alacağım Diğerleri Zaten Hep Bende Kalacak :))

• Koleksiyon 2020 Türkiyesinde bir hayal zaten bide saglam tutmasıda bi o kadar zor ama ben zaten istedigim koleksiyonu hic bir zaman yapamadım o yuzden kutulu oyunları satın alırdım sonra takaslardım veya satardım ama artık ülke sartları bir oyun artık 500tlnin uzerini gördügü icin bende artık hikayeli kısa oyunları kiralıyorum..Cünkü hikayeli oyun maksimum 5 günde biter ardından istersen bi daha kiralarsın ama o zamana kadar fiyatı baya düser zaten  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.