Şimdi Ara

Playstation 4 ce-34878-0 hatası!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
26.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basit bir çözüm daha söyleyim size arkadaşlar :) Modemi resetleyin.
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu hortlatacağım kusuruma bakmayın. US hesabımla Ocak 21'de BF4 aldım. 37 GB indirdim. TR psn plus devam ettiği için plus oyunlarını sorunsuz indirdim oynadım. Fakat 5 Şubat'ta BF4 single player modunda bu hatayı verdi ve o günden beri bütün oyunlarda aynı hatayı alıyorum. Bu hatayı araştırdığımda güncel bir bilgi bulamadım. Sırayla şunları uyguladım.

Veri tabanını yeniden oluşturdum.
    Sony'nin tr sitesinden 2.03 yazılımını inditip tekrar kurdum.
    Ayarları sıfırladım.

Sorun devam etmekte tamamen ps4'ü sıfırlsmadım malum BF4 37Gb indirmem 4 günümü aldı :(.

Kesin bir çözüm var mı? Dediğim gibi yerli yabancı forumları gezdim. Güncel bir mesaj bulamadım en son atılan mesajlar geçen seneye ait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selverin kullanıcısına yanıt
    modemini resetle ve ip adreslerini otomatik yap, dns kullanma
  • Teşekkürler, modem üzerinden DMZ açmıştım. internet bağlantı problemleri yaşamıştım. Modem Airties Air 5650. Yine de modemi sıfırladım olmadı. Mecburen tekrar DMZ ayarlarını yaptım.

• Sorunu çözdüm galiba. Bir sat oynadım hata kodu çıkmadı. Yaptıklarımı ise şöyle:

Modemi sıfırladım. DMZ açtım.

DNS olarak TTNET kullandım oldu. yani sorun DNS gösrünüyor hangi DNS'yi denedim ise olmadı taki TTNET deneyene kadar.
    Maalesef dün gece gta oynarken birden başıma geldi bu hata ve bugün bütün oyunlarda denedim hepsinde hata aldım maalesef her şeyi denedim. Bir tek dmz ayarı kaldı o da olmazsa hiç hard reset falan ugraşmayacağım çünkü 3-4 tane 50 gblık oyunlar var indirdiğim onlar ile uğraşamam sıfırlayıp satacağım... Soğuttu konsol kendinden beni.

• Ben de soğumuştum ki DMZ ve TTNET dns derdime derman oldu. Çok şükür bu hatayı almıyorum. Bir daha karşıma çıkmaz inşallah. Siz ne yaptınız hocam, DMZ'yi denediniz mi?

Şu an onu deniyorum bakalım ne olacak.

• Aşağıdaki linkte ps4'te DMZ nasıl yapıldığını resimlerle anlatıyor.Konuda dns ayarlanmıyor fakat size tavsiyem dns kısmını ttnet kullanın ben ancak bu şekilde lanet olası hatadan kurtuldum.

http://wololo.net/2014/05/19/how-to-speed-up-your-ps4-internet-connection-with-dmz-by-jmqmofficials/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selverin -- 11 Şubat 2015; 23:47:21 >
  • Selam ben cihazı alalı neredeyse 1 yıl oldu az önce bu hatayı yaşadım , dying light serverleri görmeye çalıştıgım zaman karşıma çıktı hata . Yazılımsal bir hatamı yoksa nasıl düzeltebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: ardaonline

sorunu çözebilen var mı?

ben problemimi çözdüm şöyleki ;

ben bu problemi bir tek fifada çok şiddetli olarak yaşadım her maçtan sonra bu hatayı verip oyundan atıyordu bende psn hesabımı ps4'ten sildim ve tekrar yükledim problem kalmadı 2 gündür hata vermiyor

Hatayı bi arkadaşım almıştı, bu şekilde çözdü.. Daha sonra hata ile karşılaşmadı

• Arkadaslar bu hatayi ilk aldiginizda psn silip devam edebilirsiniz 1-2 ay sonra sorun tekrar olucaktir. once tek bir oyunda baslar sonra tum oyunlarda hata alirsiniz. Sony eurisa garantiniz var ise hemen degisim yapiyorlar makineyi baska garantileriniz var ise israrla gonderin servise onlarda bir zaman sonra makinenizi degistireceklerdir. bilginize
  • Arkadaşlar bu hata yuzınden ps4 açılmıyo usbdeen guncelledim yine olmadı guvenli modda açılıyo sadece

• DeidaraSenpai kullanıcısına yanıt
    çok fazla bu hatayı almaya başladım ben de, uzun zamandır almıyordum ne güzel
  • arkadaşlar fifa 16 kariyer modunda alıyorum hatayı. ps türkiyeyi aradım hata ea'den kaynaklı dediler. biz bir şey yapamıyoruz dediler.

ne yapacam ben şimdi çözüm bulan var mı ?
  • psn'den cıkıs yap tekrar gir, modemini resetle falan

işe yarar büyük iht.
  • Aynı hata bendede oluyordu fifa 16 kariyer modda ps4 resetlemek haricindeki söylenen tavsiyeleri denedim olmadı sony aradam hatayı soyledim direk fifa 16 kariyer moddamı hata alıyorsnz diye sordu ve sorunun ea dan kaynaklandığını soyledi.Adil kullanım kotam yenilendikten sonra vermemeye başladı bu hatayı ne alakası var bilmiyorum belkide yine olacak ama 1 haftadır ortalama 5-6 maç yapıyorum bı sorunla karşılaşmadım

• ps4 nba2k16 da aynı hatayı almaktayım. oyun hiç açılmıyor.
    herşey güncel , kapatılıp açılarak denedim herşeyi yaptım.

Aynı durumda olan varmı ?

Çözüm yazabilirmisiniz..
  • Tomb Raider ve DriveClub da bu sorun başıma geldi. Sorunu Save dosyasını PSN'e yükledikten sonra cihazda kaytılı olan save dosyasını sildim ve tekrar yükledim bu sayede çözüldü.
  • arkadaşlar aynı hatayı ben alıyorum şu anda. beyond two souls da saveimden devam ederken bu hatayla karşılaşıyorum. dmz yaptım. ttnet dns yaptım. bir türlü düzelmedi fikir verebilecek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.