Şimdi Ara

Playstation 4 Kendiliğinden Kapanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
22.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Bence siz mağdur oldunuz siz daha iyi bilirsiniz bence gidip yedek parça olarak verin 450 falan isteyin. 50 TL için yok demez. Kolu da 100 liraya okuttun mu 250 TL zarar. O da artık nazarlık ve ders olsun. Kimseyi mağdur etmeden gidin 450 TL'ye verin. Zaten eğer parçalayacaksa kolu istemez. Parçalayacak insan kolu ne yapsın oradan tamir edip satıp satmayacağını anlarsın.

Başta 350 önerdi. Ben 400 olsun o halde deyince kabul etti. Kolu, kabloları hdmi yı falan geri alacağım.
    Kolu da dediğiniz gibi 100 civarına veririm artık başkasına.
    Bir daha da 2. el elektronik bir şeyi garantisi olmadan hayatta almam. Garantisi olsa bile görmeden kimseye güvenmem.
    Aldığım kişinin profilini de görseniz dini simgelerle dolu. Allah korkusu olan insan böyle bir şey yapar mı ? Kimsenin dışarıdan görüntüsübe güvenmemek gerek.
    Adam kayıplara karışı parayı alıp. Hattını falan kapattırmış kimse ulaşamasın diye.
    Ve ben gene ucuz yırttım. Sonra kaç kişi okudum para verip ürün alamayan, ürünü satıp parasını alamayan.
    Hepsinde de benzer metotlar var.
    Hepsi işini görünce hattını kapatıyor. Hesaplarını siliyor vs.
    Şebeke gibi aramıza sızmışlar.

• akgunalas A kullanıcısına yanıt
    Allah ile kandırmak kolay dostum. Sen bozma moralini. Olsun olan 300 TL'ye olsun. Belki hiç maddi durumu olmayan zar zor biriktirip alan birine kakalayacaklardı hiç altından kalkamayan. Can sağlığına zarar gelmesin. Sizde bundan feyz alın daha almayın 2.el ürün çok zor da kalmadıkça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstaion 4fat kasa ısınma problemine kesin çözüm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.