Hayırlı olsun dostum, çok sevindim, güle güle kullan inşallah Kliksa ile mi görüştün dostum killzone konusunda, biraz detay verebilir misin? Ben umudu kesmiştim...
Teşekkür ederim, inşallah kısa sürede seninkide eline ulaşır. Kargocu verdi bilgiyi. Kusura bakmayın biraz önce telefon açtılar bize merkezden, oyunları kutuya koymamışlar daha sonra teslim edilecek tarzı birşey söyledi.
Benimki de az önce geldi, bu kadar hızlı bir şekilde elime geçeceğini düşünmemiştim.İnşallah oyunlarımızı da gönderirler o halde :)
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903
quote:
Orijinalden alıntı: cagribey
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903
Hayırlı olsun dostum, çok sevindim, güle güle kullan inşallah Kliksa ile mi görüştün dostum killzone konusunda, biraz detay verebilir misin? Ben umudu kesmiştim...
Teşekkür ederim, inşallah kısa sürede seninkide eline ulaşır. Kargocu verdi bilgiyi. Kusura bakmayın biraz önce telefon açtılar bize merkezden, oyunları kutuya koymamışlar daha sonra teslim edilecek tarzı birşey söyledi.
Benimki de az önce geldi, bu kadar hızlı bir şekilde elime geçeceğini düşünmemiştim.İnşallah oyunlarımızı da gönderirler o halde :)
Biraz önce benim oyunumu getirdiler hocam. Sanırım sizinki de gelir bugün
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
İnşallah dostum, beklemedeyim :)
tekrar gelicekmi acaba
Benim siparişi iptal etmişler. Sanırım tedarik edemediler. Yukarıda yazmıştım şeytana uydum diye. Göndermemeleri benim için bir sıkıntı olmadı. Acelem yok alırız başka zaman.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme