Şimdi Ara

PlayStation 4 PRO 7216B ( V.9 Kırık Oyun Yüklü Çift v2 Kol ) SATILMIŞTIR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 PlayStation 4 PRO 7216B ( V.9 Kırık Oyun Yüklü Çift v2 Kol ) SATILMIŞTIR..

simerazzı hocama satıldı ödeme alındı yarın kargolanacak hayırlı olsun. 05.06.2022

En sessiz sürüm 7216b son çıkan kasalardandır ve nadir bulunan versiyon 9 goldhen kırıktır.

Ghost Of Tsushima Direktörün Seçimi Wipeout Omega Collection Gran Turismo Pes 2021 Mortal Kombat 11 Ultimate Asetto Corsa Thw Witcher 3 Horizon Zero Down Complete Edition Spiderman Miles Morales Call Of Duty Modern Warfare The Last Of Us 2 Gta 5 İsterseniz farklı oyunlarda yüklenir bilen biliyor zaten indir yükle. 1 TL Kutu Fatura Garanti Yok.

Fan bakım yapıldı ses sıfır yeni 3 oyun eklendi FIFA 22 assassin's Creed Valhalla ve uncharted 5..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı olsun hocam... Bende 7216 konsol buldum. İstediğiniz fiyattan satabilmenize sevindim 🌹😊

• Teşekkürler hocam Allah herkesin gönlüne göre versin aradığınızı buldugunuza sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.