Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
50
Favori
65.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon no ilk mesajda mevcut oradan ulaşabilirsiniz. İmaj dosyası da hazır fakat sıkıştıramadığımdan 16gb her karta sığmayabiliyor 8gb kart lazım sıkıştırabilmem için. Ulaşın bana telefondan detayları anlatayım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F8C06FEC

Bu mesaj silindi.
    :D bende anlamadım. Düşündüm düşündüm anlam veremedim.
  • pm atan visor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visor -- 20 Nisan 2019; 23:20:9 >
  • visor V kullanıcısına yanıt
    Pm ile geri dönüş yapıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam naptınız...Testlere başladınız mı ?
  • blckbrd7 kullanıcısına yanıt
    Update yapmaya çalışıyorum. Nedense raspberry pi zero w de wireless çalışmıyor. Ondan dolayı güncelleme yapamadim. Haberdar edicem sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: blckbrd7

Hocam naptınız...Testlere başladınız mı ?
    Hocam kendi imaj dosyamda kolu tanımadan yana sorun çıktı. Forumdaki gimxos u güncelledim ayarlamaları ve kendi ayarlarımıda içine atıp imaj dosyası çıkardım. 16gb bir karta yazdırın aşağıdaki linkteki imajı. Sonra bana ulaşın yardımcı olayım size. Test ettim sorunsuz bir şekilde çalıştı xboxumda.

Link:TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kel Bir Mühendis -- 25 Nisan 2019; 22:5:41 >
  • Bakınız. Gamepadi fareye aktarıyor. Fareyi gamepade değil.

Araya bilgisayar koyacaksaniz buyurun ücretsiz tık tık kendiniz deneyin.
    Ahanda rehber. Ufak bir yazılımla laptop masaüstü ile konsola bağlanarak deneyebilirsiniz.
    Arkadaki farkı anlayınca zaten adaptör olayı size saçma gelecek.

https://forum.donanimhaber.com/xbox-klavye-fare-kullanma-rehberi-yazilim-adaptorsuz--132707336

Kısaca videolarında gördüğünüz üzere bir hamle yapmak için fareyle edirneden karsa gidiyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bakınız. Gamepadi fareye aktarıyor. Fareyi gamepade değil.

Araya bilgisayar koyacaksaniz buyurun ücretsiz tık tık kendiniz deneyin.
    Ahanda rehber. Ufak bir yazılımla laptop masaüstü ile konsola bağlanarak deneyebilirsiniz.
    Arkadaki farkı anlayınca zaten adaptör olayı size saçma gelecek.

https://forum.donanimhaber.com/xbox-klavye-fare-kullanma-rehberi-yazilim-adaptorsuz--132707336

Kısaca videolarında gördüğünüz üzere bir hamle yapmak için fareyle edirneden karsa gidiyor sanki.
    Xbox üzerinde sizin sistemi kullanmadim ama ps4 üzerinde mümkün olmadığını biliyorum. Tahminimce Windows xbox uygulamasını manipule ederek klavye mouse kullanmayı sağlıyor. Zamanında bende xbox uygulamasından hiç bir ekleme olmadan logitech kolumu xbox üzerinde kullanmıştım. Ama gecikme sorunu yaşıyordum. Sonra gimx programını görünce üzerinde de durmadım. Mouse hassasiyeti üzerinde durmuşsunuz. Hassasiyeti isteğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Benim oynama stilim böyle. Bilgisayarda da aynı oynuyorum mouse u geniş kullanan birisiyim. Hassasiyeti çok geniş bir aralıkta ayarlayabilirsiniz.

• Daha dar acıyla oynadığınız bir video atar mısınız ?

• aschil kullanıcısına yanıt
    Tabiki. Hatta kademe kademe arttırarak gösteririm mesafenin nasıl değiştiğini. Sizin bahsettiğiniz yöntemde gecikme ne durumda? Çünkü önceki mesajda bahsettiğim gibi çok fazla gecikme vardı. Yada sizin upload miktarınız çok yüksek. 1 mbit de kullanılacak gibi değildi denediğimde.

Video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kel Bir Mühendis -- 30 Nisan 2019; 20:35:3 >
  • Urun gayet basarili, ben pubG oynamak icin almistim. Arkadasda cok yardimci olmustu sagolsun..

Pc ‘mi ve PubG oyununu sattim, cihaz bosta, ilgilenen olursa PM atabilir.

• hocam merhaba, fiyat güncel mi elinizde ürün var mı ?
  • katash K kullanıcısına yanıt
    Fiyat günceldir. Elimde ürün bulunmakta.

• Gimx adaptor denilen şey on numara gayet gecikmesiz en azından ben hic birsey hissetmedim.Yukarıdaki arkadasin dedigi şey mouse dpi ayari ile ayarlaniyor.ister konu sahibinin yaptigi gibi geniş ister dar açıyla tamamen sizin elinizde.Apex legendda denedim.Stabil çalışıyor.Gözle gorulebilen bir eksiği yok.Normal pc de oynar gibi oynuyorsun.

• Hocam buraya attığın gimxos hazır imajındaki işletim sisteminin kullanıcı adı ve şifresi nedir.Ben yükledim açılista sifre istemiyor lakin vnc ile baglanmam icin dogrulama istiyor.

• RaNCeR91 kullanıcısına yanıt
    Login: pi
    Şifre: raspberry
  • Eyvallah hocam çok sağolasın.

• Hocam merhabalar ilgileniyorum ürünle iletişime geçermisiniz.
  • Pm ile geri dönüş yapıldı.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.