Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Castle Bravo , sebom , Akone , bonussimo Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
188.689
Cevap
1.610
Favori
10.324.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Az sonra Amazon FR’den beyaz Pro siparisi gececektim valla, bu haberi gordugum iyi oldu, direkten dondum resmen. 1 yil beklerim ben dert degil. TLOU 2 de multiplayer moduyla birlikte remastered olarak PS5’e ozel ciksa tadindan yenmez.

PS5 gelene kadar Nintendo Switch’e devam
    Konsolların ilk sürümleri sorunlu olur. En az 1 yıl beklemek daha mantıklı. Sizin yerinizde olsam pro yu yine alır ps5 in güncellenniş versiyonuna kadar kullanırım. Bu artan dolar ile karına bile satarsınız pro yu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyati belli mi

• Konsol tamamda güzel oyunlar ile gelmesi daha önemli ilk yıl çıkış oyunlarından sonra bir süre yatacaksa zaten erken almanın pek manası yok ve genelde öyle oluyor. Kaldı ki ilk partileri alıp konsola testır olmaya da pek niyetli değilim.

Tabi birde normal ve pro mevzuları falan var lakin 3 küsür yıl sonra tekrar güncellenmiş iki model yani normal ve pro'nun başka sürümleri çıkmayacağını kim garanti edecek. 60 fps ise ilk oyunlarda TLOU2 vs. verirler sonra yine 30 fps olacaktır. Exc. oyunlar grafik üzerinden albeni yaratıyor.
  • Çıkar çıkmaz alacağım. Tabi türkiyeden kallavi vergisiyle beraber değil. Pro mro gibi alicengizlik yaparlarsa da yazıklar olsun. Yapacaklarsa nintendo gibi farklı kitlelere hitap eden farklı versiyonlar yapılsın... misal el konsolu olsun bir versiyonda bulut üzerinden ps5 oyunlarını oynayabileceğin. Diğerinde olmasın. Donanım değil ekipmanı değişebilir seçeneklerle...

• cimbomman kullanıcısına yanıt
    Proyu çıkarsınlar da en baştan satsınlar PS4 te 2 defa konsol aldı millet. En başta standart pro olsun pro alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Legoloman

PS4 fat kasayı Türkiye'de resmi satışa çıktığı ilk gün gidip almıştım. Hala sorunsuz ve tık demeden kullanıyorum.

Evet daha sonra çıkan slim ve pro modelleri tasarım olarak daha iyi ama ben sistem olarak hiç sıkıntı yaşamadım. PS5 de eğer bütçeme uygun bir fiyata çıkarsa yine ilk çıkan versiyonu ilk gün alırım.
    +1

Millet takmış ilk seri alınmaz diye. Çatır çatır kullanılıyor hala bir sorun yok. Tasarım olarak da gayet yeterliydi bence ilk seri.
  • 500 ($,€) den satışa sunulur gibi.
    bize kur böyle kalırsa 4500 den gelir en az.yurtdışından tanıdık ile 3000 tl ye alınır bu zamanın şartlarına göre.
    ps tr konsolu uygun fiyata getirmezse tekmeyi yerler ingiliz babalarından
    ps4 ün 1500 tl den felan çıkmasının ekmeğini yediler.rekor ps4 satıldı türkiye de.ve bizim mail kampanyası etki etmedi.çünkü türkiyedeki konsol satışlarından memnunlardı.
    ps5 satılmayınca bu fiyatlara göreceğiz onları.hesap verecekler elbet.
    özel fiyatlandırma getirmezsen bu kazandığın paraya bir daha kazanamazsın
    bakalım ne yapacaklar.3 tane enayi bulup onlara sattıkları yetecek mi.yoksa fiyatı düşürüp insan gibi kar elde mi etmek isteyecekler

benim fikrim yeni çıkan dijital oyunlar 300 tl.kutulu oyunlar 400 tl.
    ps5 de 500 euro ise 3500 tl olmalı en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 8 Ekim 2019; 19:19:10 >

• Bir telefonu 2 sene kullanmak için 10 bin tl verenler ,en az 7 sene kullanacakları aletin 400-500 dolarının kaç tl olacağını tartışmakta çok komik kaçıyor.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Eğer kesinlikle pro çıkaracaklarsa ki desteklemiyorum, dediğin gibi baştan çıksın. Ancak 3 sene sonra teknolojiyi bahane edip bir versiyon daha çıkarır bunlar. Sony merkez binasında çalışan çaycısından genel müdürüne kadar nasıl fazladan satış yaparız baskısı olduğuna kalıbımı basarım...

• İsteyen çıkınca alır, çekincesi olan sonra alır. Size ne kimin ne zaman aldığından kalkıp bunu bile eleştirecek kadar kendinizden geçiyorsunuz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja Bjelica

500 ($,€) den satışa sunulur gibi.
    bize kur böyle kalırsa 4500 den gelir en az.yurtdışından tanıdık ile 3000 tl ye alınır bu zamanın şartlarına göre.
    ps tr konsolu uygun fiyata getirmezse tekmeyi yerler ingiliz babalarından
    ps4 ün 1500 tl den felan çıkmasının ekmeğini yediler.rekor ps4 satıldı türkiye de.ve bizim mail kampanyası etki etmedi.çünkü türkiyedeki konsol satışlarından memnunlardı.
    ps5 satılmayınca bu fiyatlara göreceğiz onları.hesap verecekler elbet.
    özel fiyatlandırma getirmezsen bu kazandığın paraya bir daha kazanamazsın
    bakalım ne yapacaklar.3 tane enayi bulup onlara sattıkları yetecek mi.yoksa fiyatı düşürüp insan gibi kar elde mi etmek isteyecekler

benim fikrim yeni çıkan dijital oyunlar 300 tl.kutulu oyunlar 400 tl.
    ps5 de 500 euro ise 3500 tl olmalı en fazla
    tam tersi olması lazım şu an avrupa da digital oyunlar 70€ :D kutulu oyunlar 55€ artık kutulu oyun satılmıyor. digital oyunlar daha pahalı oldu.

• Ps konsollarin mimari olan mark cerny ve amerika ceosu aciklama yapmisti ara konsol cikartmayacaklarini zaten ps5 donanim olarak cok guclu bir donanimla geliyor.2020 kasimda cikacagi ön göruluyordu birinci agizdan teyit edilmis oldu subat 2020 de sonynin yapacagi ozel bir etkinlikte donanimi ve oyunlardaki teknolojileri tanitilacaktir e3 de konsolu gosteririler yeni nesilde muazzam oyunlar gorecegimiz kesin sonynin ex studyolari ve 1. parti firmalardan .

• ps4 önsiparişleri o kadar yoğundu ki baya zorlamıştı bi tane sipariş yakalayabilmek. bakalım bu nesil amazondan kaçıncı seferde geçebileceğiz önsiparişi
  • Çıktığı gibi Almak kadar Heyacanlı bişey Varmı Ya .Ne bekliycem , gerekirde Sırf bunun için Abd ye gidicem ilk çıktığında almak için..

• quote:

Orijinalden alıntı: K0RnTuNeS

ps4 önsiparişleri o kadar yoğundu ki baya zorlamıştı bi tane sipariş yakalayabilmek. bakalım bu nesil amazondan kaçıncı seferde geçebileceğiz önsiparişi
    Hocam Ön sipariş şubatta tanıtılıncamı açılır Amazondan

• valla hatırlamıyorum ki, baya geçmiş üzerinden. umarım öyle olur da erkenden veririz siparişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Benim anlamadığım, sevinen arkadaşlar bu donanımın nesine seviniyor? Ki, çıkış tarihine kadar daha da eskimiş olacak bir donanım bu. Bu resmen saçmalık. Zen 2 dediğin Ryzen 3xxx serisi değil mi? Şu an zaten f/p bir masaüstü bilgisayar toplarken de herkesin rahatlıkla alabileceği bir donanım bu.

Hayır anlamadığım şey şu, maksimum çıkışından 1 sene sonra, belki 6 ay sonra hem Intel'de hem AMD'de yeni seriler gelecek. 5 sene 6 sene boyunca ryzen 3xxx'ler kesinlikle götürmez. 5-6 senelik konsol yapacaksan çıkış anındaki en yüksek donanımı seçmen gerekmiyor mu? Ben neden şimdi masaüstünde rahatça alabileceğim bir donanıma para vereyim? Hem de 1080p'de dahi tam 60 fps alıp almayacağım belli değilken.

Yapmayın lütfen, gidin f/p Ryzen 3600'lü bir pc toplayın her türlü bu PS 5'ten iyidir. Konsol rahatlıığı istiyorsan da ITX bir kasa toplarsın olur, biter.
    En ust donanimi koysa sence 400-500 dolardan satabilir mi?

• cimbomman kullanıcısına yanıt
    Hadi ordan ben sizin gibi düşük kare hızıyla oynamak zorunda mıyım? İnşallah premium versiyonunu yaparlar adam akıllı çözünürlük ve kare hızı alarak oynarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Hadi ordan ben sizin gibi düşük kare hızıyla oynamak zorunda mıyım? İnşallah premium versiyonunu yaparlar adam akıllı çözünürlük ve kare hızı alarak oynarım
    Sen kimsin la

• Almanyadan isterim akrabalardan...tr de en az 5000tl olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.