< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9433. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ona da bi bakayım çok sağolun..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pahalı değilse alırız o zaman :)
Ben oyunları hep uygulamadan aldım hocam. Playstationdan almadım hiç. Uncharted için ise ps4 versiyonu olan ı sectım aldım. Sonra ps5 versiyonunu gördüm bakarken 90 tl olarak çıktı uygulamadan onu da aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
Age of Mythology: Retold Edition ve Age of Empires 2: Definitive Edition, PS5 için duyuruldu; sırasıyla Mart ve İlkbahar 2025'te çıkacak
-
-
Arkadaşlar arnavutluktan ps alan var mı?
Oyun guzele benziyor cocuklarla oynamaya alacaktimki ne xbox nede ps tarafinda oyun var tr de
Pacman gelmiş deluxe aylık oyunlara dün indirdim.. çocuklar için bu oyun da olabilir
deluxe pakette 3 gün erken erişim vardı ben onu almıştım, standart paket yarın çıkış yapıyor belki o zaman eklenir marketlere hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun zorunlu coop mu tek oynanıyor mu hocam?
ister tek kişi veya istenirse local coop şeklinde oynanıyor
Teşekkürler hocam istek listesine ekledim
Monster Hunter Wilds - Into the Iceshard Cliffs Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutube
https://www.playstation.com/en-us/games/monster-hunter-wilds/ Witness adventure unfolding in the Forbidden Lands with our 6th trailer. Your journey begins soon. ❄ New Locale: Iceshard Cliffs 🕸️ New & returning monsters 🔗 Arkveld emerges! 🤝 Meet new faces! ➕ more! Look alive, hunters! You'll want to stay alert till the very end of the trailer! 👀 ------- Enter the Wilds, February 28, 2025. A mysterious new flagship monster emerges in Monster Hunter Wilds. Discover the expansive heights of the second locale, the Scarlet Forest, awash with danger and beauty that can change in an instant. Prepare yourself for even more brand new monsters making their series debut, including a Leviathan Apex that makes more than a splash in the hunt! Pre-order now to receive the Guild Knight Set Layered Armor and the Hope Charm Talisman! About Monster Hunter Wilds Monster Hunter Wilds is the next generation of the acclaimed Monster Hunter series. You are a monster hunter, protecting the balance of the ecosystem and hunting monsters in a world with dynamic, ever-changing environments. Use the resources you gain from hunts to craft ever more powerful weapons and armor in your quest to unravel the mysteries of the new lands. Experience the most evolved action and improved immersion in the series when Monster Hunter Wilds arrives on PS5 on February 28, 2025. #ps5 #ps5games #MonsterHunter #MHWildshttps://www.youtube.com/watch?v=AcloUhL4QdU -
Onimusha 2: Samurai's Destiny (Remaster) - Announce Trailer
Gematsuyoutube
https://gematsu.com/games/onimusha-2-samurais-destiny-2025https://www.youtube.com/watch?v=8SkO4CdJ2tc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 5 Şubat 2025; 11:7:47 > -
Deluxe de yok malesef dediginiz gibi bekleyelim gelince aliriz tesekkurler
6 yaşındaki yiğenim oynuyor,çok beğendiğini söyledi.Astro bot kadar iyi olmasada,ona benziyor oynanış mekanikleri,astro bot zaten dualsense kolun tüm özelliklerini sonuna kadar kullanan tek oyun olabilir,eee ne de olsa Ps exc. oyunu.
-
Astrobotun ücretli olanlarını ucuz almanın bir yolu var mı? Fiziksel cdleri var mı o oyunların?
Kutulu oyunuda digitale yakın fiyatta 2300 liralardan başlıyor.
Bence acil değilse indirime girmesini bekleyin dicem ama yakın zamanda indirime gireceğini sanmıyorum.
Kardeşlik sistemi ile güvenilir kişilerden çoklu ortaklık şeklinde alabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X