Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Playstation 5 Digital + 2 Dualsense Satın Al 25 Kasım 2023 10:17 1 1 Playstation 5 Digital + 2 Dualsense 1216 B serisidir. Yurtdışından gelen arkadaşıma aldırmıştım ikinci cihaz olarak, çok fazla oynamadım toplamda 10 saati yoktur. Kutu içerisinden çıkan dualsense i görünce bile anlaşılıyor az oynandığı. Yanında sıfır hiç kullanılmamış 1 dualsense daha vereceğim. Yani toplamda 2 dualsense ile birlikte veriyorum.Fiyat 16.000 Takas yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Playstatin 5 Slim Digital Sıfır [SATILDI] Playstation 5 Digital + 2 Dualsense [SATILDI] Asus Türkiye Garantili Rog Ally 512 GB Z1 Extreme [SATILDI] Pokemon Legends Arceus Referans İlanı