Kasım 2020'de Amazon UK üzerinden alınmıştır. Müşteri temsilcisinden aldığım son bilgiye göre 1 Aralık 2022'ye kadar Amazo UK garantisi vardır. Görüşmenin ekran görüntüsünü aldım.
Oynamaya vakit bulamadığımdan ve notebook almak istediğimden dolayı satıyorum. Ürün az ve temiz kullanılmıştır.
Cihaz ve joystick temizdir. Üzerinde leke yoktur. Şahsi kullanım için alınmıştır. PS kafe cihazı değildir. Elektronik cihazlarıma çok dikkatli davrandığımdan dolayı yanına yiyecek içecek ile yaklaşılmamıştır.
Kapalı rafta veya bölmede çalıştırılmamıştır. Masa üzerinde açık alanda durmuştur ve düzenli olarak toz temizliği yapılmıştır.
Çalışma durumu görmek isteyenler için görüntülü arama yapılabilir, vidyo yollanabilir. İsteyenler haftasonu evime gelip cihazı deneyebilir.
Ürün kutusu ve kutusundan çıkan bütün aksesuarlarıyla verilecektir.
Beylikdüzü civarı elden ve daha uzağa kargoyla satış yapılabilir. Kargo karşı taraf ödemeli olacaktır. Ürün kutusu, balonlu poşet vs. her türlü güvenlik önlemi alarak kargolayabilirim. Elden satışlarda da banka havalesi tercih ediyorum. Elden para almıyorum.
Lütfen pazarlık için mesaj atmayın. Sarı sitedekiler gibi leş gibi kullanılmış cihaza 10000 TL istemiyorum. Üründen 800 dolar civarı bir beklentim var. Yerine alacağım ürünü de dolar üzerinden alacağım.
Cihaz hakkında herhangi bir sorunuz varsa özel mesaj gönderebilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.