Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
PLAYSTATION 5 DIGITAL EDITION TR GARANTI MEDIA MARKT ÇIKIŞLI SIFIR 6500TL
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Çok samimi kardeşimdir, ilanla ilgili herşeye kefilim. Referans eksikliğinden dolayı transfer konusunda çekinceniz varsa dilerseniz benim garantörlüğümde, benim üzerimden alışverişi gerçekleştirebilirsiniz, benim satışlarıma ve referanslarıma profilimden bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 14 Mart 2021; 19:46:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BuyukbabaÇok samimi kardeşimdir, ilanla ilgili herşeye kefilim. Referans eksikliğinden dolayı transfer konusunda çekinceniz varsa dilerseniz benim garantörlüğümde, benim üzerimden alışverişi gerçekleştirebilirsiniz, benim satışlarıma ve referanslarıma profilimden bakabilirsiniz.
İnsanlar senin satışlara neden baksın. ?
Bu durumlar da cihaz arızalı çıktı adam dedi iade almam
Sen sorun değil benim kankam parası ben mi öderim diyeceksin ?
Satışlar bireyseldir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle ben transfer konusunda endişe duyanların transferlerine aracılık yapacağımı söyledim. İlanı açan kardeşimin parayı aldıktan sonra ürünü kargolayacağı garantisini verdim. Referansı olmadığı için insanların eski ve referanslı bir üyenin garantisine güveneceğini düşünerek böyle söyledim.
Satışlar bireyseldir evet ama dh satışlarında güven esastır, güvenilir bir üyenin kefaletinin rahatsız edici bir tarafı olabileceğini düşünmemiştim.
Atladığın şey de şu, cihaz Türkiye mediamarkt çıkışlı , güvenlik şeritli açılmamış, dolayısıyla alıcının riski parasının karşılığı ürün eline gelene kadar, ondan sonrası zaten sony ile halledilen birşey. Ben de ürünün kargoya teslim edileceği garantisini veriyorum, bunun nesi yanlış anlamadım. Daha uzatmayalım da konu heder olmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Enes Eyibilİnsanlar senin satışlara neden baksın. ?
Bu durumlar da cihaz arızalı çıktı adam dedi iade almam
Sen sorun değil benim kankam parası ben mi öderim diyeceksin ?
Satışlar bireyseldir
Alıntıları GösterCihaz türkiye garantili, kapalı kutu ise ve cihazda arıza çıktıysa tabii ki de satıcı iade almayacak. Satan adam nereden bilsin cihazı alıcı mı bozdu yoksa fabrika hatalı mı? Eğer sorun sizden kaynaklanmıyorsa Sony zaten komple değiştiriyor. Burada satıcıdan iade istemek sadece adamı mağdur duruma sokar.
-
Ürün satılmıştır.Alan arkadaşa hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: BuyukbabaÇok samimi kardeşimdir, ilanla ilgili herşeye kefilim. Referans eksikliğinden dolayı transfer konusunda çekinceniz varsa dilerseniz benim garantörlüğümde, benim üzerimden alışverişi gerçekleştirebilirsiniz, benim satışlarıma ve referanslarıma profilimden bakabilirsiniz.
6k bağla bari alalım :d
-
haydaa satılmış güle güle harcayın :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Öncelikle ben transfer konusunda endişe duyanların transferlerine aracılık yapacağımı söyledim. İlanı açan kardeşimin parayı aldıktan sonra ürünü kargolayacağı garantisini verdim. Referansı olmadığı için insanların eski ve referanslı bir üyenin garantisine güveneceğini düşünerek böyle söyledim.
Satışlar bireyseldir evet ama dh satışlarında güven esastır, güvenilir bir üyenin kefaletinin rahatsız edici bir tarafı olabileceğini düşünmemiştim. Atladığın şey de şu, cihaz Türkiye mediamarkt çıkışlı , güvenlik şeritli açılmamış, dolayısıyla alıcının riski parasının karşılığı ürün eline gelene kadar, ondan sonrası zaten sony ile halledilen birşey. Ben de ürünün kargoya teslim edileceği garantisini veriyorum, bunun nesi yanlış anlamadım. Daha uzatmayalım da konu heder olmasın. |
Cihaz türkiye garantili, kapalı kutu ise ve cihazda arıza çıktıysa tabii ki de satıcı iade almayacak. Satan adam nereden bilsin cihazı alıcı mı bozdu yoksa fabrika hatalı mı? Eğer sorun sizden kaynaklanmıyorsa Sony zaten komple değiştiriyor. Burada satıcıdan iade istemek sadece adamı mağdur duruma sokar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X