Fiyat: 14000 TL (Forum dışı 14500'e satıldı)
*** PS5 Fat Diskli versiyon. PS5 Pro'ya geçtiğim için satıyorum. İzmir'de elden satış olur. Sorunsuzdur ve temiz kullanılmıştır. Garantisi yoktur.
*** Yoğun kullanılmadı. Aylarca açılmadığı dönemler oldu. Sadece yatay şekilde kullandım. Güneş almadı, yanında bir ısı kaynağı olmadı. TV standına koyulmadı. Yani açık havadar ortamda kullanıldı.
*** Kutusu ve bütün içerikleri tam. Orijinal güç kablosu, HDMI 2.1 kablosu ve USB Type-c kablosu duruyor. Fotoğraflarını ekleyeceğim. Dualsense'te şu an Drift sorunu yoktur. Birkaç oyunda test ettim.
*** Coil whine sorunu yoktur. Fanı da sessizdir. NMB fan vardır. Slim'lerden çok daha iyi.
*** Kasada sökme vb işlem yapılmadı. Garanti etiketi duruyor. Disk sürücüsü sadece 2-3 tane single oyunda, çok az kullanıldı. Blu-Ray falan izlenmedi. Konsolu deneyerek alabilirsiniz.
*** İstenirse, fiyat farkıyla 1 TB Samsung 990 Pro Heatsink SSD verebilirim. Kasım 2023'te Amazon TR'den aldım. Kutulu ve garantili. Sadece PS5'te, çok az kullanıldı. Yazma işlemi 1.5-2 TB'ı geçmemiştir.
Not: Sistem notunu, "sadece ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır" şeklinde belirledim. İlanı baltalamaya yönelik mesajlar şikayet edilir. Sorularınızı PM'den yazabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.