Şimdi Ara

PlayStation 5'in farklı renkteki ilk resmi tasarımları tanıtıldı: Ocak 2022'de satışta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 dolar —> 14 bin lira 😀 Sözün bittiği yer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni nesil konsol alınacak zaman değil. Türkiye şartlarından dolayı demiyorum oyun olmadığından . Ps4 de ilk çıktığında aynı idi. Bu arada kapakları kaplama için güzel çıkarmalar var gerek yok bile renklisine. Ama kol olayı farklı.

• Yan kapaklar çok büyük . Bu kapakların sadece kasa kadar olanlarını satmaları lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

Yeni nesil konsol alınacak zaman değil. Türkiye şartlarından dolayı demiyorum oyun olmadığından . Ps4 de ilk çıktığında aynı idi. Bu arada kapakları kaplama için güzel çıkarmalar var gerek yok bile renklisine. Ama kol olayı farklı.
    Gerçekten şuan tam PS4 zamanı. Bugün 9.0 sürümde kırıldı. En mantıklı ve en ekonomik model PS4 slim.

• Oyun almak sıkıntı diil. Dh ci olup oyunu pahalıya aldıgımızı sanmak da bi tuhaf. Neyse.

• technician77 kullanıcısına yanıt
    Dijital versiyon 400 $
    Diskli versiyon 500 $. Ona rağmen fiyatlar böyle 🙄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500 dolar 7000tl 😀

• Memleketimde bir aylık asgari ücretle 2 kişi zor geçinirken, Bulgaristan’dan cebine 2000 Euro koyup gelen adam 3 aylık ihtiyacını alıp gidiyor. Utanıyorum devletin başındakiler adına. Yazıklar olsun.

• GhotSht G kullanıcısına yanıt
    Ne zaman kırıldı çok güzel haber, bende almayı düşünüyorum sizce sıfır mı alayım 3900tl yoksa ikinci el 3200 e mi alayım oyunlu filan

• Ortadoğu çöplüğünde yaşayanlar olarak nasıl olsa alamayacağız isterse 50 farklı rengi olsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.