Biz nisan ayına kaldık sanki öyle gözüküyor |
PlayStation 5 STOK TAKİP VE BİLDİRİM (3. sayfa)
-
-
Daha Turkcell var o da olmazsa martta gelir stok nisana kalmaz
-
Bugün bir hareketlilik olmadı herhalde yok mu bildiğiniz duyduğunuz? Kaç ay oldu yahu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence olmaz artık bundan sonraki sevkiyat mart sonu imiş yani almamız nisanın ilk haftası ps4 e devam
-
Ben de böyle düşünüyorum maalesef. Konuda yerimi alayım. -
Turkcell çok yakında oldu tetikte olun -
quote:
Orijinalden alıntı: BirBayR
Turkcell çok yakında oldu tetikte olunnasıl çok yakında bende aynı hala stoğa gelince haber ver
-
quote:
Orijinalden alıntı: sungur67nasıl çok yakında bende aynı hala stoğa gelince haber ver
Alıntıları GösterBen de arada bakıyorum da değişiyor bir öyle oluyor bir böyle. Az önce çok yakındaydı şimdi yine stoğa gelince haber ver yazıyor.
-
ben hala turkcell de stok olsaydı çok dan satış açardı diyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: sungur67ben hala turkcell de stok olsaydı çok dan satış açardı diyorum
Biraderim üç gündür felaket tellalı gibisin, kötü kötü yazıyorsun, bir olumsuz düşünme, bizim de moralimizi bozma be.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Toprakg.Biraderim üç gündür felaket tellalı gibisin, kötü kötü yazıyorsun, bir olumsuz düşünme, bizim de moralimizi bozma be.
Alıntıları Göstergerçekçiyim desek:))
-
turkcell pasajda calısan bir tanıdıgımla konustum martta stok gelmesi icin sony ile görüşme halindelermiş. Marta kadar nanay malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barpisligi -- 15 Şubat 2021; 12:55:31 > -
Amazon kovalayacam ben o zaman o da olmazsa artık marta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende form doldurup sordum ve biraz önce telefon ile aradılar baya bi konuştuk ellerinde konsol yok sony nin dağıtmını bekliyoruz diyorlar ve zama veremiyorlar 2 günde olur 20 günde bişey diyemiyoruz dedi gayet samimi olarak...
-
Az once Evkur’un onunden gecerken vitrinde PS5 kutularini gordum Sony Turkiye garantili digital versiyonu pesin 8000₺’ya satiyorlar her yerde 6000₺ oldugunu soyledim onlarda stok yok biz bu fiyattan satiyoruz dendi bu kurumsal bir magaza icin etik mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: alishio
Az once Evkur’un onunden gecerken vitrinde PS5 kutularini gordum Sony Turkiye garantili digital versiyonu pesin 8000₺’ya satiyorlar her yerde 6000₺ oldugunu soyledim onlarda stok yok biz bu fiyattan satiyoruz dendi bu kurumsal bir magaza icin etik mi?Bence şikayet edilebilir. O zaman bu vatan, mediamarkt falan keriz mi hepsi 8000'den satsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sungur67Bende form doldurup sordum ve biraz önce telefon ile aradılar baya bi konuştuk ellerinde konsol yok sony nin dağıtmını bekliyoruz diyorlar ve zama veremiyorlar 2 günde olur 20 günde bişey diyemiyoruz dedi gayet samimi olarak...
Nereden form doldurdunuz? Eper bu şekilde cevap veriyorlarsa ona göre takip edeyim
-
turkcell in sitesinden doldurdum sordum ne zeman gelecek diye
-
sanada vercekleri cvp aynı olacak gelecek ama ne zaman geleceğini bilmiyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: sungur67sanada vercekleri cvp aynı olacak gelecek ama ne zaman geleceğini bilmiyoruz
Sen felaket tellalı olarak yazdığın için ben bir teyit edeyim kendim göreyim:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X