3 bin tl civarına monitör bakıyorum fakat kafam karışıyor feci şekilde. lg var samsung var viewsonic var. 27-32 inç arası 4k monitörü olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi |
PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (2. sayfa)
-
-
https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-pro-gamedac-hi-res-oyuncu-kulakligi-p-HBV00000BAW9D?magaza=Zoccoshop
Arkadaşlar merhaba üsteki kukulakligi almayı düşünüyorum. Ps4 de kullanacağım ps5 de çalışır mi? Ve performans nasıl kullanan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam parlaklık farkı var Q95T daha parlak bir tv. Q95T de one connect box diye kutu var. Q80t de yok. Hdmi 2.1 ikisinde de var. Ben indirim'de 10.250 TL'ye almıştım şuan 12 bin TL.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Qled te burn in sorunu hiç yok mu hocam? Ayrıca nanocell aslında oled midir?Evet yoktur.Çünkü qled tv'ler bildiğimiz arkadan led aydınlatmalı panellerdir.Fald panel qledlerin, parlaklıkları üst modellerde fazladır, konsratı yüksektir, siyahları iyidir. Ama ne kadar iyi olursa olsun, bir oled kalitesi kesinlikle yoktur. Mesela yıldız manzaralı bir resimde siyahları gösteremez. Halo effect dediğimiz nesne etrafında ışık sızmaları olur. Oled'te her piksel kendi ışığını ürettiği için, bunların hiçbiri olmaz.
-
Connect box ne ise yariyor ki ? İndirim dediginiz hangi donemdi ne indirimi ki tekrar gelirmi black friday zamani
Televizyonun arkasındaki bağlantı girişleri o kutuda oluyor. Fotoğrafını atmıştım. Hediye para kart kampanyası diye geçiyor şuan için bitti.
-
-
q70t edge led ve subwoofer yokmuş alınır mı bilemedim?
-
rtings.comSamsung Q80/Q80T QLED vs Samsung Q70/Q70T QLED Side-by-Side TV Comparisonhttps://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q80t-vs-samsung-q70t/1819/1818?usage=11114&threshold=0.1
Buradan arasındaki farklari görebilirsiniz.Butce sıkıntısı yoksa q80 daha iyi bir seçenek q70 e gore
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 4 Kasım 2020; 17:5:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Q70T yerine Q80T alın çok fark var.
Bütçe sıkıntısı olmayanlar için ; LG CX OLED tv ler ps5 için en iyi tv olarak belirtiliyor.
-
Her ne kadar ps5 yaygın şekilde herkese ulaşmasa da, az çok özellikleri ve vere bileceği görüntü kalitesi vs belli. Bu bağlam da dostlar, ben genelde rekabetçi oyunlara daha fazla vakit ayırıyorum (bu yüzden tepkime süresi felan daha önemli) ancak ara sıra da hikaye bazlı oyunları da oynuyorum yani 4k bir monitör düşünüyorum.. Hem rekabetçi oyunlar da hem de maximum görüntü kalitesi ala bileceğim, 27-28" civarı monitör tavsiyesi olan var ise görmek isterim.. Hdr özellikli olursa da gayet iyi olur pek tabii.. Bütçe tahmini 2 ila 3 bin tl arası olabilir maksimum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 17 Kasım 2020; 17:4:55 >
quote:
Orijinalden alıntı: XaViEsTa
Her ne kadar ps5 yaygın şekilde herkese ulaşmasa da, az çok özellikleri ve vere bileceği görüntü kalitesi vs belli. Bu bağlam da dostlar, ben genelde rekabetçi oyunlara daha fazla vakit ayırıyorum (bu yüzden tepkime süresi felan daha önemli) ancak ara sıra da hikaye bazlı oyunları da oynuyorum yani 4k bir monitör düşünüyorum.. Hem rekabetçi oyunlar da hem de maximum görüntü kalitesi ala bileceğim, 27-28" civarı monitör tavsiyesi olan var ise görmek isterim.. Hdr özellikli olursa da gayet iyi olur pek tabii.. Bütçe tahmini 2 ila 3 bin tl arası olabilir maksimum..Yokmu monitör tavsiyesi olan?
quote:
Orijinalden alıntı: XaViEsTaYokmu monitör tavsiyesi olan?
Alıntıları Göster4K tepkime süresi düşük monitör 2-3K'ya imkansız dostum. Şu var ama 4K 60Hz mesela 120Hz oynayamazsın FPS oyunlarını. Senin için bu önemli degilse bu monitörü al geç, bu fiyat aralığında diğerleri hep 3-4ms falan.
-
Merhaba arkadaşlar,
Şuan elimde ps4 var(pro değil) ve 2021 yaz - sonbahara doğru da ps5 e geçiş yapmayı düşünüyorum. Monitör arayışım mevcut ve Viewsonic'in vx3211-4k-mhd modelini düşünüyorum. Bu monitör hem şuan ps4 için hem de ilerde ps5 için memnun eder mi ? Tercih edilebilir bir monitör mü ? FPS oyunlarını çok oynamıyorum. Genelde hikaye bazlı oyunlar, Fifa, Gran Turismo, RDR tarzı oyunları oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedge08 -- 18 Kasım 2020; 15:43:56 > -
Merhaba arkadaşlar,
65XF9005 sony televizyonum mevcut. Ps5 ile beraber kullanabileceğim 3bin tlye kadar soundbar önerebilir misiniz? Teşekkürler
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: alic3lik
LG Oled Cx en iyi tv, bütçe sıkıntısı olmayanlar başka macera aramasın. Ben tv yi aldım ama konsol işi yılan hikayesine döndü, Amazon tr sebepsiz iptal yaptı.
Kaça aldınız hocam. 11.5 fiyat aldım 55" için, kara cumada daha da düşer mi acaba. Bir de Q95t mi yoksa bu tv mi iyi dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X