hayır, 2.0 monitörlerin bazıları destekliyor sadece bu da destekleyenlerden değil. 2k da aslında hız yetiyor vrr için, 4k'da 2.1 lazım ama sony paşamızın keyfi gelirse. |
PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (45. sayfa)
-
-
Dostlar Ps5 i yeni aldım ve sormak istediğim bir konu var. Evde sony 65xj90 Televizyonum mevcut. Kutu içinden çıkan hdmi kablo yeterli olur mu yoksa farklı bir kablo mu almam gerekli tam performans için.
-
Kutu içerisindeki HDMI 2.1 destekli geliyormuş. Extra bir kablo almadan kullanılabiliyor. Ama bir ara marka ismi dolanıyordu forumda paggue galiba adı bu kabloyu kullanıyordu eskisinde sıkıntı çekenler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung Odyssey G5 tavsiye eder misiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ps5 için monitör almayı planlıyorum ancak bütçemi zorlamam doğru olur mu olmaz mı bilemedim.Genellikle 4k tavsiye ediliyor fakat 2k monitörler arasında 2 kat fiyat farkı oluyor.Sizce fiyat farkına değer mi yoksa 2k yeterli midir ? Bu arada almayı düşündüğüm 4k monitör gigabyte'ın 28" 4k-144hz lik monitörü
-
Yer sıkıntısı yüzünden ben de monitör bakıyorum. Televizyonlara göre aşırı pahalı oluyor. O kadar para vereceksem oled monitör alırdım. O da daha yaygınlaşmadı.
-
Kendi Kablosunda ne tür sorunlar oluşuyor usta bende piyasada philips marka bakıyorum 8k 48gbps olanı hdmi 2.1 diyor fiyatı 350tl idi philips marka yine bilindik bir marka
Philips SWV9431C/00
-
Ben bir sorun görmedim. Herhalde kullananlar deforme ettikleri için yenisine geçmek istediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bu monitörü düşünüyorum. 4K monitör almaya gerek var mı ona karar veremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG UG 32GN600-B aldım çok memnunum şuanlık. Destekleyen oyunlarda 2k 120fps onun haricinde de upscale ile 4k 60fps oynatabiliyor.
Gigabyte 28u monitör kullanan varmı arkadaşlar nasıldır tavsiye edermisiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu monitörü aldım sorunsuz çalışıyor.
akakce.comViewSonic VX3268-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx3268-2kpc-mhd-32-1ms-qhd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,1383378705.html -
32" min 2k ve 144hz monitör düşünüyorum ek olarak üzerinde hoparlör olsa çok iyi olur benim için (çocuk oynadığında kullanmak amaçlı) tavsiyeleriniz nedir?
Merhabalar, ps5 için kulaklık önerir misiniz? Kablosuz tercih ederim.
Bütçe?
8k
Butceyi biraz daha asabilirsen SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless bu alanda bence en iyi secenek, onun dışında Arctis 7p alinabilir.
Nova pro wireless ı dışarıda tutarsak sizce arctis 7p mi arctis pro wireless mı ?
Dediginiz modeller arasinda secim yapilacaksa doğru secim Arctis Pro Wireless olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X