Şimdi Ara

PlayStation 6 ve yeni Xbox en erken 2028 yılında gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation 6 ve yeni Xbox en erken 2028 yılında gelebilir
    Konsol üreticileri yaklaşık 2 yıldır mevcut konsolların ekmeğini yiyor ve uzun bir süre daha bu devam edecek. Microsoft ve Sony en azından 7 yıllık bir döngüye sadık kalmanın planlarını yapıyor.

PlayStation 6 ne zaman?

Sony’nin açıklamaları ve Microsoft’un Activision-Blizzard satın alımına sunduğu raporlar yeni neslin 2028 civarında çıkabileceğini gösteriyor. Bu da mevcut neslin 7 yıl ya da 8 yıllık bir döngü içerisinde kalacağı ihtimalini öne çıkarıyor.

Ayrıca Bkz.Honda, elektrikli araçlara Playstation 5 desteği kazandıracak!

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için yeni versiyonlar olacak mı sorusu merak ediliyor. Xbox One ve PlayStation 4 için ara versiyonlarla döngü desteklenmişti. Bazı kaynaklar gelecek yıl içerisinde daha ince veya daha güçlü versiyonlar bekliyor.

Diğer taraftan Microsoft’un bulut oyunculuğunu yaygınlaştırmak için yoğun çalışmaları da dikkatlerden kaçmıyor. Yaklaşık 5 yıllık bir süreç içerisinde bulut oyunculuğun gelişimi yeni nesil konsolların çıkışını da etkileyebilir.

Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/89639/microsoft-expects-next-gen-xbox-ps6-to-release-in-2028-at-the-very-earliest/index.html

• Belli olmaz o işler. Pro gibi modeller çıkmazsa daha erken bile çıkabilir. Konsol üreticilerinin yerinde olsam stok sıkıntısı nedeniyle beklendiği kadar hızlı satılamadığından suyu çıkana kadar bu konsollarla devam ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 24 Kasım 2022; 13:53:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cep telefonlarına dönmez inşallah...

• Sony tarafı şuan talebe yetişemiyor ama Microsoft önceden bir adım atar ara model çıkarsa Sony basar yeni modeli geçer.

• sözde next gen konsol ps5 yerine sony ps6'yı en kısa sürede çıkarsın

• Daha bu nesle oyun yapamadilar omg bi de yeni nesil gelirse hic oyun olmaz netflix disney plus falan o islere yarar makina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt
    Vallaha olabilir

Neden derseniz batı dünyasında korkunc bir refah var 500 dolar veya Euro onlara para degil oyunlara ve oyun ekipmanlarina olan talep de gün be gün artıyor hic azalmiyor dolayisiyla ps5 pro veya ps5 ile uyumlu ps6 2025 hatta daha öncesinde çıkarsa hic sasirmam keza Xboxta da öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyundan fazla gamepad kol cikaran, buzdolabı cikaran Micro boyle ezilmeye devam ederse her yil konsol cikarmayı deneyecek ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 24 Kasım 2022; 14:17:56 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Akıllı tv'nin kendisi Netflixi çalıştıramıyor. Takılıyor kilitleniyor resmen tv. O yüzden xbox üzerinden izliyorum mesela Netflixi. Yine akıllı tv'nin ekran yansıtması da bozuldu. Çalışmıyor. Onu da Xbox'dan hallediyorum. Bazı siteler masaüstü uyumlu tamamen. Yoksa işlem yapılmıyor onu da Xbox'dan hallediyorum. Oyun kısmına gelecek olursak oyuncu değilim. Game pass'de ne varsa zevkime uygun neler varsa yeterli. Bu ülkede kim doya doya oyun oynayacak zamanı bulmuş ki.
    Kısaca bulunmaz nimetler bu cihazlar. Ömürlük gözüyle bakıyorum 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 24 Kasım 2022; 14:15:29 >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt
    Senin nickine gurban antinatalist gardasim benim

• Konsollar 4K çözünürlükte 60-120 fps veremiyor ray tracing açık kalite ayarlarında. Bence bu işe slim, pro ayağına bir adım atmaları lazım.
    İsimleri next-gen kendileri değil. Bundan sonraki yeni nesil konsollar bence hem bulut tabanlı küçük bir makine, hem de klasik donanımlı konsol şeklinde olacaktır. İnternet alt yapısına göre kullanıcılar tercih edecek hangisinden almak istediklerini. Soft bir geçiş yapmaları lazım hemen biz konsol çıkarmıyoruz diyemezler bence ayrıca konsol ciroları da hala iyi gidiyor adamların gereksiz bile olsa çıkarırlar. Bir iki nesil daha donanım tabanlı konsollar çıkar daha sonra tamamen buluta dönerler.

• Ps5 zaten bulunmuyor, bulunsada oyunu yok, ps6 mı beklesek ne yapsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkışının üstünden 2 sene geçti ama hala playstation 5 stoğu yok, olan da karaborsa. Oyun desen ne Xbox tarafında ne de PS tarafında konsol aldırtacak güzel bir oyun çıkmış değil. Bu durumda gidip bir sonraki nesile konuşmaları beni sinirlendiriyor.

• şuaraya yazıyorum 2027 son çeyreğinde çıkacak.

• çıkmasında bi zahmet uzunca süre.

• Xbox çöpünün çıkmasına gerek yok. PS6 ve Nintendo yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağı yukarı birçok insanın beklediği bir tarih 2028. Yalnız bence o dönemde fiziksel konsol harici bulut oyun servis sistemininde fiziksel olarak konsol almak istemeyenler için alternatif oluşturulacak. Hem Sony hem Microsoft bir sonraki nesilde bunu alternatif olarak sunacaklar.

• PS6 ve God of War yine fatality yapacaktır.. Xbox çok konuşucaktır ama düzgün oyun yapamıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.