Şimdi Ara

Playstation Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün sizlere birkaç soru soracağım
    Öncelikle biraz detay vereyim Ben ciddi bir oyuncuyum ve yeni veledler gibi grafiklere pek önem vermem asıl sorun şu
    yıllardır bir pc oyuncusu olarak konsolları pek bilmiyorum ve bilginizden yararlanmak için bu konuyu açtım
    SORULAR (LÜTFEN TROLLEMEYİN):
    1-)Çok fazla oyun kaçırdığım için PS2 yi almalımıyım yoksa direk ps3 alsamda ps2 Oyunlarını desteklermi ?
    2-)Eğer PS2 alırsam orjinal oyun bulmakta zorlanırmıyım ve fiyatlar uçuk olurmu (Konsola baktım fiyatı gayet ucuz temiz ve orjinal kalmış bi konsol yaklaşık 125 150 lira ama Oyunlara baktığımda orjinal oyunlar 30 50 lira arası buda bana biraz saçma geldi)
    3-)Eğer PS3, Ps2 oyunlarına uyumluysa oyunları bulmam zor olur mu ? (KUTULU VE ORJİNAL BİR ŞEKİLDE)

Dediğim gibi merak ettiklerim bunlar cevaplarsanız hoş olur yanıtlarınız için teşekkürler ve lütfen PS2 nin devri bitti artık ona oyun çıkmıyor gibi şaçma yorumlar atmayın
    benim istediğim yeni oyunlar oynamak değil küçükken pc de olduğum için kaçırdığım Konsol oyunlarını oynamak

• G-ELF G kullanıcısına yanıt
    İlk sorunuza gelecek olursak, PS3'ün sadece Fat modeli (İlk çıkan modeli) PS2 oyunlarını destekliyor diye biliyorum ama PSN'de (PlayStation Network) bazı PS2 oyunları PS3 için satılıyor. PS2 alırsanız orijinal oyun bulmakta çok sıkıntı çekersiniz. Zaten ikinci el alacaksınız, piyasada sıfır PS2 yok denecek kadar az ve ikinci el PlayStation 2'ler genelde çipli oluyor ondan oyun sıkıntısı çekmezsiniz. Oyunları çip takan veya PlayStation 2 aldığınız yerden alabilirsiniz uygun fiyata ama orijinal olmaz onu diyeyim. İlk soruda yanıtladım üçüncü sorunuzu. PlayStation 2 ölmedi kesinlikle. 4 kere alıp sattım ama keşke satmasaydım diyorum. Emülatör kurup PS2 özlemimi gideriyorum ama PS2'nin yerini tutmuyor kesinlikle. PlayStation 3'de alabilirsiniz. PlayStation 2'ye göre güncel bir konsol fakat eski oyunları da bitirmeniz açısından PlayStation 2 öneririm. Almaya karar verdiğiniz zaman da oyun önerisi yapabilirim.
    Edit: Eksik cümle ve imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert Wesker. -- 21 Mayıs 2015; 20:54:54 >

• Playstation 3'de bazı tanınmış ps2 oyunlarının hd sürümleri çıkıyor. Bence ps2 yerine ps3 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Playstation 3'de bazı tanınmış ps2 oyunlarının hd sürümleri çıkıyor. Bence ps2 yerine ps3 alın.

Hatta çoğu efsane ve güzel oyunlar çıktı diye biliyorum.
  • Ps3 slim konsolum var . Ps1 in orjinal oyunlarının hepsini oynayabiliyorum ama ps2 oyunlarını oynatır mı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-) PS2 almanıza gerek yok.PS2'nin en güzel oyunları zaten PS3 için remake edildi,çok şey kaçırmazsınız.
    2-) Alırsanız Orjinal oyun bulmakta zorlanırsınız kanımca çünkü artık pek kullanılan bir cihaz değil o yüzden bulsanızda sizinde belirttiğiniz gibi fiyatları pahalı gelebilir ama isterseniz çipli cihazlara yönelebilirsiniz.
    3-) PS3 oyunlarını bulmanız daha kolay olur sizin için.Ufak bir örnek vermem gerekirse God Of War:Collection (1 ve 2'ci oyun) 20 25 TL bandıyla satılıyor tek CD'de bu 2 harika oyun.

Karar sizin ama şahsen benim tavsiyem PS3 almanızdan yana.Yok ben PS2'yi seviyorum;istiyorum derseniz orjinalde zorluk yaşayabilirsiniz,çipli almanızı öneririm.
  • Bencede ps3 al ben ps2 de oynadığım çoğu oyunun ps3 için hd sürümlerini birde ps3 de bitirdim işe yarar oyunları ps3 e uyarlıyorlar arkadaşım mesela goo of war collection prince of persia trilogi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.