Şimdi Ara

Playstation Experiance Rezaleti... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence de guzeldı abartılcak kotulenıcek bısı yok adamlar yenı exc vs duyurcaz demedılerkı programları bellıydı zaten.

fabrıkamı bu durmadan exc cıkarsın.2 -3 tane kotu exc yerıne bır tane tas gıbı exc cıksa daha ıyı ayrıca o grafıklere ulasmak ve optımıze etmek zaman alan seyler cod bf ler ac ler gıbı dayarsan her sene hıc bır olayı kalmaz bence , yenılıksız kendını tekrar eden sorunlu oyunlara doner.

oraya bınlerce kısı gıttı oyunları denedı yenı haberler verıldı zaten nelerın cıkcagı asagı yukarı bu sene bellıydı onlar hakkında vıdeolar yenılıkler duyuruldu.street fıghter gıbı efsaneyı exc yaptılar.

hıc bısıden memnun olmayan bır topluma donusuyoruz.5 tane yenı exc tanıtsa bu seferde dıcekler nıye 60 fps degıl yok baska bısı herkesı mutlu etmek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 9 Aralık 2014; 10:01:02 >
  • Millet final fantasy 7 remake beklerken adamlar hd versiyonu çıkarıyor ancak. Eski oyunlara makyaj yapıp geri çıkarma furyası var yaratıcılık da oyun sektöründe bitmeye başladığı için. İşin içine yüksek masraflar girince bütün oyunlar call of duty oldu maalesef risk almadan oyun yapıyorlar ya da eskileri masraf etmeden ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlar, oyun sektörü anca devam oyunlarına bağlı hale geldi, kaç tane farklı oyun çıkıyor? Silent Hill, God of War, Metal gear, Uncharted... Seyircilerin final fantasy trailerına öncesi ve sonrası reaksiyonu:

Playstation Experiance Rezaleti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 9 Aralık 2014; 10:44:23 >

• Ya adamlar her fuarda indie game,remake oyun gösteriyor,nasıl dayanalım buna allah aşkına(Grim Fandango,No Man Sky hariç) bunun mantıklı bir açıklaması olamaz..
    Biz HARDCORE dediğimiz kesimdeyiz unutmayın,CASUAL kesiminde değil.
    Sadece bu forumda değil dünya genelinde bu tartışma dönüyor,firmalar ses çıkarmadıkça bu durum devam edecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Millet final fantasy 7 remake beklerken adamlar hd versiyonu çıkarıyor ancak. Eski oyunlara makyaj yapıp geri çıkarma furyası var yaratıcılık da oyun sektöründe bitmeye başladığı için. İşin içine yüksek masraflar girince bütün oyunlar call of duty oldu maalesef risk almadan oyun yapıyorlar ya da eskileri masraf etmeden ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlar, oyun sektörü anca devam oyunlarına bağlı hale geldi, kaç tane farklı oyun çıkıyor? Silent Hill, God of War, Metal gear, Uncharted... Seyircilerin final fantasy trailerına öncesi ve sonrası reaksiyonu:

Playstation Experiance Rezaleti...

silent hill multi olması konami oyunu metal gear oyunun multi olması konomi oyunu yine beni sinir etmiştir

bir konsola telif hakları verilseydi inanın o adamlar deli gibi para harcayıp şimdiye 1 konsol aldırtacak oyun yapmışlardı bir exclusive

aynen metal gear 4 aldıgım gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: dante06

Tanıtmadılarmı yav ben en azından bir duyuru beklerdim.Hayal kırıklığına uğradım

Oyun duyuruldu zaten, sadece Video gösterilmedi

Artık pek takip edemiyorum geride kaldık.Yine de kısa bir video gösterselerdi iyi olurdu.Çok merak ediyorum ps4 te nasıl gözükecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldürücek tanrı kalmadı ondan sunulmadi :)

• Taa GoW 3 zamanlarında plan başka panteonlara (Mısır, Nors vs.) geçiş yapmaktı; keşke öyle olsa, kesinlikle hayır demem. Başka bir karakter ile yeni bir intikam hikayesine de razıyım.

• Sony Santa Monica Stüdyosu yeni God of War oyunu üzerinde deliler gibi çalışıyor! Las Vegas'ta düzenlenen Sony Playstation Experince etkinliğinde God of War konulu konuşmada açıklama yapan Cory Barlog, stüdyonun yeni oyun üzerinde çalıştığını resmen duyurdu.

Panelde kendisine yöneltilen sorulara üstü kapalı yanıtlar veren Barlog, oyunun kesinlikle prequel(yani ön hikaye) olmayacağını belirtti. Ancak kanlı mitolojiye hızlıca bir geri dönüş yapamayacağımızı tahmin etmek güç değil.

Panelin ardından IGN mikrofonlarına konuşan Barlog, "gelecek iki yıl içerisinde" daha fazla bilgi paylaşmayı umduğunu söyledi. Oyunun henüz yapım aşamasının erken safhalarında olduğunu söyleyebiliriz yani. Bir kötü haber de oyunda ana karakterin kim olacağı ile ilgiliydi. Barlog'a 'Kratos yine hikayenin kahramanı olacak mı?' diye sorduğumuzda, kendisi yanıt vermeyi reddetti.

http://tr.ign.com/god-of-war/69715/news/yeni-god-of-war-yolda-resmen-onaylandi

• quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

Öldürücek tanrı kalmadı ondan sunulmadi :)

şuan bocalıyorlar ap apçık oyun hazırdır hikaye senraistleri görsel yapıcısı ile masaya oturup defelarca oyun üstüne ceo larla görüşülüyordur en iyisi için varsa hatalrı ekleyip çıkartıcakları bölümleri üzerine düzenleme yapılıyordur

god of war ascantion tam bir rezalet idi zira ps3 god of war edition almıştım tüm god of war serilerini içeren bundle idi ascantion foss çıktı

uncharted kelime ile mükemmel idi iki üç ay update beklemedik degil çok hatalar vardı oyunda

o zamanlarda gears of war jungument de fos çıkmıştı 360 da bunlar alaşarakmı iş yapıyorlar anlamıyorum birinde kötü ise digerindede oyun fos çıkıyor

zaten gelicek 2 sistemde 2 büyük koz oyun var xbox gears of war halo 5 ps god of war ve uncharted

şimdi hikayeye yeni ekliycek konu olmadıgında oyunlar kalite düşüyor aynı hikaye üzerinden gidemiycekleri dogal ama farklı mevzuya yön vermeleri oyun tutmazsa durumunda çok kayıp olur

üste xbox one için quantum break ps4 order 1886 idda edilen gelicek exclusiveler listesinde bence 2side foss çıkıcak zira resimleri fazla bişey vaat etmiyor biri zamanı durduyor sürekli patlama düşman saldırgında

bu tip konular psx zamanında bile bir kaç oyunda görüldügünden sıkıcı gelicektir gene order oyunu ortaçagda geçtiginden resimlerden pek fazla oyun çıkmıştır assain creed ryse thieft

oyun içi videolar gelmedigi için fazla yorum yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 9 Aralık 2014; 21:04:58 >

• Birde böyle tipler var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.