Şimdi Ara

PLAYSTATİON EXPERİENCE 2015 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
1
Favori
8.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Xbox One almanın zamanı gelmiş bence. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 7 Aralık 2015; 1:23:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guerilla diyorsun da Shadowfall da patladı o yuzden kimsenin bu yeni IPden bir umudunun olduğunu sanmıyorum. Amaç God of War gelip gelmemesi değil. Santa Monicanın son zamanlarda indie studyosu haline gelmesi beklentilerimi koreltti çok önceleri zaten. Last Guardian ve FFXVi PS3te de bekliyorduk hala da bekliyoruz. PS5e doğru gelirler artık. Hellblade zaten ayrı bir dava. Heavenly Sworddaki kedi kızın bu oyunda ana karakter olduğu ayan beyan belliyken "Yok canım o o değil, başkası o kuzeyli denmesi beni oyundan sogutmaya yetti de arttı. Tek sevindiren gelişme FFVII oldu o da Allah bilir ne zaman gelecek.

Umarım bu dediklerimde yanılırım ama pek sanmıyorum.

Xboxın garip bir iticiligi var anlam veremediğim. Multiplatform oyunlarla devam edeceğiz yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 7 Aralık 2015; 1:27:21 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa rezil bi oyun olacağına gerek fps düşüşü gerek mekanikler,grafikler ve hikayeleri hızlıca geçiştirip çabuk çıkaracaklarına, biraz geç çıkarsınlar adam gibi oyun olsun ve aylar geçmesine rağmen biz hala oynayalım

• Horizon gayet kaliteli duruyordu AAA ex sonuçta, Quantic Dreamın oyunu da keza öyle, Unchartedların çıktığı yıl ps3'te neler çıktı sanki ? Ne istiyorsunuz Uncharted 4 Last of us 2 god of war 4 gran turismo 7 aynı anda mı çıksın ? Bu kadar da haksızlık etmeyin şu alete, santa monica god of war 4'ü yapıyor işte resmi olarak duyuruldu üstüne üstün The Order 1886 da bunlardan çıkma onu da hatırlatırım bunun da devam oyunu gelecek oyun bitmez sony'de rahat olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Aralık 2015; 1:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

Bana kalırsa rezil bi oyun olacağına gerek fps düşüşü gerek mekanikler,grafikler ve hikayeleri hızlıca geçiştirip çabuk çıkaracaklarına, biraz geç çıkarsınlar adam gibi oyun olsun ve aylar geçmesine rağmen biz hala oynayalım

The Last Guardian'ın hiçbir açıklaması olamaz ama oyun neredeyse 10 yıldır erteleniyor arkadaşın dediği gibi oyunu ps3'e bekliyorduk ps4 geleli 2 yıl oldu hala çıkaramadı kekolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

The Last Guardian'ın hiçbir açıklaması olamaz ama oyun neredeyse 10 yıldır erteleniyor arkadaşın dediği gibi oyunu ps3'e bekliyorduk ps4 geleli 2 yıl oldu hala çıkaramadı kekolar.

Last guardian hiçbir zaman 15 küsür fps üstüne çıkartılamamış ps3'te, yayınlanan video render alınmış gerçek zaman oynatılmamış. Bir ara ueda tamamiyle sony ile ilişkisini kesmiş araları bozulmuştu. Eğer yeni ve eski videoları karşılaştırırsanız şu an oyunun çevre yapısını da geliştirdiklerini görürsünüz yani ps3 için hazırlanan oyun artık eski görüneceği için bazı şeyleri baştan tasarlamaları (mekanları) gerekmiş doğal olarak. Uedanın oyunları başka hiçbirşeye benzemiyor oyun dünyasının Hayao Miyazakisi adam. Stüdyonun resmi facebook adresine girerseniz Trico o dev canlının yapay zekasının ne denli iyi hazırlandığını görürsünüz. Ses, görüntü, ışık, hareket, tehlike, sevme, okşama gibi bir yığın şeye tepki veriyor. En son oyunun demosunda gösterdikleri triconun bir nevi tısladığı düşman ambleminin gerçek olanını yapmışlar psx stadında aynen ona da tepki veriyor. Aynı Alien isolation da olduğu gibi bir yapay zeka var karşımızda.

• Ne olursa olsun 7-8 yıldır bekliyoruz bu anormal birşey, on numara ex oyun geliyor yine de bekliyoruz el mecbur.
  • İsteseler çok rahat bir şekilde 2 yıl içerisinde çıkarırlar hocam oyunları,kapitalist sistemin bir parçası bu durum.
    Örneğin Uncharted 4 2015 sonunda hazırdı ve hiçbir bahaneleri olmadan 2016 ya attılar gördük sonra Remastered koydular yerine...
    Sony,2 yıldır yıl sonuna adam gibi oyun koymuyor birde işin bu kısmı var.Adamlar ne olursa olsun Halo 5,Forza 6,Tomb Raider yaptı bu sene,adamlar ne yapsın daha ben onu anlayamadım.
    Sony Beyond Two Souls,Tearaway,Uncharted Remastered yaptı başka birşey yok neyse bu konu uzar gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 7 Aralık 2015; 2:56:06 >
  • Çok ilginc gercekten ps4 deki remasteredlara bukdr laf ediliyor ama hiç xbox tarafina bakilmiyor sanki microsoft yapmadi bu remastered işini..yahu xbox ta zaten toplasan 2 tane dogru düzgün exclusive serisi var onlarda remastered olarak xone'a geldi.

Halo nun komple butun oyunlarini tek disc e topladilar, gears of war unda 1. oyunu geldi. Zaten başkada oyun yoktuki x360 da. Forza desen onu remaster yapmadı zaten senede 1 çıkıyor ne olacak

Oyun sektörüde bir ticaret işi dünya bizim etrafimizda dönmüyor. sony 30 milyon konsol satmıs, ps3 te efsane olmuş bir sürü oyunu var. Bu 30 milyonun yarısı önceki nesil ps3 kullanmamış bu yüzden tabikide bu oyunları ps4' e çıkaracak adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 7 Aralık 2015; 3:23:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

İsteseler çok rahat bir şekilde 2 yıl içerisinde çıkarırlar hocam oyunları,kapitalist sistemin bir parçası bu durum.
    Örneğin Uncharted 4 2015 sonunda hazırdı ve hiçbir bahaneleri olmadan 2016 ya attılar gördük sonra Remastered koydular yerine...
    Sony,2 yıldır yıl sonuna adam gibi oyun koymuyor birde işin bu kısmı var.Adamlar ne olursa olsun Halo 5,Forza 6,Tomb Raider yaptı bu sene,adamlar ne yapsın daha ben onu anlayamadım.
    Sony Beyond Two Souls,Tearaway,Uncharted Remastered yaptı başka birşey yok neyse bu konu uzar gider...

Tearaway unfolded'ı o remasterlar ile bir tutmayalım isterseniz, orjinalinden farklı ve daha uzun. Bir nevi remake var ortada. Daha önce açıkladıkları gibi baştan yapılmış, düşünülmüş bir oyun var, oynayınca fark ediyorsunuz. Öyle kaplama değiştirelim, fps arttıralım falan işi değil yani.

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Olabilir ama yine aynı oyun
    Remake dediğimiz olay çok farklı hocam mesela Ratched&Clank,en çok bekleyenlerden biri benim mesela,adamlar PS2'deki ilk oyunu baştan aşağa yenilediler boyle yapsınlar alalım hem de 40 Dolardan satışa sunulacak Teareway gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Olabilir ama yine aynı oyun
    Remake dediğimiz olay çok farklı hocam mesela Ratched&Clank,en çok bekleyenlerden biri benim mesela,adamlar PS2'deki ilk oyunu baştan aşağa yenilediler boyle yapsınlar alalım hem de 40 Dolardan satışa sunulacak Teareway gibi değil

Ratched&Clank'ın durumu da tearaway de olduğu gibi nerdeyse aralarında hiç bir fark yok. farklı bölüm tasarımları, mekanikler sadece hikaye benzer. Tek fark Tearaway eski bir oyun değildi ps4 için tekrardan hazırladılar. İyide tearaway unfolded zaten çıktığında 40 dolardı kardeşim. 60 doları nerede gördün sen?

Hocam Güncel Koleksiyon konum var ayıptır söylemesi her zaman takip ederim yurtdışını,fiyatlar ilk çıkıtğında bu seviyeydi şimdi 25 euro bandında satılıyor.
  • Tamam hocam bende yurtdışında yaşıyorum ve oyunu çıkışından beri takip ediyorum. :) Neyse neyi şey yapıyoruz. sonuçta benim söylemek istediğim bluepointe verilip remaster yapılmış bir oyun değil tearaway hakkı yenmesin. :) sonra remaster sanıyor insanlar. Ayrıca üzmek gibi olmasın Ratched'ın 40 dolar olmasının bir nedeni oyunun kısa olma ihtimali. Yani öncesinde okudum haber vereyim istedim, yoksa bende oyunu bekliyorum. Umarım uzundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 7 Aralık 2015; 3:50:53 >
    Dogrudur hocam internet üzeri satışlar değişkenlik gösterir bu gayet doğal bu durum
    Bu arada Ratched And Clank 10-12 saat sürecek hocam
  • Neden hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps4 için Hangi oyunlar tanıtıldı?

• @slicer

Sen feci bir XBOY'sun...
    Gözün XBOX'tan başka bir şey görmüyor. Size söylenince zorunuza gitti değil mi?
    Kinect'in gereksiz ve uyduruk bir alet olduğunu söylediğimde acayip sinirlenmiştin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Aralık 2015; 14:42:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Arkadaşlar ps4 için Hangi oyunlar tanıtıldı?

Ni no Kuni II geliyor ama exc değil sanırım ps4 dışında gelecek yıl çıkacak nintendonun yeni konsolu nx'e gelecek gibi nintendo ile stüdyo level 5 sıkı fıkı, Ace combat 7 (Drive club benzeri gerçekçi bulut, hava simulasyonu ile geliyor) hem psvr ile hem de olmadan oynanabiliyor. Exc olup olmadığı tam belli değil, olabilir de ama çıkışında direkt özel olarak vr destekliyor. Geri kalan oyunlar küçük yapımlardı Yoshida psx'in genele olarak daha küçük yapımların tanıtım yeri olduğunu söyledi. Bunun dışında Ratchet & Clank çıkış tarihi belli oldu, nisan ayı gibi geliyodu sanırsam. Çıkan adamlardan bir tanesi Crash thisrti giyiyordu, yoshida konferanstan sonra o tshirti neden giyildiği hakkında bilgim yok dedi :D (yersen) bir süredir yeni crash oyunu geleceği üzerine ipuçları ve söylentiler var. E3 2016'da görme ihtimalimiz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Evet Uncharted dışında adam gibi oyun yok. Adamlar GT7 Prologue'u normal oyun diye kilitleme pesindeler. MM batırdı. Ace Combati listeye eklemene anlam veremedim. Ace Combat yani? Deepdown yeniden geliştiriliyor akıbeti belli değil ve büyük ihtimalle iptal edilecek. Yine multiplatform yine multiplatform yine multiplatform. Ubi Ea 2k falan olmasa PS'ı indiestation yapacak bu herifler, ilerleyeceklerine geriliyorlar. MMin yaptığı oyuna bir bakın. Dinamikler 2005 yılında EAin çıkartmış olduğu Spore adlı oyundan farksız hiç değilse o oyunda bir amacımız vardı. Little big planet'ta bir amacımiz vardı. Burada ise yurume özürlü bir geyiki yonetiyoruz. Sony bizlere yurekten oyuncusunuz deyip sonrasında ise resmen sömürüyor. En büyük sömürü kaynakları ise PSplus adındaki para tuzağı. Bir iki sene içerisinde çıkmış olan exc lere bakın bir de simdikilere adam gibi oyun yok. Yine söylüyorum adam gibi oyun yok. Bu durumdan memnun kalırsanız daha fazla indie oyun yolda demektir. Remasterlardan gazlarını alamadılar şimdi de cebinizdeki son kuruşa PS2ye çıkmış oyunları satılığa çıkararak göz diktiler.

Aynen

İyice batırdılar konsolu ex oyun olsun plus olsun
    PS4 2017 den erken alınmaz

Şanslıyım ki PS4 alarak büyük bir hata yapmamışım

Şu konsolu adam edene kadar almayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 7 Aralık 2015; 17:33:38 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.