Arkadaşlar merhabalar. Bende 2 adet orjinal sony ps1 kolu mevcut. Ben bunları pcde kullanmak istiyorum. Bunun için netten bi kaç çevirici gördüm şu şekilde;
ve
Şimdi bunları yurt içindeki teknoloji mağazalarında bulabilir miyim? Bulamazsın diyorsanız Türkiyedeki alışveriş sitelerinde mevcut mudur? (Ben araştırdım ama bulamadım, gözüne çarpan ya da daha önce almış olan birisi yardımcı olabilir mi?) Genelde yabancı sitelerde ps2 kolu için diye yazıyor ama ps1 kolunda da çalışır mı? Kolların soketleri aynı sanırım.
Bulabilirsem şu ikili olan çok iyi olur aslında ama hangisinden olursa artık yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim. İyi forumlar
Kardeş aynısı bende de var 2 tane orjinal ps1 kolu acaba böyle bir çevirici varmıdır.Ben hiç araştırmadım ama ps1 piyasadan kalktığı için bulmak zordur.Ps2 çevirici belki bulunabilir ama olurmu bilmem ps1 için.Büyük ihtimal aynı olması lazım bağlantı uçları.Bir araştırmak lazım vardır muhtemelen.Bende böyle birşey yapmak düşünüyorum.Neyse bir bakayım nete
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme