ücretsiz kullanabilmek için en az 15 tane msj göndermek gerekiyormuş; yalnız nasıl gönderecem kopyala yapıştır seçneği ne ps 3 te? tek tek göndermek çok zor şimdi acil yardım lazım.bunu nasıl gönderebilirm kopyala yapıştır yapamıyorum bi yardım lütfen açacak yer bulamadım bunun için ondan buraya açtım
Yok hocam öyle bir şey.
bkz. spam
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim1985
ücretsiz kullanabilmek için en az 15 tane msj göndermek gerekiyormuş; yalnız nasıl gönderecem kopyala yapıştır seçneği ne ps 3 te? tek tek göndermek çok zor şimdi acil yardım lazım.bunu nasıl gönderebilirm kopyala yapıştır yapamıyorum bi yardım lütfen açacak yer bulamadım bunun için ondan buraya açtım
Sen şuna PlayStation 3 aldım hava atıyorum desene !
bu adamlar bu spamleri forward da ediyor
hayır ne saçma şeylere inanıyolar bi de
hoca msj geldi şöyle diyor: psn i iyileştirmek için 5 ocaktan itibaren ücretli sisteme geçilecekmiş ve en az bu ücretli sistemden muaf tutulmak için 15 tane arkadaşlarına göndermen gerekiyor diyor. yani xbox ın sistemi gibi olacakmiş bana baya oldu mail geleli psn deki mailme geldi normal mail adrreslerimden birine değil nasıl spam olabilr ki?
tmm anladım ben durun bak:
hayırlı olsun.kaça aldın ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme