Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

quote:

Orijinalden alıntı: atLasMaviSi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atLasMaviSi

Black ops oynayanlar sımdıden eklesinler PSN : SeSSizCe

en çok hangi haritayı seviyosun?

nuketown havana harıcı hepsını sevıyorum kulaklıkta var psn gelsin zombide kaynatırız

Bende en çok nuketown ,firing range ve jungle ı seviyorum . Ben küçük haritaları seviyorum.Açılınca oynarız . PSN: brnkral

anlastık dostum ekliycem psn gelir gelmez

• SABAHTAN BERİ AZ KALDI DİYONUZ ÇOK

KOMİKSİNİZ YA
  • Geldim beyler"Buraya tıklayın" Tr ps sitesine girince ordan oturum aça tıkladım bu çıktı karşıma
  • AVRUPADA AÇILDIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAYNAK:Now that PSN services are being restored, follow this guide to change your PSN password on PS3:http://eu.playstation.com/ps3psn/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabiz123 -- 15 Mayıs 2011; 21:33:43 >
  • quote:

beyler birşey farkettim. TR Playstation sitesinde Playstation plus reklamı yapılmış. Bu reklam hep varmıydı yoksa yeni mi geldi? Playstation plus bundan sonra türkiye'de varmı? babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi?

Hep vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem
    http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/40779/forlan-besiktasta

Forlan resmen besiktasta..

Hade bunla beraber psnde gelsin

Penaltibahce oldu bu fener

En guzel haber bu kardesim :)))

ya hadi bırak bi çikilop ne güzel haberi, hem resmi açıklama yok forlanla ilgili. drogbada bizde ozaman

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/40779/forlan-besiktasta

Al olm resmi iste

Sizin gibi hayal pesinde degil serdar adali :)

ganga resmi siteye bakarım ben. tıpkı psn olayındaki gibi

Ali adami hasta etme bak adam geliyo daha taniyamadinizmi serdar adaliyi affetmezzzzzzzz alir-gelir :))) bi gelsin gol kralida olur ahada buraya yaziyorum bakarsin seneye :))))

• Bu konudaki kullanıcılar: UmurTheKing, ahmgzmfb, racerant, uğurpolat, Assassins Creed*, dogukan21, ulas3567, YouuRoocK, pars_09, blazek, Utkuhan, atLasMaviSi, gamer-x, Yalarca, cllyldrm, emre00, thecaliph16, CoMBaTTR, geotech, MODERNWAR 2, The Fusion, theheretic, JusTDoiT94, RappeR07, thatsright, BadWolf, totti20, şanışer, xxtotkaxx, uA_Kado, Sevinckan_216, qwerty38, tunit35, kabiz123, birkan79, nwbrn, yunus_98, htaylan93, gkyakem, valensole, BlackOssi55, _THE_MAD_TURK_, Halleluja, crazytown_, noyancelebi, diroix, facemaker, Enchantedd, Lostfan, Defensif Mühendis, revolver, LathspeLL, scerdem, CanerGundogdu, Vio35, brnkral, PracticeMan, aserdaryakut, finfdg, ArdaTuran#10, gyoney, habibb12, SeyitKoyuncu, delpiero77, PlayForFun, avsar11, onurdmn, besttrr, Neo_Thematrix, canboca, emrea94, _HollowMan_, _uLtrAzMaN_, Glomental, geoxid, birman, ermanka26, tozparcasi, AYIBOGAN, insurrection, bataktakm, ferdyy06, havuz_görevlisi, 06emre1989, kubiilay, Canbom, mcaaltuntas, bambogie, paradoxmann, OnlineMasterLig, The M, yusuf1125, maverick666, slymndgn, nirvana1994, mustiii01, oguzhanerdo, kcelil42, 355GTS, The Smoothy, skullmaggot, Berty, Dennis Jr, babon, ghoose, SzRCiq, SicakCikolata, tnrwerty, Yokujin, Garnispos
    121 kayıtlı üye, 101 misafir

• quote:

Orijinalden alıntı: _THE_MAD_TURK_

quote:

Orijinalden alıntı: Inception*

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler yeni konu açtım eskisi iyice çöp oldu zaten mesaj da kabul etmıyo temizlik var heralde.belkide kitlerler.buraya adam gibi yazıcak olan varsa yazsın yoksa espri yapmaya gelmesin.yapan olursa direk şikayet edin. hiç uğraşmayın.bunuda kitlemesinler.

Bak ne yazmışın.Konu senin olabilir ama sen ne buranın külhan beyisin ne de başka birşeyi.Eğer deşarj olmak istiyorsan git stada bağır,yada balkona çık bağır ne bileyim ben.

bak gereksiz artislik yapıyosun onu yazdığımda konu ps3 fforumdaydı zaten. şu an konu dışındayız.

fener attı bu arada penaltıdan

Üslubuna dikkat et.Eğer onu yazdığında ps3 forumundaysa düzenle şimdi.Ayrıca kimseye artislik yapmıyorum,sadece çok çelişkili yazılar yazıyorsun onu belirtiyorum.

uslubu senden öğrenecek değilim bu 1.

konunun yerini sadece admin değiştirebilir bu 2.

dağıl şimdi bu da 3.

not: ayrıca çelişki falan yok burası konu dışı istersen yenı konu aç ordan herkese haber ver.burda forum kurallarına aykırı bi durum yok yanı.

Seninki hafif kalkık galiba,admini görünce nasıl yusuf yusuf oldun?

olm bak duzgun konuş. adam ol önce. klavyeden yazmak rahattır.

ne yusuf olcam admin olm o .bulandırma bunu konuyu kapatırım derse.sende susucaksın.

duzgun konuş.duzgun. hadi canım. uzatma.kalkıkmış.

Adamlığı senden öğrenecek değilim.Klavyeden yazmak elbet rahat senin yaptığın gibi.Çok karşılaştım senin gibilerle onun için sus.Bende daha fazla uzatmayacağım,sen ne istersen onu yap.Buda sana karşı son mesajımdır bilmiş ol.

• this link is show Turkey psn is open but Turkey psn isnt open is this fake?http://www.psjunkies.com/

böyle mesaj attım psjunkiesteki admin açık diyor Türkiyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

ya bizi gösteriyor tık yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Not Confirmed

• Nuketown kowloon fring range havana jungle severım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

quote:

Orijinalden alıntı: kabiz123

Arkadaşlar şuanda avrupanın(tr) psn sitesine girilmiyor aynısı ingilteryede oldu açılmadan önce .İnş açılır.(Fazla ciddiye almayın tahmin)

Ama güzel bir tahmin dediğin doğru açılan bölgenin internet sitesi gitti sonra psnle beraber geldi

tr.playstation.com açılıyor ki

• quote:

Orijinalden alıntı: tusa

arkadaslar dubaide acildi!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf

• Geldi mi simdi nooldu
  • Hala bekliyoruz
  • Bu konudaki kullanıcılar: UmurTheKing, snnclskn, Dgkn_ngn, qwerty38, racerant, merlot7, htaylan93, skullmaggot, quanch, Triops, ArdaTuran#10, onurdmn, PlayForFun, BLACK84, VLX, cllyldrm, _THE_MAD_TURK_, mustfaasracc, paypay88, YouuRoocK, Defensif Mühendis, uA_Kado, valensole, muhtesemgitlan, atLasMaviSi, R.Rondo9, birkan79, _RadagasT_, yunus_98, airTTies, Enchantedd, CoMBaTTR, blazek, ForceHawk_7z, Lostfan, vcx, Assassins Creed*, xxtotkaxx, ilhan_temimhan, dessan, tozparcasi, ß L @ C K, avsar11, theheretic, nwbrn, gamer-x, delioglan77, totti20, BlackOssi55, finfdg, eturkmarmara, brnkral, fatih_h, khalejra1, insurrection, ahmgzmfb, Figgiee, Inception*, revolver, ugur80, kabiz123, yusuf1125, HAKAN32BURSA, tusa, FaTaLuA, PracticeMan, noyancelebi, bcnrugur, marfoglu, kubiilay, cssbaycelebi, MODERNWAR 2, ulas3567, Garnispos, thatsright, The Fusion, crazytown_, Utkuhan, thecaliph16, JusTDoiT94, BadWolf, Sevinckan_216, tunit35, gkyakem, diroix, LathspeLL, scerdem, CanerGundogdu, Vio35, aserdaryakut, gyoney, habibb12, SeyitKoyuncu, delpiero77, besttrr, Neo_Thematrix, canboca, emrea94, _HollowMan_, _uLtrAzMaN_, Glomental, geoxid, birman, ermanka26, AYIBOGAN, bataktakm, ferdyy06, havuz_görevlisi, 06emre1989, Canbom, mcaaltuntas, bambogie, paradoxmann, The M, maverick666, slymndgn, nirvana1994, mustiii01, oguzhanerdo, kcelil42, 355GTS, The Smoothy
    134 kayıtlı üye, 107 misafir

rekordur bu

• PS3 Alalı 1 hafta oldugu için hiç PSN girmedim ama konuyu sürekli takip ediyorum bu kadar heyecan yarattıgına göre sanırım PSN de oynamak müthiş bi olay
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler yeni konu açtım eskisi iyice çöp oldu zaten mesaj da kabul etmıyo temizlik var heralde.belkide kitlerler.buraya adam gibi yazıcak olan varsa yazsın yoksa espri yapmaya gelmesin.yapan olursa direk şikayet edin. hiç uğraşmayın.bunuda kitlemesinler.

Bak ne yazmışın.Konu senin olabilir ama sen ne buranın külhan beyisin ne de başka birşeyi.Eğer deşarj olmak istiyorsan git stada bağır,yada balkona çık bağır ne bileyim ben.

bak gereksiz artislik yapıyosun onu yazdığımda konu ps3 fforumdaydı zaten. şu an konu dışındayız.

fener attı bu arada penaltıdan

Üslubuna dikkat et.Eğer onu yazdığında ps3 forumundaysa düzenle şimdi.Ayrıca kimseye artislik yapmıyorum,sadece çok çelişkili yazılar yazıyorsun onu belirtiyorum.

uslubu senden öğrenecek değilim bu 1.

konunun yerini sadece admin değiştirebilir bu 2.

dağıl şimdi bu da 3.

not: ayrıca çelişki falan yok burası konu dışı istersen yenı konu aç ordan herkese haber ver.burda forum kurallarına aykırı bi durum yok yanı.

Seninki hafif kalkık galiba,admini görünce nasıl yusuf yusuf oldun?

olm bak duzgun konuş. adam ol önce. klavyeden yazmak rahattır.

ne yusuf olcam admin olm o .bulandırma bunu konuyu kapatırım derse.sende susucaksın.

duzgun konuş.duzgun. hadi canım. uzatma.kalkıkmış.

Adamlığı senden öğrenecek değilim.Klavyeden yazmak elbet rahat senin yaptığın gibi.Çok karşılaştım senin gibilerle onun için sus.Bende daha fazla uzatmayacağım,sen ne istersen onu yap.Buda sana karşı son mesajımdır bilmiş ol.

pm

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.