Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Assassins Creed*

Paypay falan chatte yiz biz

beni kickledi şero almıyo chate
  • http://www.psjunkies.com/

buraya girin sitede online chat var dünya çapından baya kişi var psn hakkında konusuyorlar. Forumdan bazı kişilerde burda
  • mısırda gelmiş beyler facebookta yazıyolar....
  • Halen açılmadı muğa goim
  • tamam pm leşiyoruz işte. siz burda konuşunca cevap vermek zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Halen açılmadı muğa goim

Enis Naber dostum...
  • bu ne lan girer girmez attı
  • xboxa da sahibim ama ps3 de oynamak bir baska guzel oluyor Bops u. hadi gel psn
  • Türkçe konuşmayın banlarlar / dont talk in Turkish . They are banned
  • Sabaha kadar beklicem ulen
  • Beyler sakin olun.Konu tekrar kapanacak.Ya işte ne güzel bekliyoruz az kaldı.
  • The links just posted are correct but the site is currently getting extremely heavy traffic. Please try again in a short while. taze twitt
  • Bu konudaki kullanıcılar: MODERNWAR 2, Halleluja, Gs_Emre, Mrtklc12, thecaliph16, Jandor, htaylan93, ForceHawk_7z, cllyldrm, onurdmn, theheretic, bambam80, uA_Kado, The Fusion, DaghanK., nwbrn, yunus_98, blazek, PracticeMan, crazytown_, Hit Me Baby One More Time, Enchantedd, kabiz123, BadWolf, UmurTheKing, tnrwerty, xxtotkaxx, airTTies, ulas3567, cartmanRR, scerdem, geotech, gyoney, Lostfan, yusuf1125, Assassins Creed*, ssari, emenem, ozgurr34, birkan79, bloodmoney09, ArdaTuran#10, Defensif Mühendis, Dgkn_ngn, selimbilmez, YouuRoocK, SiPAHi_, besttrr, brnkral, paypay88, skullmaggot, MANiN, noyancelebi, slymndgn, [ AsiL ], geoxid, qwerty38, emrea94, Sabotime, mustiii01, LEGO35, kacak24, snnclskn, tusa, SzRCiq, kcelil42, PlayForFun, CoMBaTTR, el dyablo, ß L @ C K, nicomedian, ReoxTR, ugur80, The Smoothy, gkhncnk, Kogane, 120slim_fintr, cssbaycelebi, CemUsUs, wholet, şanışer, ermanka26, thecharı, trust75, ghoose, kubiilay, HAKAN32BURSA, _HollowMan_, xleonhart, gbeng, 355GTS, Utkuhan, insurrection, Mikrosivic, diroix, Celica_tr, Garnispos, cryz35, _uLtrAzMaN_, Rurik Eternally, psnnetworkcard, avsar11, anilanar, birman, emre00, Sevinckan_216, tozparcasi, drejtc, Okaliptys, Zala, KaLqa, thatsright, BlackOssi55
    130 kayıtlı üye, 111 misafir

• Baya türk var kanalda
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Türkçe konuşmayın banlarlar / dont talk in Turkish . They are banned

adam banlayip duruyor
  • o değil de ingiltere'de açıldı deniyor. hala uk.playstation.com da offline gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

Orijinalden alıntı: _THE_MAD_TURK_

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: _THE_MAD_TURK_

quote:

Orijinalden alıntı: scerdem

ya beyler gerginlik yaratmayın
    illa kozlarınızı paylaşıcaksanız online fifa da kapışın el mi yaman bey mi yaman herkes görsün

ARKADAŞ TAHRİK ETTİ.BEN GEREKLI PM İ ATTIM CEVAP BEKLIYORUM.

tamm sus artık yazma bu foruma pmleşin işte ne halt yerseniz yiyin gari

TİPE BAK SEN YAZMA LAN ASIL. KIM TANIYO SENI BURDA?

BENI TANIYAN BILIYO ZATEN. KONUYU BEN AÇTIM KOÇUM SEN NE ÖÖRÜON?

bilader sen de atarlı liseli gibi davranmaya başladın admin gelip konuyu elinden alsa napcan ağlayarak yastıklara mı kapanıcaksın. adam aranızdaki sorunları pm'le halledin diyor.

baba liselilikle alakası yok. ben pm leşiyorum zaten. üçbeş tane erbaş birbirini tutuyo yapma sende gözünü seviyim. konuyu ben açtım dersen asarım keserim demiyorum ki. konuylu ilgliyim demek istiyorum ama herkes atarllanıyo nedense.beni tanırlar burada yani oyle asabi bi adam değilimdir.

• beyler çocukca davranıyosunuz harbiden. kimse kimseyi tanımaz, etmez. iki gram yanlış anlama yüzünden atışmayın, herkes baksın dalgasına. psn gelince birbirinizin nickini bile hatırlamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins Creed*

http://www.psjunkies.com/

buraya girin sitede online chat var dünya çapından baya kişi var psn hakkında konusuyorlar. Forumdan bazı kişilerde burda

Resimde Türkiye online gözüküyor ? Şaka mı yoksa ?
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.