Şimdi Ara

Playstation'nınız olması nasıl bir duygu :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

ps4 'ün olması hiç bir hissetirmiyor cep telefonumda daha ucuz bir alet.

Sega konsolum olunca çok heyecanlanmştım.

Playstation'nınız olması nasıl bir duygu :D

napalım yani?telefondan daha ucuz kullanmayalımmı?mok gibi telefona 3000TL bayılıp mutlu mu olalım?
    nedense fiyatı uygun olan şeyleri kalitesiz işe yaraaz aletler sanıyorsunuz.7000TL lik pc de ne yapacaksın?

"wowow panpa 5000TL ye pc topladım lol u 120 fepese de açıyor.benim ekran kartım PS4 ten pahalı owowow"
    yeter artık tapmayın bu kadar paraya.fiyata göre değer biçmeyin.

• Liseye gittiğini tahmin ediyorum. PS1 yüzünden ders çalışamaz hale gelmiştim. Dozunu iyi ayarlamak lazım. Aileler sadece oyun çalıştıran cihaz almaya yanaşmıyorlar. PC ve cep telefonu için ikna edebiliyorsun. Konsol işi zor.
  • bu tarz konulardan bir bıkmadınız gidip lol oyna daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty75

bu tarz konulardan bir bıkmadınız gidip lol oyna daha iyi.

Ne tarz konulardan?

• şu forumların amacı eskiden millete yardımcı olmaktı şimdi ise milletin huzurunu kaçırmak oldu.
    eskiden millet kullandığından memnundu şimdi trollerin boş laflarıyla hayattan soğutuyorlar.
    "biri çıkıyor PS4 ucuz cihaz diyor(teknolojiden anladığı yok),ekran kartım PS4 ten pahalı diyor(ekran kartı sadece TR de pahalı)"
    ve şuna bir açıklık getirelim nedense sadece bizde millet pahalı birşey alınca mutlu oluyor.adamlar asgari maaşla canavar pc,konsol vs diziyor
    bizde adamlar 5000TL ye pc topluyor PS4 ü kötülüyor(aynı sistem abd de 1000$ toplanabilir).vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty75 -- 16 Mart 2015; 23:43:05 >
  • quote:

şu forumların amacı eskiden millete yardımcı olmaktı şimdi ise milletin huzurunu kaçırmak oldu.
    eskiden millet kullandığından memnundu şimdi trollerin boş laflarıyla hayattan soğutuyorlar.

Ne trolü ya hey Allah'ım yarabbim. Şurada bi konu açalım dedik içine ettin teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

şu forumların amacı eskiden millete yardımcı olmaktı şimdi ise milletin huzurunu kaçırmak oldu.

Ne trolü ya hey Allah'ım yarabbim. Şurada bi konu açalım dedik içine ettin teşekkürler.

troll lafını sana söylememiştim,zaten söyleseydim alıntılardım.
    ama üzerine alınmadan kıllandım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

troll lafını sana söylememiştim,zaten söyleseydim alıntılardım.
    ama üzerine alınmadan kıllandım.

İlk mesajından dolayı üzerime alındım. Bu tarz konulardan bıkmadınız gibi bi yorum attın ondan sonra ben sana cevap yazdım. Sende o yorumu atınca bana yazdın zannettim. Özür dilerim kafam biraz dağınık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 16 Mart 2015; 23:51:09 >

• İlk çıktığı hafta büyük bir heyecan,şimdi ise sıradan bir elektronik.Tamamen nötrüm kendisine karşı, duygu yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 17 Mart 2015; 0:07:23 >
  • Ps1 Ps2 ve Ps3 alirken olusan heyecanın çeyreği kadar heyecanlandirmiyor Ps4. Bunu yaşadığımız çağa baglayabiliriz diye düşünüyorum. Teknoloji sayesinde artık konsolun potansiyelini çıkmış çıkacak oyunları gördükçe insanda olumlu ya da olumsuz bir beklenti oluşuyor. Bundan on on beş sene önce internet pek yaygın değilken tam tersi şekilde Ps1e çıkmış ya da çıkacak oyunlardan çoğumuzun haberi yoktu. Oyun satan yerlere gider cdnin üzerindeki resime arkasına bakar öyle alırdık. Her hafta gider yeni oyun gelmiş mi diye kontrol ederdik. Bu durum artık yok ve bilgi arttıkça insan elde edebileceği şeyleri gördükçe beklentisi de daha gerçekçi bir hale geliyor kısaca.

Ekleme: resime bakarak oyun alma olayı çakma nes (mega drive, game star) Sega Genesis donemini de içine almaktadır.

• Bir ürüne sahip olduğun an anlamı kaybolur. Onun hayalini kurmak en güzelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Ps1 Ps2 ve Ps3 alirken olusan heyecanın çeyreği kadar heyecanlandirmiyor Ps4. Bunu yaşadığımız çağa baglayabiliriz diye düşünüyorum. Teknoloji sayesinde artık konsolun potansiyelini çıkmış çıkacak oyunları gördükçe insanda olumlu ya da olumsuz bir beklenti oluşuyor. Bundan on on beş sene önce internet pek yaygın değilken tam tersi şekilde Ps1e çıkmış ya da çıkacak oyunlardan çoğumuzun haberi yoktu. Oyun satan yerlere gider cdnin üzerindeki resime arkasına bakar öyle alırdık. Her hafta gider yeni oyun gelmiş mi diye kontrol ederdik. Bu durum artık yok ve bilgi arttıkça insan elde edebileceği şeyleri gördükçe beklentisi de daha gerçekçi bir hale geliyor kısaca.

Ekleme: resime bakarak oyun alma olayı çakma nes (mega drive, game star) Sega Genesis donemini de içine almaktadır.

+1

Bloodborne gibi hardcore bir oyun için bile, sayısız video yayınlandı, alpha test yapıldı.. Oyun çıkmadan, çoğu detayı öğrenmiş oluyoruz.
    Uncharted 3 oynarken, trailer'da görmediğim sahnelere denk gelince şaşırıyordum.

PS4'ü çıkış gününde aldım. Her işi aynı anda yapabilmesi, stream özellikleri, oyunları zorla full install etmesi devrimsel olduğu kadar, eski "konsol" havasını da bitiriyor. PS3, yavaş menüsüyle, takır tukur çalışan disk sürücüsüyle, kendine özgü bir cihazdı
    Multiplatform oyunların tamamının PC'lere çıkması da, konsollar açısından kötü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Mart 2015; 8:38:05 >

• Eskiden daha güzeldi

• Emin ol sandigin gibi ayricalikli hissetmiyosun en azindan bir sure sonra. Yani ilk baslar tamam bi heyecan falan ama sonra unutuyosun bile ps in oldugunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Bu kadar büyütülcek bir şey değil dostum. Başka hobiler bul kendine.

+1 kesinlikle buyutulecek birsey degil. Bu tarz seyler asla olmazsa olmaz degildir.

• 3 haftador açmadım bile gerisini sen düşün

• Playstation 1-2-3-4 evde duruyor kuzu kuzu. Arada üzülmesinler diye açarım sırayla birini.
    Ama Playstation 1'i ilk aldığımdaki heyecan başka idi. Tam 2 sene beklemiştim alabilmek için :)
  • qwerty75 Q kullanıcısına yanıt
    bundan ben de vardı street fighter mortal kombat oynuyordum.
  • Playstation 4'ümün olmasından çok Metal Gear Solid Phantom Pain'i oynayabilecek olmam beni heyecanlandırıyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.