Şimdi Ara

Playstation Now [ANA KONU] - Güncellendi (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.304
Cevap
114
Favori
207.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stream 100 mb internet ile denedim gercekten kotu, ancak indirilebilir oyunlar gayet guzel her ay bana birtane oynanabilecek bir oyun verse yeter , birkactanede denedigim oyun oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 7 Ocak 2022; 18:20:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pc de wd2 gözüküyor, ps4den gözükmüyor; üstelik ps3 oynu gösteriyor??????????bu neyin kafası?????? start deyince de hiç bir şey olmuyor işlevsiz tuş

• Arkadaslar TLOU2’ yi indirip oynamistim ve silmedim. Normalde 3 ocakta erisimden kalkiyordu diye biliyorum ancak oyuna girip oynamaya devam edebiliyorum. Sizde de boyle mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • laplasyen kullanıcısına yanıt
    Hocam start yerine, gamepadin üzerindeki dokunmatik yüzeyin sağ tarafina tiklamayi dener misin? Ps3 oyunlarinda bu sekilde oluyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkknight061 kullanıcısına yanıt

hocam options tuşuna basıp ordan bilgi kısmına girin, orada ne zamana kadar kullanılabilir olduğu yazıyor. büyük ihtimalle 10-15 daha açıktır sizin için, ardından kitlenir.

• macrinius kullanıcısına yanıt

hocam start derken başlatmak manasında X tuşuna basınca start komutu oluyor ya :) dediğinizi de yaptım olmuyor başlamıyor hiç bir şekilde, ps4den açınca now'u gözükmüyor zaten. hatta watch dogs 2 ps3 yok bile.

• Sony 21 Ocaktan itibaren mağazalarında PS Now abonelik kartı satanlardan geri çekmelerini istemiş. Önümüzdeki ilk bahar dönemi gelecek Game Pass benzeri Spartacus kod adlı sistem ortaya çıkar yakında. Yıllık PS Now alacaklar tekrar düşünsünler. Sırf bu sebepten üyelik yenilemeyi bıraktım.

venturebeat
    Sony is pulling PS Now retail cards from U.K. retailers
    https://venturebeat.com/2022/01/12/ps-now-retail-cards-ending/
  • burada buldum 1 aylık üyelik 7.79 sterlin ama Türkiye de etkinleştirilmez diye not düşmüşler vpn ile oluyor demi hala. 1 ay alıp god of war serisini oynamayı düşünüyorum o kadar. herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

• xfjungle X kullanıcısına yanıt

Tr de degil tr hesabiyla eslestirilemez. Usa hesabiyla da eslestirilemez örneğin. Acacaginiz hesap uk olacak. O hesaba yukleyeceksiniz kodu. Vpn e gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 24 Ocak 2022; 17:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adım: 1__ ps hesabı olmayan bir mail adresi gerekli. (kendi mailimizde yoksa olur veya yeni mail açıyoruz)

adım: 2__ https://www.playstation.com/en-gb/ps-now/ps-now-on-pc/ buradan mail adresi ile kayıt oluyoruz --- !!! 1.soru !!! bu adresden kayıt ol dediğimde direkt türkçe menü karşılıyor tr ye kayıt olmayım yanlışlıkla ---

adım: 3__daha sonra ps now'u indirip giriş yapıcaz ve aldığımız key kodu giricez ---!!! 2.soru !!! indirip açınca bölgenizde kullanılamıyor diyor bunu vpn'siz nasıl açıcaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfjungle -- 25 Ocak 2022; 4:42:11 >
  • xfjungle X kullanıcısına yanıt

1 aylıkta sorun olabilir. Kullanmak için yine de kredi kartı istiyordu. Forumdan 3 aylık ortaklık yapmaya çalış arkadaşım. Onun dışında yeni aldığın mail adresini, UK olarak seç. UK adresi yaz bir tane. PC üzerinden PSN'e giriş yap ve kodu kullan.

• bu ay GTA Vice City Definitive verilecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 26 Ocak 2022; 10:42:2 >
  • Diger oyunlar ne acaba

• Hala Tr çalışması yok dimi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt

GTA3'ü oynayamadım ben bir türlü.

3 veya 4. görevde takıldım. Oynanış çok hantal idi, adapte olamadım.

• BayCicik kullanıcısına yanıt

bu zamanda sarmıyor çok hantal evet.zamanında güzeldi

vice city nin ardından san andreas da versinler.tüm seriyi ps de tekrar oynayayım

• BayCicik kullanıcısına yanıt

Remake olsa guzel oyun ama kontroller harbi kotu zaten o zamanlar gta daha cok surus icinis belli catisma vs cok basit

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt

Evet bu fikirle oynamak istemiştim ben de. Yarın yükleyeyim tekrar deneyeyim bakalım.

• Su gta üclemesinden tek oynayamadığım oyun san andreas ti. Oyunun bir kısmını oynayıp kalanını askerlik yüzünden oynayamamıstım. Her ne kadar san andreas ı oynamak istesemde şu gta 3 ü oynayınca kuruş para veresim gelmedi su üçlemeye. Umarım sırayla hepsi gelirde , su sistem sayesinde oynamış oluruz.

• Merhabalar birşey sormak istiyorum uk hesabı alsam gow 3 remastered ve Ascension Türkçe desteklimidir ?

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.