Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79.943
Cevap
1.658
Favori
4.093.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serkanqk

S.a beyler Sleeping Dogs™ Definitive Edition 36 tl aldım ps4 için ama oyun full degil 15 dk oynadıkdan sonra bitiyor bu neden böyle demo gibi

tam yüklenmemiş güncelleme bitmemiş olabilir mi?
  • infra_dark kullanıcısına yanıt
    Yooo 2 side kuruldu dedi genede aynı sonuc dijital oyunları bu yüzden sevmiyorum hep sorun hep sorun en iyisi cd li almak
  • quote:

Yooo 2 side kuruldu dedi genede aynı sonuc dijital oyunları bu yüzden sevmiyorum hep sorun hep sorun en iyisi cd li almak

Hocam sakin ol menuden oyunun ustunne gel options tuşuna bas ordan bilgi kısmından downloadın devam ettiğini goreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse ben anlatım siz anlamadınız galiba ful diyorum indşrme bitti ps4 ilk defa oyun indirmiyorum oyunda sorun var galiba silip tekrar yükleyecegim
  • Hocam bence siz anlatamıyorsunuz. Çünkü ben de aynısını anladım. Ve hala preplay özelliğinden bi haber olduğunuzu düşünüyorum.
    Çünkü ikisi de kuruldu dedikten sonra da download bitmiyor. Full diye bi tabir de yok.

• quote:

Neyse ben anlatım siz anlamadınız galiba ful diyorum indşrme bitti ps4 ilk defa oyun indirmiyorum oyunda sorun var galiba silip tekrar yükleyecegim

Merhaba oyunun istüne gelip kumandadan ayarlar tusuna basıp en alta inin orada indiğini göreceksiniz oyun 5 gb değil 17 gb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sleeping dogs 36tl ye deger mi ne diyorsunuz gameplay izledim ama hep yakin dovus var sanirim silahli catisma hic goremedim oyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

Sleeping dogs 36tl ye deger mi ne diyorsunuz gameplay izledim ama hep yakin dovus var sanirim silahli catisma hic goremedim oyle mi

Biraz acele etmen lazım kararında yarından itibaren bitecek indirim

• quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

Sleeping dogs 36tl ye deger mi ne diyorsunuz gameplay izledim ama hep yakin dovus var sanirim silahli catisma hic goremedim oyle mi

Silahli catismada var.

• DowyJones kullanıcısına yanıt
    19da bitiyor hocam baktim hala kararsizim ama :)

• US psn'de Assassin's Creed oyunlarina indirim gelecekmis. TR psn'de ne olacak bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

US psn'de Assassin's Creed oyunlarina indirim gelecekmis. TR psn'de ne olacak bakalim.

Us psnde a.c. oyunlarina indirim geldi.

• US Psn'de Assasins Creed Unity 47 $ (Plusa 41$)
    TR Psn'e 119 TL'ye gelebilir. Umarım 69 fln olur.
  • 41 dolar unity için çok gibi geldi bana açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unity indirimi guzel ama bu aralar dolar çıktığı icin almanin bir numarasi yok. Zaten 2.el 100 tl civarinda :) onun disinda ac4 icin 25$ cok

• Gta 5 şuanda 73.54 tl ps3 için hiç oynamadım alınır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Hadi bakalım inşallah tr psn de guzel fiyatlar olur dragon age kardeşlikle 50 liraya geliyordu unity de 119 a denk gelir inşallah 25 lirada en parayla mis gibi olur 😊

• Haftanın fırsatı WWE 2K15 (PS4) 104 TL. Ek olarak God of War indirimi var. Detaylar girilecek.

Ek olarak; Plus kullanıcılarına özel Metro Redux 59,50 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 18 Mart 2015; 15:46:16 >
  • PlayforFun kullanıcısına yanıt
    ' Şahsen ' WWE ye o kadar para verilmez.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.