Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: adem4142 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
80.653
Cevap
1.687
Favori
4.158.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, birde sizler için şöyle bir rehber hazırladım. Eksiğim varsa tamamlayın.

Fiyat, kampanya, indirim ve fırsat karşılaştırması yapabilmeniz için Türkiye deki oyuncuları ilgilendiren diğer Playtation Store linkleri

Bir store'un linkini açıp işiniz bitince, diğer store'un linkini açmadan önce, ilk açtığınız store'a ait bütün sekmeleri kapatıp, yeni store'u öyle açın. Aksi taktirde sekmesi açık olan store'un aynısı açılabiliyor yada her store'a farklı internet tarayıcılarından giriş yapın.

Kardeşlik yapmıyorsanız, Türkçe dilli oyunları Türkçe oynamakta önemli değilse, en ucuz store dan alın geçin. Oyunla işiniz bitince de hesabı takas yapın, satın yada arşiv yapın.

Kardeşlik yapıyorsanız da, bölge kilidi olan oyunlara takılmamak ve Türkçe dil destekli oyunlara ulaşmak için kardeşlerden biri mutlaka TR PSN yada UAE PSN olsun. Diğer kardeş de, aşağıdaki Playstation Storelar dan hangisi işinize geliyorsa, o PSN olsun.

Amerika Playstation Store (USA PSN)

Endonezya Playstation Store (INDONESIA PSN)

Hong Kong Playstation Store (HK PSN)

Birleşik Arap Emirlikleri Playstation Store (UAE PSN)

Türkiye Playstation Store (TR PSN)

Amerika Playstation Store (USA PSN): Fiyatlar, Türkiye de dolar artmadığı sürece her daim ucuz, sabit ve istikrarlı, çılgın Black Friday indirimleri ve zaman zaman farklı kampanyalar ile inanılmaz düşük fiyatlar görülüyor. Playstation Store'un merkezi ve içeriği çok bol. Diğer Playstation Storelara kesinlikle benzemiyor ve Amerika dışından sadece Playstation Network Card (PSN Card) ile alışveriş yapılabiliyor. Türkiye de kullanımı çok fazla

Endonezya Playstation Store (INDONESIA PSN): Fiyatların en ucuz olduğu Playstation Store ve Türkiye deki bazı ön ödemeli (en para, ininal, paypal) kartlar geçiyor diye biliyorum. En ucuz fiyatlar bu store da olduğu için, Türkiye de kullanımı her geçen gün artıyor.

Hong Kong Playstation Store (HK PSN): Fiyatlar ucuz, çeşitli kampanyalar oluyor ve Türkiye deki bazı kredi kartları geçiyor diye biliyorum. PSN Kart ile de alışveriş yapılabiliyor. Türkiye de bir hayli kullanıcısı var.

Birleşik Arap Emirlikleri Playstation Store (UAE PSN): Fiyatlar uygun, satışlar dolar cinsinden, oyunlar 2. bölge olduğu için, bölge kilidi olan online oyunlarda Türkiye den oyuncularla eşleşe biliyorsunuz ve Türkçe dil destekli oyunlar Türkçe dil içeriyor. Ödeme yöntemlerini bilmiyorum. Muhtemelen, Türkiye deki kredi kartları ve ön ödemeli kartlar geçiyordur. Playstation Network Card (PSN Card) ile alışveriş yapılabiliyor.

Türkiye Playstation Store (TR PSN): Oyunlar 2. bölge olduğu için, bölge kilidi olan online oyunlarda Türkiye den oyuncularla eşleşe biliyorsunuz ve Türkçe dil destekli oyunlar Türkçe dil içeriyor, Türkiye deki kredi kartları ve ön ödemeli kartlar geçiyor. Maalesef, dünyadaki en pahalı Playstation Store ve İngiltere de ki Sony Londra ekibi tarafından yönetiliyor. Fiyatları onlar belirliyor, ödeme Londra da ki sanal pos dan çekiliyor. Sony Türkiye yetkilisi Mustafa Yiğit'in dediğine göre de, buradan alınan oyunlar, Türkiye ye sayılmıyor.

Forumdaki bütün Playstation Store konuları (Bu konular kardeştir ve kurucuları hiç bir çıkar gütmemektedir.)

Amerika PSN (USA PSN) - Ana Konu [Konu kurucusu Virtual Reality]
    http://forum.donanimhaber.com/m_97897417/tm.htm

Endonezya PSN (INDONESIA PSN) - Ana Konu [Konu kurucusu MARCO]
    http://forum.donanimhaber.com/m_104094060/tm.htm

Hong Kong PSN (HK PSN) - Ana Konu [Konu kurucusu Bloodborne]
    http://forum.donanimhaber.com/m_98599650/tm.htm

Birleşik Arap Emirlikleri PSN (UAE PSN) - Ana Konu [Konu kurucusu Virtual Reality]
    http://forum.donanimhaber.com/m_106371956/f_//tm.htm#106371956

Dijital Oyun İndirimleri - Ana Konu [Konu kurucusu PlayforFun]
    http://forum.donanimhaber.com/m_102459290/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 17 Nisan 2016; 21:56:49 >

• Yeni indirimler cok mu kotu yoksa bana mi oyle geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • affetmeyeci kullanıcısına yanıt
    Bende çok kötü buldum hocam. Umarım beklenmedik bişiy yaparlar, aksi halde haziran ayıda mayıs ayı gibi olucak.
  • Ümidi kestim ben..
  • secokul S kullanıcısına yanıt
    EA indirimleri devam edeydi en azinda iyiydi neyse diger haftalara bakacagiz

• affetmeyeci kullanıcısına yanıt
    benim umudum yok. ben god of war 3 remastered bekliyorum artık.
  • E3 yaklaşıyor, ek olarak yaz geldi. Güzel bir E3+yaz indirimi gelebilir.
  • kac aydir iyi bir indirim yok sadece ea games indirimi iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: absorve

arkadaşlar Fifa 2015 74 TL gözüküyor ama oyun mu eklenti mi paket mi anlamadım.

tek basina eklenti degil. oyun + eklenti

• quote:

Ps3 icinse alalimmi beraber ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

o zaman bu fiyata bu kaçmaz yanlış mıyım ?

• 4 için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

o zaman bu fiyata bu kaçmaz yanlış mıyım ?

74 fena fiyat degil siz bilirsiniz tabii

• Bloo. kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam biraz acemicilik var anlaşıldığı üzere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absorve -- 31 Mayıs 2015; 14:55:18 >
  • Arap Emirlikleri oyunları pal olduğu için Türkçe oyunlar Türkçe oluyor mu arap Emirlikleri psnde acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

BEYLER YENİ PSN İNDİRİMLERİ BUYRUN ;(PS4 İÇİN GEÇERLi)
    Tüm Assassin's Creed oyunları ve dlc'leri %50 indirimde
    Call Of Duty Advanced Warfare 140 TL
    FİFA 15 74 TL
    PES2015 59 TL
    Herkese Hayırlı Uğurlu olsun :)

140 tl mi? Şaka olmalı herhalde?

Ben 40 tlye aldığımı Çok iyi hatırlıyorum PC'ye. Siz o fiyatlara ucuz diyorsanız Sony TR'nin bizi düşürdüğü haller içler acısı

• Merhaba,
    Psn den oyun indirim konusunda yeniyim.
    PS3 fifa15 deluxe satin aldim. Indirdim, yukledim ama bana early access versiyonunu kurduruyor ve sonrasinda suresi soma erdi uyarisiyla oyundan cikariyor.
    Acaba nerede hata yapiyorum. Yardimlariniz için simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

BEYLER YENİ PSN İNDİRİMLERİ BUYRUN ;(PS4 İÇİN GEÇERLi)
    Tüm Assassin's Creed oyunları ve dlc'leri %50 indirimde
    Call Of Duty Advanced Warfare 140 TL
    FİFA 15 74 TL
    PES2015 59 TL
    Herkese Hayırlı Uğurlu olsun :)

140 tl mi? Şaka olmalı herhalde?

Ben 40 tlye aldığımı Çok iyi hatırlıyorum PC'ye. Siz o fiyatlara ucuz diyorsanız Sony TR'nin bizi düşürdüğü haller içler acısı

Sony Tr degil hocam. Sony england ( turkish subtitle) bu bolge yeni cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

Haftanın fırsatı, The Order: 1886 PLUS ile 95 TL.

9 lira bile etmez o oyun

Edit: gerçekler acıdır,eksilemişler

Sen de ne yaptın, ps4 exclusive sonuçta, 9tl etmez dediğin oyunun grafiğini şuana kadar hiçbir oyunda göremedim ben, renk paleti çok doğal duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.