Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
80.601
Cevap
1.683
Favori
4.153.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 40274028402940304031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kendi hesabımdan baktım. Bana indirimli fiyattan uzatma hakkı vermedi. Ama plan değişikliğini indirimli fiyattan yaptırıyor.

• Selamlar,

Aralık ayındaki Yıllık Plus indirimlerinde, eski abonelere indirim çıkmadığı için yenilememiştim. Bu indirimde kendi hesabımda indirim gözüktü ve 1 yıllık aldım. Sadece yeni aboneler için değil sanıyorum, bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 14 Şubat 2025; 10:25:50 >
  • casparza C kullanıcısına yanıt

Daha 1 hafta olmadı yenileyeli üyeliği. Bileydik böyle olacağını beklerdik ama nasip değilmiş.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Bende bunu bekliyordum 6 aralıktan beri. Süper oldu, deluxe'ten devam. Umarım 2-3 yillik aldırır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • qqEagless kullanıcısına yanıt

mevcut aboneler hiç indirim olmuyor herhalde artık

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

2 Şubatta 3 aylık deluxe aldım hocam. Ben de alamıyorum şu an  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 14 Şubat 2025; 10:33:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqEagless kullanıcısına yanıt

Bekleseymişiz iyiymiş valla  

SONY'nin hep yaptığı saçma sapan bir uygulama. Kabak tadı verdi artık bu haksızlık.

• Şansa bak ya geçen hafta Pro alıp bi aylık deluxe almıştım denemek için şimdi indirimli alamıyorum. Hakikaten çok saçma.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

bu saçma indirim sistemini bende sevmiyorum tamam 3-5 yıllık alınamasın ama herkesede 1 kere alabilme hakkı tanımaları lazım.

çoğu firma bu şekilde indirim yapıyor maalesef. Telefon operatörleri bile yeni gelene süper kampanyalar yaparken yıllanmış kullanıcılarına en tepeden fiyatlama yapıyor

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

Harbiden şanssızlık oldu size de bana da  

• haqoco kullanıcısına yanıt

1 aylık aldıysanız iyi hocam 20 gün süreniz kalmış zaten yeni hesap açıp yıllık alabilirsiniz. 1 plus aboneliği cihazdaki tüm hesaplarda geçerli olur böylece kendi hesabınızdan oynamaya devam edersiniz

Hocam şimdi üyelik yükseltme seçeneklerine baktım indirim gözükmüyor, bir aylık yenilenen aboneliği iptal ettim tekrar yeni üyelik almaya çalıştığımda yine indirimli fiyat gözükmüyor.

Şu an kullandığım hesap çok eski bir hesap, fakat kızım adına yeni bir hesap açtım acaba onun üzerinden alsam kendi hesabımda sıkıntısız kullanabilir miyim? Yoksa primary secondary hesap muhabbeti mi devreye girer?

• Oyun satarken sec pri hak için fiyat belirlerken nasıl belirliyoruz yüzdeler nasıl olcak dı

• Plus u indirimli fiyattan 2 yıllık alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak nasıl yapabiliriz?

• resistancemetal kullanıcısına yanıt

alamazsınız

• haqoco kullanıcısına yanıt

yeni aldığınız plus hesabını ana hesap olarak etkinleştirirsiniz bu sayede kendi hesabınızdan online oynamaya devam edersiniz ayrıca yeni deluxe hesabınızdaki katalog oyunlarını indirip kendi hesabınızdan oynarsınız.

Tamam hocam çok teşekkürler öyle yapayım o halde. Bin liralık bir indirim az buz değil hani.

• Extra üyeliği olanlar varsa Deluxe'a yükseltmesini şiddetle tavsiye ederim. Üyeliği geçen ocak ayında almamıza rağmen yükseltme indiriminden faydalanabiliyorum. PS1 - PS2 ve PSP oyunlarını oynamayı düşünenler varsa 242 TL fiyat farkı bedava resmen.

Hocam acaba çocuk hesabı ana hesap olarsk etkinleştiriliyor mu acaba yoksa bir sınırlama olur mu sizce?

• 
Sayfa: önceki 40274028402940304031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.