Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4039. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 16 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
80.768
Cevap
1.690
Favori
4.176.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40354036403740384039
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Civilization VI temel sürümü ve Anthology yükseltme sürümü indirime girmiş. İkisini birden alırsanız tüm paketler dahil oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, evde 4K TV var ama genel bağlamda 24 inch monitörüme bağlayıp oynayacağım, özellikle RDR2, Call of Duty, Forza, Witcher, Wolfenstein gibi oyunları oynamak istiyorum. Oyunlara çok para vermek te istemiyorum. S s 18000, PS5 29000'e gelecek bana. Yardımcı olur musunuz?

• atheon kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar çok pahalı 29 bine PS5 ve S alırsınız o fiyatları vermeyin bence daha önce kullanmadıysanız PS alın sistemi sizi yillarca götürür kullandiysaniz X bakabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atheon kullanıcısına yanıt
    Oyunlara çok para vermek istemiyorsanız en mantıklısı Xbox. CoD, Forza gibi büyük oyunlar Game Pass'e dahil. PS için ayrı ayrı para vermeniz gerekir.

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    CoD BO6 hariç diğer diğer oyunlarda Ps de çok pahalı değil indirim dönemi. En mantıklısı ps plus hiç oyunları oynamayan biri için. Bir de oyuna çok para işi göreceli. Mesela 1500 lira 150 saatlik bir oyun için pahalı değil. Saati 10 liralık bir eğlence bu zamanda yok malasef

• Scherlock holmes temel paket 3 oyun türkçe plus ile 3499dan 349a inmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 1 Mart 2025; 17:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC Odyssey AC Origins den daha iyidir heralde oynanis olarak ?İlk kez Ac serisinden oynadigim Origins hosuma gitti. yaninda AC lll ve liberty remastered ler veriyor alayim diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Atmosfer dışında çok da oynanış farkı yok

• 
Sayfa: önceki 40354036403740384039
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.