Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4060. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oyungazi , fth86 , onea54 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
81.294
Cevap
1.708
Favori
4.227.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40584059406040614062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tabi siz bilirsiniz de online oynamıyorsanız bu fiyatlara değmez bence. 2000 lira vereceksiniz ve 1 hafta bile oyalamayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Cod online için alınır ( eskiden hesaplıydı ve hikaye için alırdık daha çok) malesef fiyatlar ortada. Öyle 100/200 level üstü kasmadıkça parasının hakkı çıkmamış sayarım. Ortak bulmaua çalışın derim öncelikle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt

multi çok keyifli. :)

• drilldozer D kullanıcısına yanıt
    Oyunlar hakkında konuşmayın kızıyolar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı Bayramlar. Acaba burdaki fiyat hatasını nereye bildiricez

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Bildirip ne yapacaksın? Deluxe sürümü de zam yesin diye mi? Olay hata değil. Normal sürüm zam yemiş. Deluxe sürüm daha zam yemedi. Böyle bir çok oyun var. Hangisi ucuzsa onu almaya bakın.

Pardon ama, oyuncunun işine gelen bir durumu neden bildirme ihtiyacı duyuyorsunuz?

Alacağınız bir ürünü başka bir markette daha uyguna gördüğünüz zaman da yetkilisine bildiriyor musunuz?

Allah yarabbi büyüksün.

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Komik olduğunu mu düşünüyorsun? Daha size söyleneni idrak edemiyorsunuz!

Bir oyunu sorup fiyatına değer mi alınır mı demek ayrı, uzun uzun destan yazıp yok şu yaratığı şöyle keseceksin yok bunu böyle yapacaksın vs vs sayfalarca konuşmak ayrı…

• Arkadaslar ben Rdr 2yi fiyati cok uygun diye -200 liraya mi ne dusuyordu- aldigimi hatirliyorum ancak kutuphanemde gorunmuyor. Satin alim gecmisimi nasil gorurum? Aldigima emin gibiyim cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Maliye bakanlığına bildir,kesin çözüm.

Bu hata değil. Bir sürümde indirim yapmişlar. Daha iyi işte, alacak olan Deluxe alsın.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

En kolayı storede RDR 2'yi aratın, aldıysanız zaten orada "konsola indir" seçeneği görünecektir.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Adam dükkan sahibi sanki, zarar edeceğini düşünüyor herhalde firmanın. Örnek müşteri.

• quote:

Orijinalden alıntı: OldGamers86

Adam dükkan sahibi sanki, zarar edeceğini düşünüyor herhalde firmanın. Örnek müşteri.

Olay bir bana garip geldi demekki. İndrimsiz fiyat Deluxe 1600 normal sürüm 2700 olması.

Spiderman 2 olsun 1.200 indirimli 700 daha anlamlı olurdu

• Özellikle pandemi sonrası cins cins tipler turedi 🤔

Ps store’da Türkiye avrupa bölgesine bağlı. Bir yerel fiyatlandırma söz konusu değil maalesef. Bulunduğumuz durumdan kaynaklı ilerleyen zamanda 2700 tl’yi de göremeyebiliriz. Deluxe fiyatı oyunun çıktığı dönemki fiyatı. Ps çok sık fiyat günceller, ama arada bunun gibi unuttuğu sürümler olabiliyor. 1600 oyun için çok çok iyi bir fiyat. Bu şekliyle almak üzmez ama istek listesine atıp deluxe gelebilecek indirimi bekleyebilirsiniz.

• jymz___ kullanıcısına yanıt

Oyun çıkalı 1yıl oldu spiderman2 benim için okadar acele edip oynayacağım bir oyun değil 1yıl daha bekleyip makul fiyatlardan alırım zaten.

Bu oyun tamamıyle keyif oyunu denebilir can sıkıntısında açıp bir kaç görev yapıp çok uzun süreler oynanacak bir oyun değil çok sürükleyiciği yok 2saat 3saat oyna bırak gibisinden.

Evet dediğiniz gibi sony tarafında bu tarz absürt fiyat örnekleri çok çıkıyor malesef zaten benim için limit 1.000tl altı fiyatlar üstü için zaten acelem yok fiyat indikçe kütüphaneme ekliyorum

Ps5 için 8tb nvme ssd dahili depolama ps4 için 8tb harici ssd depolama olarak dolduruyorum yavaştan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 1 Nisan 2025; 11:14:12 >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk ultimate de fiyati ucuz normal surumden , acaba bir sonraki indirimi brnzaman olur tahmini bir zaman diliminiz var mi hocam ?

Cok indirime giren bir oyun mu cyberpunk ultimate surumu ?

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Psprices veya psdeals sitesinden bi bakin isterseniz hangi aralikla hangi fiyata dustugunu gorebilirsiniz, sizin icin bi fikir verebilir

• 
Sayfa: önceki 40584059406040614062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.