Şimdi Ara

Playstation Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar,genelde açılan konular ps3 alınır mı alınmaz mı türünden ben ps3 almayı planlıyorum hatta gold ve teknosa'da hazır indirimler varken bu hafta içinde alacağım büyük ihtimalle ancak alacağım ps3 500-700 tl civarında birşey olacak ama oyunları 160 tl civarında bu oyunları herkes orjinal alarak mı oynuyor hiçbir bilgim olamadığı için soruyorum. Eğer tamamiyle orjinalse 4-5 oyunda ps3 parasını geçecek oda insana biraz koymaz mı

• Valla bu forumda baya orjinalci var haci bitane guncel oyun al takasla takasla oyna
  • Yahu yeter ya bu kaçıncı konu arkadaşım sana karşı bir şey demiyorum ama ne saçma ÜSTTE KAÇ TANE KONU VAR NASIL GÖRMÜYORSUNUZ forumdaki oyun konuları kayboldu gitti bu konular yüzünden
  • hiçbir bilgim yok şuan ancak oyunları yükleyip öyle takaslama yapınca multiplayer oynamadan mahrum kalıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alttan1Tire

hiçbir bilgim yok şuan ancak oyunları yükleyip öyle takaslama yapınca multiplayer oynamadan mahrum kalıyor muyuz?

oyunları ps e yükleyemezsin, oyunun blurayi olmadan oyunları oynayamazsın. yapacağın en mantıklı hareket güncel bir oyun alıp (örn. BF3 mw3 ACR un3 vs.)
    bitirip multi oynamayacaksan başka bir oyunla takaslamandır.veya forumun 2.el bölümünden oyunları 2.el alabilirsin sıfır fiyatından çok daha uygun olur böylece multi de oynayabilirsin.
  • anladım çok teşekkürler que777
  • quote:

anladım çok teşekkürler que777

rica ederim
  • quote:

hiçbir bilgim yok şuan ancak oyunları yükleyip öyle takaslama yapınca multiplayer oynamadan mahrum kalıyor muyuz?

Makinana yukluyemezsin ama sapina kadar mp oynarsin bitane guncel oyun al takasla bukar basit
  • Oyunları yurt dışı sitelerinden alabilirsin.160 TL'lik oyunları oradan 60-70 TL'ye getirtenler var.Playstation network üzerinden oyun satın alabilirsin , hatta satın aldığını oyunu bi kişiyle paylaşıp yarı fiyatına getirebilirsin.Playstation network'de oyunlar baya uygun fiyattan satılıyo.Örneğin ben Collin mcrae oyununu 50 TL'ye aldım.Bi kişiyle paylaştım , bana 25 TL'ye mal oldu.Mortal kombat'ı 80'e aldım.Paylaşınca 40'a mal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 12 Şubat 2012; 23:13:11 >
  • Şu an heralde bi ps3 fiyatı kadar da oyunlarına para vermişimdir hatta geçmiştir... Arşiv yapmayı seviyorum o yüzden...
  • PS3 oyunları çıkalı olmuş 5 sene. Tabii ki güncel oyunları merak edecek, oynamak isteyeceksin. Onu arkadaşlarında dediği gibi takaslama yöntemiyle takip edebilirsin. Ama çıkalı 2-3 yıl olmuş (hatta 1 sene) oyunları zaten 40-50 TLye alacaksın. İkinci el tercih edersen bu fiyat daha da düşecek. Hatta sahibinden de Fifa&PES 11 sıfırlarının 20 TLye satıldığını da gördüm. Güncel oyunlarda kampanya yakalamışsan ve o an alım gücünde varsa kaçırmayacaksın. Ben NFS the run ve NBA2K12 yi D&Rdan 89 TLye aldım... Oyunlara direk 150-200 lira arası gözüyle bakmamak lazım. Bütçeni bilmiyorum ama bu fiyatların çokta pahalı olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.