Şimdi Ara

Playstation Paris Çıkarması 'Playtation VR, GT Sports, Wild ve fazlası...' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Koca bir hayal.

Sony'de bu sorunun farkında fakat kutulu oyun döneminin sonu gelmeden böyle bir hamle çok zor aralarını perakendecilerle bozmaları risk.
  • Vr saçmalığı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu insanları taciz etmekten bıkmadın mı sen? Elinde yeni nesil hiç bir cihaz yok, gelmiş burada nefretini kusuyor, diğer tarafta öbürünü pohpohluyorsun. Bırak insanlar keyfini yaşasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Yahu insanları taciz etmekten bıkmadın mı sen? Elinde yeni nesil hiç bir cihaz yok, gelmiş burada nefretini kusuyor, diğer tarafta öbürünü pohpohluyorsun. Bırak insanlar keyfini yaşasın...

Kedi ciğer meselesi demiyorum boşuna kinect şöyle kinect böyle diye yırtındılar .Zorunlu diye düşük donanımlı cihazı 100 avro fazlaya sattılar .

Sonra zorunluluk kalktı bırak kinectle ilgili yeni oyunu , oyunlarda destek yok bildiğin çöp oldu .

Bu VR projesini microsoft gerçekleştirseydi varya bunlar yıkardı forumu

Şimdi paris konferansından sonra kudurma mode on :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 29 Ekim 2015; 13:30:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthink

Videonun 3:23 dakikasinda anlatilan vr ile 140 adim atabilme konusu nedir. Vr takiliyken yurumemize olanak saglayan bir gelistirme gibi algiladim ama (htc nin kaskindaki gibi) konuyu bilen arkadaslar aciklarsa sevinirim.

ps camera vasıtasıyla hareketlerimiz takip edilebiliyor zaten , onların bahsettikleri the walk diye bir film var , onun vr versiyonunu yapmislar.

• ozi_41 kullanıcısına yanıt
    Dikkat et zaten belirli bir kesimde ciddi bir sıkıntı var bu fuardan sonra, her konuda bu arkadaslari (!) goruyoruz nedense. Playstation Experience etkinligi ile bu nefretlerinin zirve yapacagini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsolun daha da güçlü bir versiyonu gelecek gibi bir dedikodu vardı. Biraz ona da değinseniz çok güzel olurdu Mesut bey.

• Donanımı yaparsın ama bunu çalıştıracak yazılımı sony beceremez kısacası boş...

• Iki yildir xbox none in arayüzünü duzeltemeyen microsoft u da goruyoruz...

• Polemiğe girmek istemiyorum.

• Baydin ama artik, polemige girsen ne, girmesen ne? Once kendine bir xbox one al sonra gel yorum yap...

• Şu an okuyorum yazın okul bitince gelecek.umarım o zaman sesini kesersin.

• Burada sesini kesmesi gereken birisi varsa o da sensin. Konsolun yokken bu kadar gurultu yaptin, bir de alirsan, vay halimize...

• Ozgur dusunceyı gurultu olarak algılıyorsan kusura bakma ama bu gurultuye alışmak zorundasın.

• Seninki ozgur dusunce degil, troll'luge giriyor. Xbox bolumune gelip gayet efendice yazilan yorumlara gelen elestiriler dedigin gibi masumane karsilanmiyor ama. Maksadini herkes biliyor, hayirlisiyla okulu bitirsen de biz de kurtulsak...

• Benden kurtulmak istiyorsan mesajlarımı alıntılamayı kesersin olur biter.

Dinime küfreden Müslüman olsa senin de Xbox ile ilgili haberlere yaptığın yorumlar kışkırtıcı hareketleri herkes biliyor.

• Gercekleri yazmak ne zamandan beri troll'luk? Bu nesil xbox ezildi, neyin davasini guduyorsun sen daha???

• Tamam Xbox ezildi en büyük ps.
    Mutlu oldun mu?

• Niye mutlu olalim ki? Insanlar burada sizin gibi troll'luk yapanları gormekten bikti, meseleyi sen hala anlayamamissin.

• Allah Allah sorunun çok büyük senin,bak gerçekten soyluyorum en yakın zamanda bir doktora gorunmelisin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.