Şimdi Ara

PlayStation PHONE duyuruldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Sony Ericsson Xperia Play" adını taşıyan ürün, aslında Android işletim sistemli bir cep telefonu ama PlayStation sertifikalı ilk cep telefonu olma özelliğini taşıyor. İçerisinde bulunan bir yazılımla mobil bir konsola dönüşen ürün için şimdiden birçok firmayla ortaklık anlaşması imzalanmış durumda. İlk olarak Mart ayında ABD'de satışa sunulacak olan ürün için Electronic Arts, Gameloft, Glu Mobile ve Sony gibi firmaların oyun geliştireceği açıklandı. An itibariyle 50'nin üzerinde oyunun hazır olduğu açıklanırken, listede Assassin's Creed, Battlefield, Dead Space, FIFA 10 (Multiplayer), Guitar Hero, Need for Speed ve The Sims 3 gibi isimler yer alıyor. Dört inçlik dokunmatik ekranı, PlayStation tarzı kontrol sistemi ve yön tuşları ile tam bir mobil konsola dönüşen ürünün 1 Ghz Snapdragon işlemcisi, Adreno grafik işlemcisi, 5.1 megapiksel kamerası, LED flaşı, GPS desteği, Wi-Fi desteği, 400 MB hafızası ve microSD kart yuvası bulunuyor. Sony, beş buçuk saat oynama ve sekiz saat konuşma süresi olan telefondaki oyunlarda saniyede 60 kare görüntü sağlanacağı da vaat ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer1 -- 24 Şubat 2011; 4:47:17 >

• Bende fiyat vereyim bari 539 dolar
  • Hocam günaydın :)
  • ohooo.biraz arastirip konu acin.
  • waow! Türkiyede fiyatı 900ü aşar. ''!BENCE!''
    @addidas_85
    dostum onu ben 539 euro diye gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 24 Şubat 2011; 16:18:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.