Bildirim
Playstation platformuna neden strateji oyunlari gelmiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yukari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mouse olmadığı için oynaması zor olur. Bence bundan dolayı strateji oyunları konsollara çıkmıyor. -
Aslinda asilamayacak bi problem degil. En azindan ps4 ds4 dokunmatik yuzey war. Asilabilr bu. Strateji oyunlari gelse keske
Bencede strateji oyunları mouse ile iyi gider ds ile çok zor olur
O tarz oyunlarda dakikada verilen komut sayisi 200 u gecebiliyor bu da ancak mouse klavye ikilisiyle mumkun. He cikartirlar mi cikartirlar ama hic bi zaman bilgisayar rahatligina erisilemez. Steam box a dota cikartmayi dusunuyolardi ama son durum nedir bilmiyorm
Umit etmekte guzeldir.
sanki red alert 3 gördüm ben ps3 de ama nasıldır bilemiyorum birde ram sorunu bu tarz oyunlarda birimler artıkca oyunda kasmalar yapabilir ps1 de dune diye bir oyunu çıkartmışlardı dune bilen bilir red alert serisinin bir yan versiyonu ama güzeldir tüm kadro saldırı için saldır komutu verip haritadaki noktaya 1 saatte gittiğini bilirim :D
knight online warcraft gibi karakteri geliştirebileceğimiz kombolar pvp alanları olacak oyunlar olsa daha güzel ds ile de kntrolü daha güzel olur ama ne serverlar ne de bu makinalar bunu kaldırır bilemem ama ps4 e geleceğini duymuştum -
bencede oynaması zor olur ama yapılabilir -
hocam nasıl kontrol edeceksin çok zor rome2 de devasa ordular çarpışırken anlık çok hızlı hamleler yapmak gerekiyor konsolda bu mümkün değil bence -
Don't Starve'daki gibi olsa da yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
hocam nasıl kontrol edeceksin çok zor rome2 de devasa ordular çarpışırken anlık çok hızlı hamleler yapmak gerekiyor konsolda bu mümkün değil bence
Hocam isteseler yaparlar. Ahhh ahh empire total wari ozledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X