Şimdi Ara

Playstation Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yardım bölümünü bulamadıgım için konuyu buraya açmak zorunda kaldım şimdi yarın playstation plus alıcam 90 günlük şimdi ben araştırdım bununla ilgili bazı konuları ama pek emin olamadım şimdi ben abone olsam makimana 6-7 tane plustan oyun indirsem diyelim 90 gün doldu o oyunlar makinamda kalıyormu veya oynamak için tekrar yenilemek gerekiyormu ?

Konuyu arkadaşlar uygun olan yere taşıyabilirler forumda yeni oldugum için bazı yerleri bilmiyorum

• makinada kalir üyelik aldiğinizda tekrar oynarsiniz yok almam derseniz uçar gider hesab
  • Plus üyeliğin bittiğinde oynayamazsın.İstersen yenileyip oynayabilirsin.20 Eylüle kadar 1 yıllığa +3 ay kampanyası vardı.

Şöyle bir konu var:

http://forum.donanimhaber.com/m_63142777/f_//tm.htm#63142777
  • Hmm bide şöyle bi sorum olucaktı 129,00 TL Oyunu PS Plustan ücretsiz olarak satın aldım buda NFS Most wanted diyelim O Oyunu aldıktan sonra abonelik sürem bittikten sonra most wantedı tekrar oynayabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destruction[TR]

Hmm bide şöyle bi sorum olucaktı 129,00 TL Oyunu PS Plustan ücretsiz olarak satın aldım buda NFS Most wanted diyelim O Oyunu aldıktan sonra abonelik sürem bittikten sonra most wantedı tekrar oynayabilirmiyim ?

plusla verilen içeriği üyeliğiniz boyunca kullanırsınız indirimli aldığınız ürünü hep kullanırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 NETFLİX
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.