Merhaba arkadaşlar yardım bölümünü bulamadıgım için konuyu buraya açmak zorunda kaldım şimdi yarın playstation plus alıcam 90 günlük şimdi ben araştırdım bununla ilgili bazı konuları ama pek emin olamadım şimdi ben abone olsam makimana 6-7 tane plustan oyun indirsem diyelim 90 gün doldu o oyunlar makinamda kalıyormu veya oynamak için tekrar yenilemek gerekiyormu ?
Konuyu arkadaşlar uygun olan yere taşıyabilirler forumda yeni oldugum için bazı yerleri bilmiyorum
makinada kalir üyelik aldiğinizda tekrar oynarsiniz yok almam derseniz uçar gider hesab
Plus üyeliğin bittiğinde oynayamazsın.İstersen yenileyip oynayabilirsin.20 Eylüle kadar 1 yıllığa +3 ay kampanyası vardı.
Hmm bide şöyle bi sorum olucaktı 129,00 TL Oyunu PS Plustan ücretsiz olarak satın aldım buda NFS Most wanted diyelim O Oyunu aldıktan sonra abonelik sürem bittikten sonra most wantedı tekrar oynayabilirmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Destruction[TR]
Hmm bide şöyle bi sorum olucaktı 129,00 TL Oyunu PS Plustan ücretsiz olarak satın aldım buda NFS Most wanted diyelim O Oyunu aldıktan sonra abonelik sürem bittikten sonra most wantedı tekrar oynayabilirmiyim ?
plusla verilen içeriği üyeliğiniz boyunca kullanırsınız indirimli aldığınız ürünü hep kullanırsınız