Şimdi Ara

PlayStation Plus'ın Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony Interactive Entertainment tarafından biz kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti PlayStation Plus'a yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Eylül ayı içerisinde oyunculara sunulacak olan ücretsiz oyunlar açıklanmış durumda. Tüm oyunlar 3-30 Eylül tarihleri arasında erişilebilir olacak.

- Little Nightmares II (PS5, PS4): Little Nightmares II şeytani radyo dalgaları tarafından çarpıtılmış bir dünyada kısılan Mono adlı küçük bir çocuğu oynadığın merakla beklenen bir macera oyunu.

- MLB The Show 24 (PS5, PS4): Beyzbolda başarıya ulaşmak için MLB The Show 24'te hünerlerinizi sergileyebilirsiniz.

- Quidditch Champions (PS5, PS4): Kovalayıcı, Arayıcı, Tutucu ya da Vurucu gibi klasik mevkileri kullanarak adım atabileceğiniz büyülü spor oyunu.

• Ooooo yeni çıkacak Quidditch oyununu veriyorlar he, hem sevindim hem şaşırdım.

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Ee yani çöp olucağı belli ondan.Warner Bros Hogwarts Legacy'e eklemedi onu sonra ayrı satarım dedi.Yani çok kaliteli birşey olması beklenmiyor bence yoksa bedavaya vermez bence ama güzel genede tabiki bu kötü birşey değil isteyen oynar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Little Nightmares II oynamayanlar için güzel fırsat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.