Şimdi Ara

Playstation Portable (PSP) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
24.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dozdoz

arkdaslar hafıza kartları ne kadar en uygun nerde bulablrm

önerilernz 1 gb uzerınde olrsa ıyı olr

NT bakırköy şubesinden 174 milyona peşin adlım SANDİSK 1 gb ! 1 gb işine yarar! hiç 2 gb falan alma ! onun yerine gider 4 tane umd alırsın(bu arada msler ucuzladı deniliyordu )
  • yok bende 1gb dusunuorm ztn bıde oyunları yazıcıoglu dısında nerlerde bulabılrz ben caddedekı nezıhde gordum we9 nba fıfa fln vardı nfs .. fılmlerde var onun dısında nerelerde var bunun oyunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

quote:

Orjinalden alıntı: levent_erkan

doz doz arkadaşım ben bi ara çok istiyodum almayı sora vazgeçtim ama şimdi amerekidan bi arkadasım geliyo haftaya gelirken bişey istiyomusun dedi bu kalıma geldi ama orda fiyatı ne kadar acaba bi bilgin varmı bide hangi versiyon olursa olsun deiştirebilirmiyim kopya oyunlar için
    bu yükleme emulator bilmemne olaylarından pek anlamıyom yardımcı olabilirsen sevinirim

Burdayken bri soruna ben cevap vereyim.. Versiyon 2.50 ve üstünü şu an için kopya oyunlar içn uygun olan 1.50 versiyona downgrade edemezsiniz.. Sadece versiyon 2.0 --- 1.50'ye downgrade edilebilir..

yani alıken sorsunmu 2.50mi diye kutuda falan yazarmı bu acaba

• kutuda yazmıo dostum
  • quote:

yok bende 1gb dusunuorm ztn bıde oyunları yazıcıoglu dısında nerlerde bulabılrz ben caddedekı nezıhde gordum we9 nba fıfa fln vardı nfs .. fılmlerde var onun dısında nerelerde var bunun oyunları

yeraltı çarşısında küçük oyuncakçı gibi bi dükkan war ! depodan getirtiyo hemen !! (bakırköy)
  • kutuda yazmıo dostum sorması lazm ama adamda bılmeyebılr
  • hem 2,5 verisyonu naapçaksınız anlamadım ben
  • Kopya oyun düşünmeyen, sadece orjinal umd alabilecek olan arkadaşlar için en ideal versiyon 2.50'dir , çünkü şu an yeni orjinal umd'ler artık 2.00 ve de 2.50 versiyon istemeye başladı.. Garanti olarak hepsini çalıştıran versiyondur 2.50.. Ancak şu an dönüşü olmadığından kopya oyun için tercih edilmez..

PSP alırkende versiyona eğer ki satıcının söylediğine inanmıyorsanız. Menüden --> Settings/System Settings/System information'a girerek System Software bölümünden bakabilirsiniz..
  • ya bunu alcak arkadasım kız onun kafası versiyona falan basmaz ondan sordum benim kopya oyun oynayasım var yardımın için saol
  • quote:

kutuda yazmıo dostum sorması lazm ama adamda bılmeyebılr

dostm we9 japoncaymış sence napim ya we9 mu fifa06mı??
  • Dostum fifayı napacaksın wining eleven 9 hem grafik olarak hem de oyun zevki olarak çok daha güzel...
    Ztn 3-4 oynayıştan sonra alışırsın japoncaya..
  • ende fifa 06 var çok isteyerek almıştım ama hayal kırıklığına uğradım.adamlar nerdeyse görünmicek kadar küçük..arkadaşlar bide bişi sorcam 2.0 versiyonu kırıldımı acaba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

kutuda yazmıo dostum sorması lazm ama adamda bılmeyebılr

dostm we9 japoncaymış sence napim ya we9 mu fifa06mı??

dostum kesın we9 al
  • Yalnız arkadaşım neden we9 diye tutturdun onu anlayamadım. PES5 al işte, we9'un menüsüne kadar herşeyiyle aynısı, tek farkı WE9 Japonca, PES5 ingilizce. O da Pes5 yönünden işe yarar bi fark zaten. Ha birde isimleri farklı oyunların, onun dışında tamamen aynı oyundur ikiside, aynı firma olan Konami tarafından aynı seri olarak her sene çıkartılır. WE9'un ismini istiyorsan eğer, o zaman we9 isosunu bul, yükle ardından da ingilizce patch'ini uygula. Ama orjinal umd için PES5 al.
  • ABİ SATILIK PC VARMI İKİNCİ EL UCUZ CAFE İÇİN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Yalnız arkadaşım neden we9 diye tutturdun onu anlayamadım. PES5 al işte, we9'un menüsüne kadar herşeyiyle aynısı, tek farkı WE9 Japonca, PES5 ingilizce. O da Pes5 yönünden işe yarar bi fark zaten. Ha birde isimleri farklı oyunların, onun dışında tamamen aynı oyundur ikiside, aynı firma olan Konami tarafından aynı seri olarak her sene çıkartılır. WE9'un ismini istiyorsan eğer, o zaman we9 isosunu bul, yükle ardından da ingilizce patch'ini uygula. Ama orjinal umd için PES5 al.

doru dıosn dostum valla pes 5 alalım o zmn
  • Arkadaşlar istanbulda elden Midnight Club'a karşılık Burnout arıyorum. Varmı takas yapacak olan? mail:hertenkele@hotpop.com
  • ankaradan fifa 2006 yı takas etmek isteyen varsa msnden konuşabiliriz..arda_hamurtekin@hotmail.com
  • beyler bu psp nin fiyatlari nekadar turkiyede?
  • garantili 570 ytl
    spot 370 ytl
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.