Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PlayStation Pulse Elite Wireless Headset Satın Al 19 Kasım 2024 00:49 1 1 PlayStation Pulse Elite Wireless Headset Yunanistan dan ps5 elim ile almıştım konsolu da satışa koyduğum için satıyorum 4 defa kullanıldı sıfırdan farksızkutusu yok açarken parçaladım. antalya dan alacaklar gelip görerek alabilirler. tertemiz sorunsuz.FİYATA 4500-5000 VS YAZIP İNDİRİM YAPABİLİRDİM BEN DİREK SON OLURUNU YAZDIM. 4 DEFA KULLANILDI SADECE O KADAR SIFIR.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PlayStation Pulse Elite Wireless Headset [SATILDI] 16k PS5 SLIM + PS5 Pulse Elite 40 GÜNLÜK YUNANİSTANDAN TERTEMİZ SIFIR GİBİ [SATILDI] 12.5K BU FİAYATA BAŞKA YOK Lg UHD 4K 32UQ750P-W 31.5 Inç UHD 144Hz oyuncu ve iş monitörü [SATILDI] iptal ettim