Az kaldı bu sefer tamamdır hissediyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 9 Mayıs 2023; 13:50:9 > |
PlayStation Showcase 2023 | ANA KONU (2. sayfa)
-
-
-
PlayStationDEtwitter“Die Krallen kommen raus. Marvel's Wolverine erscheint exklusiv für PlayStation 5! 🐺 #WolverinePS5”https://twitter.com/PlayStationDE/status/1656343480870793216
-
Showcase'de gösterilmesi muhtemel oyunlar:
Marvel’s Wolverine
Marvel’s Spider-Man 2
Silent Hill 2 Remake
Metal Gear Solid 3 Remake
Mortal Kombat 1
Helldivers 2
Stellar Blade
Rise of the Ronin
The Last of Us Factions
Star Wars: Knights of the Old Republic
Lost Soul Aside
Convallaria
Final Fantasy XVI
Final Fantasy VII Rebirth
Firewall Ultra
Twisted Metal
Death Stranding 2
-
hard en sevdiğim.
-
PlayStation, Summer Game Fest'in Bir Parçası Olacak!
-
Remedy yok, acaba Alan Wake 2'i nerede göreceğiz?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürpriz olarak PS Showcase'de gösterebilirler hocam.
Önümüzde Gamescom 2023 var orası da olabilir.
Özel bir State of Play etkinliği düzenlenebilir.
Yada Summer Game Fest'de sürpriz olarak Hem oynanış hem Trailer harmanlanarak gösterilebilir hocam. Seçenek çok ama resmi olarak Remedy tarafından bir şey onaylanmış değil henüz. :)
-
Tarih bugün duyurulabilirmiş.
-
billbil-kuntwitter“EXCLUSIVE 🚨UPCOMING SHOWCASE🚨 PlayStation Showcase 2023 date will be announced TODAY !”https://twitter.com/billbil_kun/status/1658826097306288129
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17:00'da duyuru oluyor genelde bakalım bu sefer de mi aynısı olacak. :)
-
Playstation Showcase Duyuruldu!! | 24 Mayıs'ta!!
PS5 ve PS VR2'ye çok sayıda yeni oyun ve yeni IP'ler geliyor.
Sırada ne olduğunu görmek için neredeyse zaman geldi - PlayStation Showcase 24 Mayıs Çarşamba günü Pasifik Saatiyle 13:00 / İngiliz Saatiyle 21:00'de canlı olarak yayınlanacak.
Bir saatten biraz fazla sürecek olan program, dünyanın dört bir yanından en iyi stüdyoların geliştirmekte olduğu PS5 ve PS VR2 oyunlarına odaklanacak. PlayStation Studios'tan birkaç yeni yapımın yanı sıra üçüncü taraf ortaklarımızdan ve bağımsız yaratıcılardan büyüleyici oyunlara bir bakış bekliyoruz.
Canlı yayın 24 Mayıs Çarşamba günü Pasifik Saatiyle 13:00 / İngiliz Saatiyle 21:00'de YouTube ve Twitch üzerinden başlayacak. Orada görüşmek dileğiyle!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 17 Mayıs 2023; 17:5:55 >
-
felaket heyecanlandım.
-
yerimizi alalım
-
@A r c h A n g e L. Başlıktaki tarih hatalı hocam bilginize
-
Evet Naughty Dog’un yeni oyununu görme vakti geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hemen düzelttim hocam. Teşekkür ettim. :)
-
Tlou 2 remake gelirse çok iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X