Şimdi Ara

Playstation Trophylerin Turkce adresi Mini Ninjas,MW2,PES&FIFA 10 ve Uncharted 2!! eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
13.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tekrar teşekkürler.Arkadaşlar bence bir teşekkürü esirgemeyelim bu arkadaşımızdan.
  • PoP tamamlandi.Ilk mesaja eklendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

PoP tamamlandi.Ilk mesaja eklendi.

• Burnout:Paradise i yapacagim.Sirada o var.
  • gta 4 lütfen
  • Kardeş rica etsem GTA IV'ünde trophlylerini Türkçeleştirir misin?
  • ok.O zaman Burnouttan once GTAyi yapayim.
  • quote:

PoP tamamlandi.Ilk mesaja eklendi.

abi süper oldu ellerine sağlık
    sırası gelince
    DEAD SPACE ve MIRROR 's EDGE yide eklersen sevinirim
  • valla alkış! ama kafama bişe takldı lbp de sonlardaki trophyler yok burda metal gear solid le alakalı falan bişeler var bide act 3 ü tamamlayın rex boss u öldürün fln diyo anlamıyorum nerde ne yapıcağımı ek paketlemi yapılıyo onlar.

birde Networking: 3 level yapan herhangi bir kisiyi kalpleyin bu sanırım level yapan 3 kişiyi kalpleyin olcak demin yaptımda ayrı ayrı 3 kişiyi kalpleyince oldu
  • @egoktepe sana pm attım.
  • quote:

Burnout:Paradise i yapacagim.Sirada o var.

sınavlarım var falan diyosun ,dersleride sallama bunlarla uğraşıcam diye ,sonra sınavlardan trophyleri kaparsın ama sana bi faydası dokunmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: clemenza123

valla alkış! ama kafama bişe takldı lbp de sonlardaki trophyler yok burda metal gear solid le alakalı falan bişeler var bide act 3 ü tamamlayın rex boss u öldürün fln diyo anlamıyorum nerde ne yapıcağımı ek paketlemi yapılıyo onlar.

birde Networking: 3 level yapan herhangi bir kisiyi kalpleyin bu sanırım level yapan 3 kişiyi kalpleyin olcak demin yaptımda ayrı ayrı 3 kişiyi kalpleyince oldu

O Dlc trophylerini guncelleyecegim(Butun oyunlar icin gecerli) guncelleyecegim
  • birşey sormak istiyorum internetten oyun update i yapmadan, direkt olarak DVD takıp oynandığında Trophy özelliği olan oyunlar hangileri???
    Ben şu aralar intenete bağlanma sıkıntısı yaşıyorumda o yü<den soruyorum!
    Teşeşkkürler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonaran

birşey sormak istiyorum internetten oyun update i yapmadan, direkt olarak DVD takıp oynandığında Trophy özelliği olan oyunlar hangileri???
    Ben şu aralar intenete bağlanma sıkıntısı yaşıyorumda o yü<den soruyorum!
    Teşeşkkürler!

Gercekten bilmiyorum.Bir tek LittleBigPlanet,Killzone 2,Motorstorm:Pacific Rift bildiklerim.Ucu de mutlaka en azindan denenmesi gereken oyunlar bence.
  • GTA IV trophy listesi ilk mesaja eklendi.Bu arada kassatura nickli arkadasimiz Burnout`u hazirliyor.
  • quote:

GTA IV trophy listesi ilk mesaja eklendi.Bu arada kassatura nickli arkadasimiz Burnout`u hazirliyor.

Teşekkürler kardeşim.Şu VGA BOX'um gelsin yeniden başlayacam GTA'ya inş bütün trophyleri alırım :D
  • kassatura nickli arkadasimiz Dead Space oyunun trophylerini cevirmistir.Kendisine cok tesekkurler.
    NOT:Trophy listesi ilk mesajdadir.
  • Çok güzel çalışmalar elinize sağlık, türkçe kaynaklar birçok kişiye yardımcı olacaktır.
  • quote:

kassatura nickli arkadasimiz Dead Space oyunun trophylerini cevirmistir.Kendisine cok tesekkurler.
    NOT:Trophy listesi ilk mesajdadir.

Rica ederim.Birdee platinyum çıkmamış .yanına Türkçesini yazarsan sevinirim.
  • ellerine sağlık emeğe saygı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.