Hocam tekrar teşekkürler.Arkadaşlar bence bir teşekkürü esirgemeyelim bu arkadaşımızdan.
PoP tamamlandi.Ilk mesaja eklendi.
quote:
Orjinalden alıntı: egoktepe
Burnout:Paradise i yapacagim.Sirada o var.
gta 4 lütfen
Kardeş rica etsem GTA IV'ünde trophlylerini Türkçeleştirir misin?
ok.O zaman Burnouttan once GTAyi yapayim.
quote:
abi süper oldu ellerine sağlık sırası gelince DEAD SPACE ve MIRROR 's EDGE yide eklersen sevinirim
valla alkış! ama kafama bişe takldı lbp de sonlardaki trophyler yok burda metal gear solid le alakalı falan bişeler var bide act 3 ü tamamlayın rex boss u öldürün fln diyo anlamıyorum nerde ne yapıcağımı ek paketlemi yapılıyo onlar.
birde Networking: 3 level yapan herhangi bir kisiyi kalpleyin bu sanırım level yapan 3 kişiyi kalpleyin olcak demin yaptımda ayrı ayrı 3 kişiyi kalpleyince oldu
@egoktepe sana pm attım.
quote:
Burnout:Paradise i yapacagim.Sirada o var.
sınavlarım var falan diyosun ,dersleride sallama bunlarla uğraşıcam diye ,sonra sınavlardan trophyleri kaparsın ama sana bi faydası dokunmaz
quote:
Orjinalden alıntı: clemenza123
valla alkış! ama kafama bişe takldı lbp de sonlardaki trophyler yok burda metal gear solid le alakalı falan bişeler var bide act 3 ü tamamlayın rex boss u öldürün fln diyo anlamıyorum nerde ne yapıcağımı ek paketlemi yapılıyo onlar.
birde Networking: 3 level yapan herhangi bir kisiyi kalpleyin bu sanırım level yapan 3 kişiyi kalpleyin olcak demin yaptımda ayrı ayrı 3 kişiyi kalpleyince oldu
O Dlc trophylerini guncelleyecegim(Butun oyunlar icin gecerli) guncelleyecegim
birşey sormak istiyorum internetten oyun update i yapmadan, direkt olarak DVD takıp oynandığında Trophy özelliği olan oyunlar hangileri??? Ben şu aralar intenete bağlanma sıkıntısı yaşıyorumda o yü<den soruyorum! Teşeşkkürler!
quote:
Orjinalden alıntı: tonaran
birşey sormak istiyorum internetten oyun update i yapmadan, direkt olarak DVD takıp oynandığında Trophy özelliği olan oyunlar hangileri??? Ben şu aralar intenete bağlanma sıkıntısı yaşıyorumda o yü<den soruyorum! Teşeşkkürler!
Gercekten bilmiyorum.Bir tek LittleBigPlanet,Killzone 2,Motorstorm:Pacific Rift bildiklerim.Ucu de mutlaka en azindan denenmesi gereken oyunlar bence.
GTA IV trophy listesi ilk mesaja eklendi.Bu arada kassatura nickli arkadasimiz Burnout`u hazirliyor.
quote:
GTA IV trophy listesi ilk mesaja eklendi.Bu arada kassatura nickli arkadasimiz Burnout`u hazirliyor.
Teşekkürler kardeşim.Şu VGA BOX'um gelsin yeniden başlayacam GTA'ya inş bütün trophyleri alırım :D
kassatura nickli arkadasimiz Dead Space oyunun trophylerini cevirmistir.Kendisine cok tesekkurler. NOT:Trophy listesi ilk mesajdadir.
Çok güzel çalışmalar elinize sağlık, türkçe kaynaklar birçok kişiye yardımcı olacaktır.
quote:
kassatura nickli arkadasimiz Dead Space oyunun trophylerini cevirmistir.Kendisine cok tesekkurler. NOT:Trophy listesi ilk mesajdadir.