Şimdi Ara

PLAYSTATİON TÜRK OYUNCULARI DERNEĞİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
16
Favori
16.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şükür iyiyiz :) önümüzdeki birkaç gün içinde inşallah kısmet olrsa siz de müsait olursanız maç yapmak isteriz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gow ascension son bölümünde tıkandım geçemiyorum bitirenler bilir şu 3 katlı yeri söylüyorum daha ilk katta yılanlar ve elektrikli kadınlar beni mahvediyor 2. kat daha bi zor 3te zaten bir kere çıktım hemen öldüm buraları nasıl geçicez bitirenler yardım etsin pls. taktik ne olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagatayHos

Gow ascension son bölümünde tıkandım geçemiyorum bitirenler bilir şu 3 katlı yeri söylüyorum daha ilk katta yılanlar ve elektrikli kadınlar beni mahvediyor 2. kat daha bi zor 3te zaten bir kere çıktım hemen öldüm buraları nasıl geçicez bitirenler yardım etsin pls. taktik ne olmalı

Ben oynamadım ama block kullan :) ve zıplayarak vuruşlar yap :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Inevitable_InET

quote:

Gow ascension son bölümünde tıkandım geçemiyorum bitirenler bilir şu 3 katlı yeri söylüyorum daha ilk katta yılanlar ve elektrikli kadınlar beni mahvediyor 2. kat daha bi zor 3te zaten bir kere çıktım hemen öldüm buraları nasıl geçicez bitirenler yardım etsin pls. taktik ne olmalı

yok ya ben beceremiyorum deniyorum ama olmuyo kolu kırdıracak bana :))
  • bebişimizden vakit bulamıyoruz :) o büyüsün BF4 te maçlara daha yoğun katılırız :)
  • quote:

quote:

quote:

yok ya ben beceremiyorum deniyorum ama olmuyo kolu kırdıracak bana :))

komutan r2 büyü kullanarak bol bol vuruşlardan kaçarak ve hadesin gücü ile ucat vuruş yapmaya çalışarak dene

• tamamdır oldu bu sefer yaklaşık 2 -3 hafta delirtti beni ama bitirdim sonunda
  • quote:

tamamdır oldu bu sefer yaklaşık 2 -3 hafta delirtti beni ama bitirdim sonunda

• Max 25 yaş sınırı olması kötü olmuş. +18 olsa daha iyidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Max 25 yaş sınırı olması kötü olmuş. +18 olsa daha iyidi.

uyarını dikkate alıyoruz
  • 14 Haziran'da Türkçe altyazılı olarak çıkacak 2013'ün en çok beklenen oyunlarından birisi The Last of Us'dan yep yeni bir video

http://www.youtube.com/watch?v=o_AzOTWOn4A&feature=share
  • Hayırlı Cumalar arkadaşlar :)
  • Hayırlı Cumalar
  • quote:

Cumartesi günü bende alıyorum gow u. Multi takılırız eğer güzelse?

• quote:

quote:

Cumartesi günü bende alıyorum gow u. Multi takılırız eğer güzelse?

Alaaddin single mod çok güzel ama çabuk bitti multisi ise pek güzel değil bence
  • herkese iyi haftasonları.iyisinizdir umarım.bu akşan toparlanıp güzel maçlar yapalım.
  • Temiz server bulmak lazım. ama akşam katılırım gibi gözüküyor bir aksilik olmazsa :)
  • Bu akşam toplanıyoruz
  • quote:

Bu akşam toplanıyoruz

Gelirim az sonra inşallah :) en-ata vardı ama çıkmak zorunda kalmıştım ayıp oldu ona da kusura bakmasın

• Herzaman bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.