Şimdi Ara

PLAYSTATİON TÜRK OYUNCULARI DERNEĞİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
16
Favori
16.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kere cd yi taktım bir maç bile tamamlamadan takasa çıkarıyorum bilmiyorum ama bana çok kötü geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

Bir kere cd yi taktım bir maç bile tamamlamadan takasa çıkarıyorum bilmiyorum ama bana çok kötü geldi

fifa numberone!

hayırlı günler arkadaşlar
  • fifa bencede çok çok daha iyidir candır :) ama bende demosu var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

Bir kere cd yi taktım bir maç bile tamamlamadan takasa çıkarıyorum bilmiyorum ama bana çok kötü geldi

fifa oynadıysan diğerleri fasa fiso olur. atdan eşşeğe binmek gibi bişi. bi akşam şu bf4 de toplanak yahu :) tamer abinin bıçağı kaşınıyormuş
  • İsten firsat bulamiyorum betayi inderemedim bile

• Sanırım bende bi gariplik var... yada zevk ve beklentilerim farklı neyse anlamadım Ankaraya döner dönmez ilk iş Pes 2014 ve Fifa 14 ün demolarını indirdim, Pesle yaklaşık 7-8 maç yaptım ilk başta tuhaf geldi ama oynadıkça alıştım hatta arkadaşla demo turnuva falan yaptık kıran kırana çok güzel maçlar çıktı arkadaş gitti akşama fifa deneyim dedim 2. maçı tamamlayamadan kapattım, daha santra yapmamla benim oyuncular çarpıştı

Neyse polemik çıkarmanın anlamı yok bu sadece benim düşüncelerim herkezin düşünce ve zevkine saygım var sadec konu açılmışken fikrimi paylaşmak istedim

Bu arada uygun fiyatlı Pes 14 bulursanız mesaj atarsanız sevinirim saygılar sevgiler arkiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunakem79 -- 5 Ekim 2013; 0:41:27 >

• 2011 Yılında hem pes 11 hemde fifa 11 aldım. o gün bu gün fifa dan başkasını tanımam herkese göre değişir. kimine mercedes kimine bmw ama unutulan şu var yıldız bir tane oda mercedeste fifa da benim mercedesim. kim ne derse desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raperhuLe

2011 Yılında hem pes 11 hemde fifa 11 aldım. o gün bu gün fifa dan başkasını tanımam herkese göre değişir. kimine mercedes kimine bmw ama unutulan şu var yıldız bir tane oda mercedeste fifa da benim mercedesim. kim ne derse desin.

Aynen kardeşim zevk olayı ben Bmw me binip hız yapayım ;)) silahlı oyunlardada örneğin BF yi çok beğenirim Cod u oynar bitirir satarım beğenmem pek fazla
  • Pes 14 bende var online kodlu ozelden grslm iyi pazarlar

• İyi Geceler Arkadaşlar
  • İyi Haftalar Arkadaşlarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

İyi Haftalar Arkadaşlarım..

• iyi pazarlar
  • günaydın arkadaşlar , forumdaşlar herkesin bayramı mübarek olsun iyi bayramlar
  • Hayırlısı olsun arkadaşlar..

Nasıl katılabiliriz acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanser34

Hayırlısı olsun arkadaşlar..

Nasıl katılabiliriz acaba??

sağolasın arkadaşım
    katılım şartları ilk sayfada yazıyor orada okuyup uygun ise yönetici veya kurucu arkadaşlara pm ile ulaşabilirsin

iyi akşamlar herkese
  • Selam ahali.

GTA V olanlara duyurum var.

Bu c.tesi müsait olanlar gta V'de online olsun. Los Santosu birbirine katıcaz. O polis senin, bu market benim deyip yakıp yıkacaz ortalığı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atnger -- 24 Ekim 2013; 15:47:54 >

• 90. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Nice 90'lara dernekçe :)
  • Günaydın dernek, iyi mesailer
  • günaydın abi sanada dün gece geldim bi ara gta ya sen varsın diye yoktun
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.