sony önce diğer tv lerin ve ps3 ün türkiyeyede pazarladıklarının menülerini türkçe yapsın
Abi benim lcd sony menü türkçe
recep bende sony alacaktım 3 d yi sonra menüsü yabancı olunca phillips aldım çok da memnunum bu ülkeye o kadar ps satıyor sony birde menüsünü artık türkçede yapmalı ayıp yani
Haklısın abi bide kıçı kırık ülkelerde bile psn plus var bizde yok
quote:
Orijinalden alıntı: cantosman
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54
quote:
sony önce diğer tv lerin ve ps3 ün türkiyeyede pazarladıklarının menülerini türkçe yapsın
recep bende sony alacaktım 3 d yi sonra menüsü yabancı olunca phillips aldım çok da memnunum bu ülkeye o kadar ps satıyor sony birde menüsünü artık türkçede yapmalı ayıp yani
sony 3d tv lerın veya dıger sony tv lerın hepsınde türkce menu var..geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: gunsnroses1
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54
quote:
sony 3d tv lerın veya dıger sony tv lerın hepsınde türkce menu var..geçmiş olsun
Arkadas onu ogrenmis zaten ps3 un menusunu kastediyor.
2000 gibi bir fiyat çekmezler umarım 1200 olursa kesin alırım
1.500 den aşağı bulursan öpte başına koy. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme