Şimdi Ara

Playstation Vita Lansman Ropörtajı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8 ile 10 bin rakam bence ilk 7 gün için çok iyi bir rakam türkiye açısından ,bir ay bir sürede bu rakam kesin 30 bin olur.Daha ben ve çoğu arkadaşım oyunu resmi yerlerden alamadık bi kaç güne almayı düşünüyoruz sony shopların birinden.Ya artık bu işin bence geri dönüşü yok oyunlar iyi şekilde satıldığı sürece ps3 hit ex oyunlarını kesin türkçeye çevirirler diye düşünüyorum ileride bu rakamlar 100 bin aştığı zamanda diğer firmalarda oyunlarını türkçe yapmaya başlıcaklardır ülkemizde orjinal oyun alımı son zamanlarda artmaya başladı geleceğimizi parlak görüyorum türkiye olarak her bakımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

oyunlar pahalı değil, biz ülke olarak fakiriz.

Aslında karpuz büyük değil, bizim ağzımız küçük.

Buyur.Büyük oluncada böyle oluyor işte..
    />
  • PC'ye çıkarın Türkçe bir oyun alalım :)
  • 3DS ve Vita vazgeçilmez ikilim...İkisi de hakikaten konsolun hakkını veriyor...Ama Vita bazı yönlerden zayıf kalmış gibi geldi...Güvenlik konusu felan...
  • Video için teşekkürler.
  • Çok yuvarlak konuşuyor hiç bir soruya hemen hemen net cevap vermedi hep yuvarladı
  • Arkadaşım bugün fuardaydı.. uncharted oynamış.. Bana kesinlikle almalısın diyor ama ben yarın 3ds alıyorum.. Belki çıkınca vitayı da alırım.. Devamlı hardcore oyun oynamaktan sıkıldım biraz casual oyunlara geçiş yapıyorum :D
  • Dünyanın en pahalı benzinini kullanan ülkeyiz...Bırakında bu konsol 750 TL olsun (!) ...
  • ben üniversiteye giden bi gençin bühçemde kısıtlı ps3 ü 499 tl ye teknosadan 40 gb aldım internetten. 3g li 900 tl inş ilerde ucuzlar
  • bence beyler gıdıp türkiyeden alcagınaza amazon.com dan alın daha karlı 299 dolar bence cok iyi bir fiyat kargoyla vergi derken 460-490 arası bırsey ben almayı dusunuyorum
  • türkiyede ps3 olan zengin salakların sahte oyun almasını anlamıyorum dunyada en az oyun oynayan avvrupa ulkesının bıle dılı olurken fransadan bahsetiyorum bu sahteciler yuzunde satıs oranları rezil bir seviye tessekur ederız sahtecilere oyun zevkimizi boldugunuz icin benim ingilizcem yeterli seviyede fakat tanıdık kelımeler duymak cok hos oluyor bence gordugunuz korsancıları korsancılık hattına sıkayet etmenızı tavsıye ederım
  • oyunlar kırılırsa konsol ıkıncı el alınır,konsolu sıfır alıp da oyunlara 150 şer bayılmam aptal gibi hissettirir,e yurtdısından getır desen bu sefer de bolge kodu bces muhabbetlerı var bılıyorsunuz artık o psn de bölge seçiyor uncharted 2 add on packlerde yaşadık bunu

+ikinci dünya ülkesi muamelesine 5.dünya firmasına nasıl davranılıyorsa öyle davranırım.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 28 Aralık 2011; 1:10:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.